"Системата минус 60"- тема №41

• 34 050
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро момичета Hug
Аз след снощи съм плюс , но не от храна , а от виното Confusedпих малко повече от разрешеното количество Sad
Снощи без малко един таксиметров шофьор да ме убие Cry, но слава богу ме удари леко, до сред нощите се разправяхме с полицията. Днес малко крака ме боли, но нямам синини. Извинете ме за спама, но съм много разстроена. По-късо ще пиша меньота.

Какво е разрешеното количество? Аз вчера пих две чаши вино, вместо както си бях наумила само една. Засега не се меря, ще изчакам да мине поне седмица.
Вчера минах през Лидл, взех хлебчета с гауда и сладолед с ядки, и вчера си мислех как като се събудя ще си хапна.
Е, хлебчето си хапнах с кисело мляко, но за сладоледа забравих и ега ще трябва да го оставя за утре сутрин.

# 61
Добро утро!
Момичета, днес викам и аз с вас! Време е от тюлен, да стана русалка!  Flutter Crazy
Вчера се опитах да съм системна, ама нещо не ми се получи с не яденето след 18,00. Мъжо се прибра по никое време, сложих му вечеря, а на мен си сложих мааалко сиренце. Боцнах си сиренце веднъж, втори път.. ..., боцнах си от другите неща по веднъж, втори път...  ooooh!
Но стига вече лакомия, ще съм сериозна.  Naughty
Днес за закуска изядох 2 филийки с мармалад. Обяд ще е месо с ориз, а за вечеря хубава шопска салата!
Хубав, слънчев и спокоен ден!   bouquet  bouquet  bouquet

p.s. Днес ще взема батерийка за кантара и ще се премеря, да знам с колко започвам. Едно 100 и малко ще има...  smile3505

# 62
Здравейте:)

Закуска- диня, баница със сирене, кафе с мляко и мед.

Заминавам на разходка- поне 5 км да мина до обяд.

Обяд- домати със сирене, чушки, таратор.

Вечеря- диня със сирене.

Хм, като се замисля това сирене ми е навсякъде...Е щото е домашно, та му се радвам:))))Снощи бях на тай чи и съм доволна. Днес ще си правя упражненията и ще ходя пеш...Водната аеробика остава за утре, че проспах сутрешния час:))))Хайде готин ден от мен, свежарки:)))))

# 63
  • Варна
Да дам отчет за вчера:
З - пъпеш
О - гъбена супа, салата домати, краставици и печен пипер, 1филия пълнозърнест хляб, намазан с маслинова паста
В - 1 кофичка кисело мляко и няколко сливи.

# 64
Здравейте и от мен  Simple Smile
Silveto_12 , едно голямо гуш  Hug
Аз отчитам първият си минус от началото- за 4 дни 500гр, вече съм 69,500 и мнооого съм доволна. Повече от една година не съм виждала 6-цата отпред, а имаше време , когато бях 55...Лакомията не прощава  Grinning  Grinning
За днес:
З: един банан и половин черен шоколад
О: ще е обезсолено сирене със зелева салата
В: варени яйца или извара със салата
Диня със сирене може ли за вечеря?

# 65
Здравейте, момичета!
Минавам набързо...
з-сандвич и парче Гараш торта, кафе;
о-пилешко със салата;
в-сливи с чаша прясно мляко.
Лек ден!

# 66
Здравейте момичета  Hug
за днес съм запланувала
з вече изядена 2 кафета + ванилови мъфини / станаха много хубави /
о печени картофи и салата
в шопска салата

# 67

Аз отчитам първият си минус от началото- за 4 дни 500гр, вече съм 69,500 и мнооого съм доволна. Повече от една година не съм виждала 6-цата отпред, а имаше време , когато бях 55...Лакомията не прощава  Grinning  Grinning

И аз за тази цифра жадувам, остават ми още 4-5 кг, за да я стигна, ако мога до октомври да ги сваля, ще съм много доволна  Wink Браво, много се радвам за резултата, Лариса

Менюто за днес:
З: 2 филии с шунка и домат + голяма купа овесени ядки, сушени плодове, плодово кисело мляко и банан  Embarassed еми, полага ми се:
О: зелена салата с някаква мръвка;
В: ще дояждам сьомгата от вчера.

От моите наблюдения, вечерно време най-добре ми се отразява рибата - хем засища, хем сутрин съм по-лека.

Наистина, колко е разрешеното количество вино, че аз вечерно време редовно си запцаросвам 1-2 чашки  newsm78 но пък и с него си свалям.

Хубав ден на всички системстващи   bouquet

# 68
  • Пловдив
Здравейте, сладурки!

Силве, радвам се, че си се разминала леко!

Мисля, че може диня със сирене за вечеря.

Това за тюлена и русалката много ми хареса. Аз се чувствам точно така  Laughing

Та, днешният отчет:
З - ядох овесени ядки с годжи бери и мед, но след тази здравословна закуска се почувствах много нещастна и си направих тостер със салам и кашкавал. Няма повече да си го причинявам. Наистина тайната на системата е в закуските по желание и нямам намерение да се лишавам от тях.
О - пилешка супа с ориз и салата от домати и краставици
В - диня със сирене

Приятен ден!

# 69
Благодаря момичета Hug Heart Eyesи аз се радвам, че се разминах леко.
З-варена царевица,малко шоколад,баничка,плодово мляко Embarassed
О-няма да има
В-кис.мляко

# 70
Снощи излизах с приятелка с колела.Направихме си нещо като излет.Днес ме мъчи страшна мускулна треска на прасците,но ще се спортува напук!Днес ми е едно такова никакаво ..даже нямам и апетит :
З-половин "активия" О-другата половина от "активиа" В-сурова чушка със сиренце

Честито за минусите!Лек ден!  newsm39

# 71
Здравейте , здравейте   bouquet
Ето отчета за днес :
З. Малка франзела с шарена сол и един домат , 3 в 1
О. Гювече
В. Айрян

Лек , системен и прохладен ден , момичета Simple Smile

# 72
  • Видин
Здравейте и от мен Simple Smile
Лариса, може диня със сирене, но само бяло саламурено Peace Аз лично съм си изградила такъв график: вариантите са 7 и аз ги редувам всеки ден от седмицата (днес е вторник, значи ще хапвам 2рия вариант - плодове и зеленчуци Peace)
Силве, радвам се че леко си се разминала и дано не се повтаря никога повече Praynig Hug
Сенс, добре дошла  bouquet
За виното, и аз се чудя по колко може и дали може всяка вечер. Обичам вечер като сложа децата да спят да отделя час и за себе си, пред ТВ или компа с чаша вино. До сега само 2 вечери съм пила вино Rolling Eyes
Моя отчет за днес е:
з - торта и една меденка
о - картофи огретен (най-сетне свършиха) и малко диня
в - диня, домат и краставица

# 73
Благодаря ви Hug Hug Hug В големи разсмисли ви хвърлих с това вино Joyмного сте сладки Heart Eyes
Мисля, че по чаша две е нормално количество, аз лично пия само когато излизам, защото задържам много вода от виното. Снощи изпих бутилка  Embarassed, но много се изнервих на приятелката на моята приятелка и го изпих неусетно Twisted Evil. Голяма досадница се оказа, а аз много се дразня на такива хора,които говорят само за себе си Mr. Green Думата не можахме да вземем от нея smile3515
Щях да забравя Embarassed Добре дошла на  Sense*s Simple Smile

# 74
Здравейте, момичета  newsm51
Доста време не съм писала, но си системствам, въпреки това вече седмица нямам резултат. Наистина в началото тръгнаха доста добре нещата, но сега не вървят така. Явно в началото се свалят килограми, след това става по-бавно - е така е при мен поне. Обаче вчера влязох в един панталон, при това червен 7/8,  който миналата година изобщо не съм обличала /по много ясни причини  Laughing/,
чувствах се добре в него, не ме стягаше и изкарах целия ден с него. Бях много доволна от това. Обаче все още никой не ми е казал, че съм отслабнала,  Mr. Green
Но на мен ми харесва системата и си я спазвам.
Менюто ми днес:
З - една пица на тиган /рецептата я взех от готварския форум/ - вкусна е и ми хареса
О - 2  сварени яйца, кашкавал, домат и краставица
В - само краставица
Лека и системна вечер ви желая.

Общи условия

Активация на акаунт