Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели :) -10

• 39 171
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • Ямбол

herosмного ти благодаря,мъжа ми казва,че no signal  му дава все.

# 661
  • Пловдив
Момичета, взех си един часовник от сайта, който вчера го накапа дъжда на ръката ми (да са капнали не повече от 5-6 капки) и спря да работи (с нова батерия е).  Close Препоръчайте ми елегантен дамски чсовник, по възможност водоустойчив.

# 662
Здравейте момичета  Hug Много от вас поръчаха светещите костенурки  Mr. Green Кой от двата е по-добрия модел?  newsm78
http://www.buyincoins.com/item/1926.html

http://www.buyincoins.com/item/17087.html

# 663
  • Ямбол
Мале4копале4коЕдната само свети,другата и свири.

# 664
Мале4копале4коЕдната само свети,другата и свири.
ooooh! Ами така e, ама който не чете  ooooh! Много благодаря  Hug

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 20:52 от Мале4копале4ко

# 665
  • Русе
Здравейте, някой вземал ли е GPS от сайта?Идват ли с актуални карти?Препоръчайте някой, който говори на бг, може да се актуализира с нови карти .
Благодаря!

# 666
Само за информация, ако някой се интересува, ainol crystal 7 вече отново е наличен и то на намалената цена. Сега ще пробвам да го поръчам, че нали моя fire се скапа..

# 667
Drop, то хубаво ще направя тия неща но нали дисплея не работи, как ще виждам къде какво правя? И нямам карта  newsm78

Трябваше да уточня, че по-горе става въпрос за повреден тъч скрийн, който работи, но не е сензитивен, което май им е най-честия проблем на Fire. В твоя случай явно съвсем не работи. Като се опиташ да го включиш чува ли се шум от таблета?

mischenceto вероятно са ти брикнали таблета. Можеш ли да влизаш в Recovery-то? Предполагам си пробвала, но ето начин за оправяне: http://www.slatedroid.com/topic/37847-unbrick-tool-for-fire/

Не, не мога да вляза в recovery, като натисна копчето за включване и се чува едно цъкане всеедно ще се включи,е да ама не. А това , което е дадено в линка - вкл'чва ли влизане вrecovery ili ne

# 668
  • виртуално
Направих първа поръчка на 2 септември, кога да мина през пощата за проверка?

# 669
Момичета, преди известно време си поръчах таблет Айнол ново 7 фире, който въобще не тръгна и им го върнах. Пуснах диспут, ескалирах го и днес вече Пейпал затвори диспута като го реши в полза на китайците, защото те още не са го получили. Явно пакета се е изгубил.
Направих и запитване до пощата, все още нямам отговор, но аз направих грешка и писах стойност на пакета 15$ /както ме помолиха китайците/.
Така ме хваща яд. Набутах се 180 лв. Написах им едно гневно писмо. Все пак сумата не е малка.Има ли и други потърпевши, мога ли да направя нещо?

# 670
  • Ямбол

annaaa колко време и изминало от изпращането?

# 671
Момичета, преди известно време си поръчах таблет Айнол ново 7 фире, който въобще не тръгна и им го върнах. Пуснах диспут, ескалирах го и днес вече Пейпал затвори диспута като го реши в полза на китайците, защото те още не са го получили. Явно пакета се е изгубил.
Направих и запитване до пощата, все още нямам отговор, но аз направих грешка и писах стойност на пакета 15$ /както ме помолиха китайците/.
Така ме хваща яд. Набутах се 180 лв. Написах им едно гневно писмо. Все пак сумата не е малка.Има ли и други потърпевши, мога ли да направя нещо?

нямаш ли тракинг номер????

# 672

изпратих го на 24.07.
имам тракинг номер, който изпратих и на китайците още тогава и после и на пейпал. Най- интересното е, че по този тракинг номер няма почти никаква инормация. Само като е вложен пакета в чувал, в София. Няма инфо да са го получили. Затова си мисля, че се е изгубил. Ама много нагли тези китайци. Предложиха ми да ми възстановят само 5$. Взели 105$ пък да върнат 5$.

# 673
  • Казанлък
anaaa,  Hug

В темата за китайски сайтове със сигурност имаше случай,когато един от мъжете продължил кореспонденция със пейпал след загубен диспут и накрая си върнал парите. Дано да се включи и тук.
Довечера ще имам за малко достъп до компютъра и ще се опитам да ти помогна повече.

# 674

изпратих го на 24.07.
имам тракинг номер, който изпратих и на китайците още тогава и после и на пейпал. Най- интересното е, че по този тракинг номер няма почти никаква инормация. Само като е вложен пакета в чувал, в София. Няма инфо да са го получили. Затова си мисля, че се е изгубил. Ама много нагли тези китайци. Предложиха ми да ми възстановят само 5$. Взели 105$ пък да върнат 5$.

а тук провери ли http://intmail.183.com.cn/itemtrace_cn.jsp ?

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 10:29 от snow22

Общи условия

Активация на акаунт