Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели :) -10

• 39 184
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
  • Казанлък
Шушулче   33uu

Скрит текст:
Не съм го търсила,но пробвай нещо такова...
http://searchsku.ru/s?q=Xiaomi+phone   Wink

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Всички действащи акции,кодове за отстъпки,разпродажби, новини и предложения от сайта са в новата тема тук:
BuyInCoins - акции,кодове,новини и предложения!

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 11:55 от valpan

# 706
Хора, отчаяна съм от комуникацията с тия китайци. Чакам поръчка на дреха от юли месец! Днес за пореден път ме молят да изчакам още 10 дни, била на митницата, проверили (това уж преди 2 седмици) ooooh!. Досега не бях имала проблеми, нещата идваха за 10 дни, всичко, това също, е под 15$ , тоест трябва да дойде в пощенския клон.

Нямам вече право да намеся Пей Пал, а китаеца ми предлага да му плати 10$ под формата на койнс Crossing Arms. Правилно ли разбирам, че това е равносилно на 10$ , с които ще ми зареди сметката за следваща поръчка вместо да ми ги преведе през Пей пал?

Чудя се дали да приема или да продължавам да си настоявам на моето- пълно връщане на сумата или да пратят отново продукта. Имали ли сте такива разправии със сайта досега? Rolling Eyes

# 707
Хора, отчаяна съм от комуникацията с тия китайци. Чакам поръчка на дреха от юли месец! Днес за пореден път ме молят да изчакам още 10 дни, била на митницата, проверили (това уж преди 2 седмици) ooooh!. Досега не бях имала проблеми, нещата идваха за 10 дни, всичко, това също, е под 15$ , тоест трябва да дойде в пощенския клон.

Нямам вече право да намеся Пей Пал, а китаеца ми предлага да му плати 10$ под формата на койнс Crossing Arms. Правилно ли разбирам, че това е равносилно на 10$ , с които ще ми зареди сметката за следваща поръчка вместо да ми ги преведе през Пей пал?

Чудя се дали да приема или да продължавам да си настоявам на моето- пълно връщане на сумата или да пратят отново продукта. Имали ли сте такива разправии със сайта досега? Rolling Eyes
Да, 10 койнс се равняват на 10$  Peace

# 708
  • Казанлък
Sutton Mercer
Ако не си отваряла диспут,то няма как да ти върнат парите към картата чрез Пейпал. Виж колко дефакто си платила(сигурно си използвала и купон за отстъпка). Може би за теб ще е изгодно да си ги получиш 10$ в коинси. Но имай в предвид,че пратката пак може да дойде. Тогава ще трябва да им пишеш допълнително да си ги вземат назад. Да,10 коинса са 10$.
Ако за теб разликата е голяма,то си настоявай на пълен възврат. Това е нормално да го правиш,ако са минали повече от 60 дена от изпращането.
Аз също имам 2 поръчки от юли от други сайтове. Чакам си ги...не са за големи суми.

Китайските пощи са непридвидими. Както нещата са идвали за една седмица,така могат да идват и 2 месеца.

Сега от 19 до 22 септември в Китай се празнува празник Чжунцю. Пощите няма да приемат пратките,макар самият сайт,вероятно,ще си работи.
След това от 1 до 7 октомври целият Китай ще празнува национален празник.
Моля,имайте това в предвид. Ще има забавянията по пощите. Ако нямате търпение да чакате пратките си,не поръчвайте нещата от Китай. Никой сайт не е виновен за грешките и забавянията на пощите,макар че точно те се обвиняват в повечето от случаи  ooooh!

# 709
Благодаря ви за отговорите. Чаках търпеливо и им вярвах, не бях имала проблем. Но след като преди 2 седмици ми казаха, че проверили, че пратката ми е на Бг митницата да почакам и минаха 2 седмици без да имам известие да си я взема от пощата, реших да им пиша и да им кажа какво са ме информирали там- че пратките от митница до пощенския клон идват за много по-малко от 2 седмици. Те ме помолиха още 10 дни да чакам, питали в пощенския клон, щяла да дойде ooooh! Outta Joint. Питах какво и къде са питали...няма отговор, 2 пъти ми пращат това:

We did send it out to your address, maybe it was delayed on the way to you, how about we refund you $10 coins as compensation in advance?

If you get the order later, would you please contact us and repay us?

И тук комуникацията зацикли #Crazy.
Как стои въпросът с връщането на коинси, ако сега ми платят 10? Пиша им и тя ги дърпат или ме таксуват нещо допълнително? Rolling Eyes

# 710
  • Казанлък
Sutton Mercer,
честно казано,това е честа практика да протакват нещата по този начин. Наистина помня само единични случаи,когато пратките са се губили или са се връщали при тях и то по време на големите празници. Вероятно,за това отлагат връщането на парите във времето...надяват се пратката да пристигне рано или късно.
Няма кой да те задължи да ги върнеш тези коинси(или пак рефунд във Пейпал),ако си получиш пратката. Просто това е правилно според мен.
Аз в началото бях по-нетърпелива и веднъж имах такъв случай. Просто не ги харчех тези коинси известно време и след като получих пратката,писах им и те са ги взели назад. За мен е било един вид застраховка. Но пък някои момичета са били по-настойчиви и са си вземали назад цялата сума(при брак,например)... нещата зависят и от самият менеджър,с който общуваш.
Успех!

# 711
valpan, благодаря за разяснението Peace

# 712
[q
mischenceto,не знам дали е добра идея,но имай в предвид,че това може да са някакви ремонтни бройки... не знам дали още се произвежда този таблен или са остатъчни количества... Все пак постоянно излизат по-нови модели.

Eh Valpan ти ме разби, когато си го писала, той е бил вече изпратен, все пак гледах,ч е в др сайтове се предлага. Не ме плаши така. Добре де ако са ремонтни бройки са дефектни, така ли, поне не са ли поправени. Оффф толкова много ги харесах тия китайци, мам май напоследък и аз незнам Дано този път всичко да е наред. на теб честито ти излизане от болницата и повече никога да не ти се налага да влизаш Simple Smile

# 713
Привет на всички Байинкоинсчета,
Ползвам телефон от този сайт /не много скъп модел/ и от хората, с които разговарям ми казват, че ме чуват много тихо... Някакъв съвет? Дали мога да оправя звука, за да ме чуват добре от отсрещната страна?

# 714
  • Казанлък
Привет на всички Байинкоинсчета,
Ползвам телефон от този сайт /не много скъп модел/ и от хората, с които разговарям ми казват, че ме чуват много тихо... Някакъв съвет? Дали мога да оправя звука, за да ме чуват добре от отсрещната страна?

При съвремените телефони има възможност силата на звука да се промени чрез инженерното меню. При репликите това едва ли ще стане... това е слабото им място newsm78 Поне да беше дала линк към този телефон  Wink

mischenceto,не се отчайвай предварително.  Hug Аз само изразих предположението. Дано всичко да е наред. Може пък все още има бройки на склад  при това разнообразие на моделите (при Марс доста време са се изтичали продажбите,например).

# 715
Здравейте, и при мен го има този проблем със слабия звук при разговор.Аз съм със TOOKY T1981, и съм много доволна от телефончето. Установих, че ако намалиш звука когато ти слушаш нещо на телефона, след това не те чуват добре при разговор. Трябва докато говориш да го усилиш пак, би трябвало едното да няма връзка с другото,но това ми се е случвало и с телефон на нокия. Аз имам друг проблем с таблет,който въши страхотна работа, но нещо взе да се рестартира сам на 5 мин. Струва ми се че бутончето на старта е леко хлътнало. Става дума за ainol novo 7 fire. Някой с такъв опит?

# 716
Момичета мога ли да помоля за малко помощ......търся настолна лампа за бюро.От тези дето се огъват за да се намести светлината.....не мога да ги открия......намирам само тези на книга дето се слагат..... Praynig

# 717
Момичета мога ли да помоля за малко помощ......търся настолна лампа за бюро.От тези дето се огъват за да се намести светлината.....не мога да ги открия......намирам само тези на книга дето се слагат..... Praynig
От тук нещо дали ще стане  newsm78 http://www.buyincoins.com/?r=category/index&cid=0&keyword=desk+lamp

# 718
  • Казанлък

Прегледай и тук: http://www.buyincoins.com/?r=category/index&cid=0&keyword=usb+light
Аз пробвах три. От тази съм най-доволна: http://www.buyincoins.com/item/21158.html -най-силна светлина и комбинирано ползване(от батерии и от usb)

Но все пак прецени каква светлина ти трябва и за какво точно ще я ползваш.

jeni_balchik,при Туки със сигурност може да се увеличи максималното ниво на звука във инженерното меню,но,ако не се лъжа,за това трябват рут права.
От копчето ти регулираш общото ниво...не можеш да ги разделяш по видове. Във телефона звукът никога не е настроен на максимално високо възможно ниво(дори и да го увеличаваш от копчето до максимума Simple Smile )
В инженерното меню могат да се сложат максимални нива за всички възможни варианти по отделно : звука при разговора,звука от микрофона, звука от динамика и звука на слушалките.
Ето и малко повече за това: http://forum.china-iphone.ru/post819722.html#p819722

# 719
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ И СЪМ В ШОК- ПЕЙПАЛ ОТСЪДИ В ПОЛЗА НА САЙТА И ЗАГУБИХ ПАРИТЕ СИ!

Тракингът, който съм предоставила бил фалшив! Да ми кажат това след толкова обяснения и доказателства!

Дайте ми идея къде да пиша, няма да оставя нещата така!

Общи условия

Активация на акаунт