Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели :) -10

• 39 173
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • UK
Май няма да се престраша да си взема телефон от този сайт, обмислях го напоследък, но сега не мога да рискувам като ви чета.

# 691
Май няма да се престраша да си взема телефон от този сайт, обмислях го напоследък, но сега не мога да рискувам като ви чета.
И аз. Tired

# 692
Ами не е вярно, че не са го получили! Провери в сайта, който пуснах над твоя пост. Пише Final delivery на 6-ти август! Моята пратка са я получили на 1-ви и си признаха в съобщение, че е при тях, но не потвърждават на Пейпал! Лъжци!
Много неприятно!
Coolmummy, един PrtSc на проследяването и че е получена не можеш ли да направиш за доказателство?

# 693
Не знам, моят телефон все още никъде не излиза. Като цяло едва ли ще ми го заменят или върнат парите. И аз ще пия една студена вода  ooooh!

# 694
Моят телефон, който ви писах скоро, че ще поръчам пристигна много скоростно - получих го за 12 дни. Ето го - http://www.buyincoins.com/item/31134.html Поръчах го в бяло, много е красив.  Heart Eyes
Вече играем с него 3 дни и мога да кажа,че е много добър, страшно бърз, а съм му наслагала какво ли не. А батерията издържа страшно добре, 2 дни на нон стоп интернет, игри, говорене, смси..
Оплакванията са ми, че нямах сложен преходник за зарядното.. Помолих ги за българско меню, но нямало как.. ок.. но телефона дойде с 100 китайски приложения и езиците бяха само 3 ! За първи път виждам такова нещо ( 2 вида китайски йероглифи и английски ). И въпреки, че беше уж на английски доста от нещата бяха на китайски  #Crazy newsm78
Най-лошото е, че Гоогле Плей магазинът не върви на този модел. Какво ли не правих не тръгна, рових се из форумите и тогава чак разбрах, че няма как без роот на този модел.  Shocked
Роотнах го, сложих му нов Ром и всичко е бомба   bouquet
Препоръчвам го на по-разбиращите от техника или ако може да го намерите вече премодифициран  Rolling Eyes Ще видим как ще сепредстави и в дългосрочен план, дано няма проблеми.

# 695
Ами не е вярно, че не са го получили! Провери в сайта, който пуснах над твоя пост. Пише Final delivery на 6-ти август! Моята пратка са я получили на 1-ви и си признаха в съобщение, че е при тях, но не потвърждават на Пейпал! Лъжци!
Много неприятно!
Coolmummy, един PrtSc на проследяването и че е получена не можеш ли да направиш за доказателство?

БИК ми казаха, че са го получили, но не потвърждават пред Пейпал. А от Пейпал защо не видят проследяването, не знам. PrtSc може да се манипулира и затова не съм правила- по-чисто е да щракнат номера и видят сами къде е пратката- дала съм сайта, тракинга, обяснила съм подробно ситуацията. Идея си нямам какъв им е проблема. От Пейпал не отговарят вече 4 дни, а последно писаха, че ще ми върнат парите веднага след като продавача потвърди, че пакета ми е у тях.

# 696
Мн ти съчувствам, защо не приложиш копие от коренспонденцията ви?

# 697
Аз вчера пак писах на китайците и им пратих пак номера и линк, където се вижда, че са го получили на 09.08. Отогворили са ми да не се притеснявам, че пътувала пратката към тях и ще се свържат с мен като получат. Незнам как да се разправям вече с тия хора.

# 698
  • Казанлък
Приятели,вкъщи съм. Благодаря на всички за добри пожелания.  Hug  bouquet

Писах и аз до представителя на сайта. Конкретно само за тази дама,която ми е писала на лични. Обещават,че ще и върнат парите, след като пратката пристигне при тях във офиса (казват,че дори и да пише,че е в Китай,но може да си стои в пощата зад ъгъла и просто не се носи до тях). Обещават специално за нея да проверят в пощата.

Подчертавам,че не взимам тяхна страна,но още веднъж казвам,че ако искате конкретна помощ от мен,то пишете ми подробности на лични.
Моля да ми пишат само тези,чиито пратки са вече в Китай и чакат да бъдат приети от сайта.
Трябват ми е-мейла ви, номера на поръчката,артикул и проследяващ номер за връщането.

Писах и конкретно за този модел Ainol Fire,защото се вижда,че повечето проблеми са със него. Ще предадат това на отдел продажби. Не че не го знаят според мен,но все пак...
Уверяват ме,че нямат намерения да лъжат,но понякога нещата със връщането стават бавно.

Coolmummy,пиши ми и ти,ако все още имаш нужда от помощ.

# 699
  • Казанлък
heart.it  Party честито ти телефонче! Това е наистина един добър модел. Успяла си да го купиш доста изгодно,че по някаква причина навсякъде е поскъпнал доста.
И преди съм казвала,че телефоните Леново,предлагани на BIC са със оригинален firmware,който е само със китайски и английски език. Питала съм ги защо не ги префлашват,но са ми отговорили,че за повечето клиенти това е по-добре. Оригиналният ром може да се запази и при желание всеки да префлашне до исканият от него.
Е,всеки си решава сам дали да го прави или да се търси нещо наготово. Но пък официалните обикновено са по-стабилни...
Абе,тези китайци ще ни научат на нещо все пак  Joy

Само за информация, ако някой се интересува, ainol crystal 7 вече отново е наличен и то на намалената цена. Сега ще пробвам да го поръчам, че нали моя fire се скапа..

mischenceto,не знам дали е добра идея,но имай в предвид,че това може да са някакви ремонтни бройки... не знам дали още се произвежда този таблен или са остатъчни количества... Все пак постоянно излизат по-нови модели.

Направих първа поръчка на 2 септември, кога да мина през пощата за проверка?
Рапунцел ,ще получиш известие в пощата. Обикновено идват за 2-3 седмици.

Arsenalski,честит ти телефон!  Да го ползваш със здраве и без проблеми! Peace

# 700
  • Испания
Момичета направих една поръчка,но на единия артикул съм объркала цвета Whistling.....И мина плащането вече,чак накрая го видях. ooooh!Писах им веднага да ми сменят цвета,но исках да попитам отзивчиви ли са в това отношение и дали ще ми вземат под внимание мейла...... Praynig
mimoni_ аз имам този четец и от същия поръчах на приятелки,никой не се е оплакал......работи си .... Peace
http://www.buyincoins.com/item/19058.html
Аз имах такъв случай-писах им,че съм объркала цвета,получих отговор че 6те го оправят и вчера си получих чадъра в желания цвят Peace

# 701
  • Бургас
Преди няколко теми хвалехте точило за ножове, но не ми трябваше тогава и не запомних кое беше Embarassed
Моля за препоръка Praynig

# 702
  • виртуално
Ако случайно не пристигне пратката до 42-43 ден, какво правите:
- пишете им и връщат сами парите
- диспут в PayPal
първа поръчка ми е, а вече минаха 35 дни и се чудя какво да правя  newsm78
сумата е малка, но защо да я губя

# 703
  • Казанлък
Преди няколко теми хвалехте точило за ножове, но не ми трябваше тогава и не запомних кое беше Embarassed
Моля за препоръка Praynig

Аз имам това точило,но момичетата са казвали,че другото е по-хубаво:

http://www.buyincoins.com/item/17971.html

Рапунцел ®,не казваш за каква сума става въпрос. Всъщност,тук само ти можеш да си решиш. Пратките винаги пристигат рано или късно. Аз лично за няколко долара не бих се занимавала с диспути,но за по-сериозна сума бих отворила диспут на 44  ден от деня на плащането. Имаш време все още,не се притеснявай  Praynig Hug

# 704
Не е по темата, ама да питам валпан къде е срещала Xiaomi с доставка до БГ?

Общи условия

Активация на акаунт