"Системата минус 60"- тема №41

• 34 049
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
Намен ми се очертава излизане с приятелка довечера GrinningМисля да си поръчам пил.пържола и чаша вино,сигурно днешния минус от натрупаните от почивката кила, ще си замине заради късната вечеря Twisted Evil

# 46
Здравейте момичета , голяяяяяяяяма жега днес  Shocked
Седя си до вентилатора и си пийвам водица , иначе закуската и обяда си бяха системни :
З. Кроасан с нуга , половин мъфин , 3 в 1
О. Тиквички с мляко и салата от домати
В. Диня

Лека и прохладна вечер ви желая   bouquet

# 47
Привет, момичета! Наистина голяма жега...
Да се отчета за днес: з- 2 филии хляб Вита със сиренце, краставица, домат и печена чушка, 2 кафета с мляко, о- 2 кебапчета със салата краставици и домати и в- диня със сирене. Обожавам този сезон има зеленцучи и плодове в изобилие- в нас хладилника е препълнен с зеленчуци от село/благодарение на майка ми и баща ми,имаме разкошна градина и в момента има от всичко/.
Лека и спокойна вечер на всички.

# 48
  • в реалния свят
Здравейте Simple Smile
Отчет за деня:
З- 2 сандвича със сирене и кашкавал
О- 3 варени яйца с домат
В - плодове/праскови, пъпеш/
Доволна съм , че за сега влизам в крак със системата.Много се надявам да се науча да вечерям до 18ч.Засега се справям с това.
И аз ви желая прохладна вечер.

# 49
Здравейте момичета   bouquet

Вчера дъщеря ми се задави и бях в голям шок и ужас, та си сложих грях на душата с една голяма гощавка вечерта  Confused  Важното е, че всичко е нормално и днес вече викам да съм послушна:

З: брускети с авокадо и домат;
О: ориз с брюкселско зеле;
В: сьомга.

За джинджифиловия чай, мога да ви кажа как го приготвят в едно заведение за здравословно хранене до нас - запарват вода с резени джинджифил (много е важно да е обелен коренът, за да пусне повече сок) + резени лимон. Става страхотно ако сложите и стрък прясна мента. Става за пиене и студен с лед, като лимонада   bouquet

# 50
  • Пловдив
Здравейте! Много съм радостна - преди малко ми се роди още един племенник! newsm30
То по пози повод да ви почерпя по чаша вино! Wine Glass

А днес излапах:
З - овесени ядки+годжи бери+мед - утре едва ли ще я повторя
З - към 11ч - грозде
О - огромна свинска пържола и домати
В - диня със сирене, но в 19ч, че се превъзбудих от новината за новия член на родата и се улисах нещо

Желая ви прекрасна вечер!

# 51
Аз не успях да вечерям до 18 ч. и затова пропуснах вечерята.
Сега пия чаша бяло изстудено вино и това ще ми е.
Надявам се да няма проблем със свалянето бялото вино, просто не мога да си преставя да пия червено вино при температурите навън.
Виж, зимата нямам проблем с червеното  Embarassed

# 52
Mimi-to Честито  Hug

Голяма жега днессс  #Crazy
Но съм си напълно системна
Решила съм да се тегля в петък сутринта. Ще видим дали кантара ще ме зарадва поне малко  newsm78

# 53
  • София
И аз тая вечер пропуснах вечерята, защото стана много късно и прецених, че ще инвестирам себе си в утрешната закуска. Simple Smile

Топличко беше днес навън, а утре май ще е още по-горещо. Ама е лято, ще му се радваме. Simple Smile На мен топлото време не ми пречи на апетита, ама хич. На обяд хапнах една салата, ама не бих отказала и голям сладолед. Ама нямааааааа... Simple Smile
Да си призная- тая година още не съм яла сладолед. Голям пропуск. Все се каня да си купя сутрин едно сладоледче, ама после хапвам други любими неща и забравям. А когато ми се яде, вече не може...
На морето обаче ще изям.... само да видя колко сладоледа ще погълна... Ами мисля около 3 за 7 дни и ще гледам да са около обяд. Но айде, няма да правя отсега планове, че току виж съм изяла не 3, а 30 ол инклузви сладоледа. Simple Smile

# 54
Здравейте момичета Simple Smile!
Първо да благодаря на VERANO AZUL® за новата тема.Винаги си в точното време на точното място  bouquet  bouquet
 Благодаря и на  poppy-fairy и larisa^*$ за рецептата за чая от джинджифил!Ще пробвам да го приготвя така,макар че силно се надявах да подобри метаболизма,а не да ми докарва запек Laughing
Честито на Mimi-to  HugНека малкия юнак расте здрав и да радва всички ви!
мама барба ,праскови и пъпеш не са системни за вечеря.А моето меню за днес беше:з-мюсли с мед и кис. мляко,шок вафла,о-домат и краставица и сирене и 1 кренвирш,в-диня
Не отчитам - и тази седмица,но поне нямам и +
Хубава и прохладна вечер момичета Hug Hug

# 55
  • по течението на реката
Здравейте  wavey
Миме,честито,миличка! Много здраве, късмет и безгрижно детство на малкото човече!  Two Hearts smile3504
Аз вече мога да отчета и каква ми беше системната вечеря в несистемно време: салатка с домати, краставица, печени чушки, сирене, имаше и маслинки,ама знам че вечер не може  Naughty и ги пропуснах,както и лука,защото не обичам  ooooh!
Днес прочетох нещо,което много ме развесели: " Хубаво би било да съм гъсеница:Първо плюскаш,плюскаш,плюскаш...После си лягаш: спиш,спиш,спиш... Събуждаш се и хоп - красавица!"   babydust7 newsm03 newsm62
Е, в действителност нещата не стават точно така, затова най-сигурно е да си системстваме бавничко и славничко!
Приятна вечер!

# 56
Днес прочетох нещо,което много ме развесели: " Хубаво би било да съм гъсеница:Първо плюскаш,плюскаш,плюскаш...После си лягаш: спиш,спиш,спиш... Събуждаш се и хоп - красавица!"   babydust7 newsm03 newsm62
rotfImao rotfImbo Joy
Лека нощ! Heart Eyes

# 57
Мили момичета изпуснах ви за малко и вие  сте изписали света
VERANO благодаря за темичката   bouquet
Nya честит рожденик на патерица. Да е жив и здрав. И поздравления за минуса
Mimito честит племенник. Да е жив и здрав и много палава Wink
gabi страхотни нови снимки. СТРАШНААААААААААА си момиче. Аз съм една от педложилите ти приятелство - Десислава Георгиева. Беше писала за една рокля и аз любопитка да я видя Simple Smile)))
Сега да се оплача от мен. След всикчи хубави отзиви така се отпуснах, че цяла седмица ям като за последно - без да преувеличавам. Постоянно, несистемно и късно - сладко, пържено, газирано и какво то имаше. Така се натъпках, че ми иде да легна и да не ставам. Днес се качих на кантара и какво да видя. Една седмица +4кг  Embarassed Отиде ми двуцифреното число на кино. Понеже няма кой да ме набие ще се самобичувам наум сама. Както и да е, явно съм имала бнужда малко да се отпусна. резултата е много лош, но се надявам бързо да ги сваля и пак да се похваля скоро.
На всички на морето - мнооооооого весело и се топнете и за мен. Надявам се да успеем пак да отидем, че бяхма само за 3 дни и нищо не усетих.
аАаааааааааааааа да се похваля - приеха малката в ясла  Hug Много съм щастлива и сега съм се амбицирала да махам плюса

# 58
  • в реалния свят
Добро утро Grinning
Бях решила да не се тегля до събота,когато ще направя 1 седмица на системата, ама трае ли сърце Laughing -1,5 показва кантара за три дни. newsm44
meri 2 благодаря за уточнението за вечерните плодове.Явно съм чела в летните темички от предишни години решение на някои системки да хапват сезонни летни плодове за вечеря.Всъщност и аз през август понякога ще си хапвам , но за да няма други заблудени като мен, ще  задрасквам като неправилна комбинация.
Днес съм много гладна сутринта и вече ометох закуската- попара с масло и сирене.
За обяд - пилешко бутче и салата, а за вечеря сирене с салата.
Лек ден и не стойте по слънцето.

# 59
Добро утро момичета Hug
Аз след снощи съм плюс , но не от храна , а от виното Confusedпих малко повече от разрешеното количество Sad
Снощи без малко един таксиметров шофьор да ме убие Cry, но слава богу ме удари леко, до сред нощите се разправяхме с полицията. Днес малко крака ме боли, но нямам синини. Извинете ме за спама, но съм много разстроена. По-късо ще пиша меньота.

Общи условия

Активация на акаунт