Отговори
# 600
Честито на мама Гале и на мама Евгения! Да са ви живи и здрави малките съкровища и много радост да ви носят!

Полина, Praynig всичко да мине наред и бързо. Щом си в болницата, вярвам че ще се погрижат добре за теб!

Веси, нормално е това безпокойство в нашето състояние, но със сигурност всичко ще е наред  Hug

Кони, добре че вече всичко е минало. Пожелавам ти отсега нататък никакви тревоги   Hug

Гери, не бяха ли предменструалните болки признак за започващо раждане? Успех, ще чакаме да се похвалиш Simple Smile

За момичетата, на които терминът вече е минал - няма страшно, няма как да остане бебето в корема, все ще излезе, просто трябва да потърпим малко   bouquet

# 601
Кони, доста сте се поизмъчили с малчо, но важното е, че ще се гушкате вкъщи вече Hug

Момичета, ако имате идеи за заглавие за следващата тема, сега е моментът да предлагате Wink

# 602
ЩЪРКЕЛОВА ВЕСТ  Heart Eyes Laughing

Kleine е родила днес(обяд) 3.900кг, 52см своя син Никола ,
От сърце им желая здраве и безгрижно детство на малкия(голям) бонбон  Hug

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 21:35 от Veseto_

# 603
Благодаря ви много за подкрепата момичета, нямате представа каква опора сте за мен. При нас няма развитие, все още съм с температура не могат да разберат от какво е, още съм с болки и бебето казаха че е слезнало още надолу, но разкритието не се увеличава. Ще съм тук до понеделник ако няма развитие се прибирам , ако тръгне раждането  - оставам, ама най  вероятно ще се прибираме с беба ..  Heart Eyes  

# 604
  • София
Поли успех мила! Чакаме хубавите новини!
Честито на всички нови мамчета!
Мисля, че и mims_cool тази сутрин роди своята дъщеря Габриела.
Злати чакаме и твоите новини и разказ как сте с Моника!

# 605
здравейте мамчета днес ни изписаха от болницата малкия кристиян се роди на 06. 08 тежи 3.700кг ;52см нормално с термин 08.08

# 606
Поли, всичко ще е наред, абсолютно съм сигурна!  Hug
Кони, важното е, че всичко лошо е отминало и сега ще се гушкате вкъщи! Радвам се, че ти и бебчо сте добре! Бъдете здрави и щастливи!  Hug

# 607
Кони, дано никога повече не ви се налага да сте в болница, дано вече си спокойна като си си в къщи, като можеш ни разкажи повече за бебчо.

# 608
Лелеееее, колко много нови бебета lovekiss

Kleine, най-после, честит син, да е жив и здрав, много да ви радва!!!

Честита дъщеричка на mims_cool, да е много, много щастлива!!!
Vania mia, видях аз новината във ФБ, но така и не открих ника, благодаря за помощта Hug

bluesky1984, честито момченце, много радост да ви носи !!!

И Tedy e родила тази нощ своето момченце Simple Smile

"Безкрайно щастлива и горда мама съм вече на две момчета!Кристиян изплака мощно в 3.45 тази нощ!Тежи 4080 гр. и е 53 см.За по-бързо раждане не бях и помисляла!"

Честито и на Теди, много щастие на цялото семейство!!!

# 609
Лелеееее, колко много нови бебета lovekiss

Kleine, най-после, честит син, да е жив и здрав, много да ви радва!!!

Честита дъщеричка на mims_cool, да е много, много щастлива!!!
Vania mia, видях аз новината във ФБ, но така и не открих ника, благодаря за помощта Hug

bluesky1984, честито момченце, много радост да ви носи !!!

И Tedy e родила тази нощ своето момченце Simple Smile

"Безкрайно щастлива и горда мама съм вече на две момчета!Кристиян изплака мощно в 3.45 тази нощ!Тежи 4080 гр. и е 53 см.За по-бързо раждане не бях и помисляла!"

Честито и на Теди, много щастие на цялото семейство!!!

Честито  на обебилите се!   bouquet
Бременлинки,малко остана! Гадно е накрая,но пък си има и положителна страна- толкова ти е писнало да си в очакване,че дойде ли момента забравяш всички страхове и си мислиш само:Най-после!!! Laughing
Сега нахраних кърлежчето,а и себе си и отивам да спя,дано до после има още щъркелови вести  Peace

# 610
  • велико търново
добро утро и 4естито на новите родили мам4ета,много се радвам,да ви радват много и да са ви живи и здрави беб4етата Simple Smile
супер яко се надъхвам като 4ета хубавите новини на мен ми остават 18 дена до секциото ама малко  ме и страх нз що уж ще съм при специалисти....ама...се пак  Rolling Eyes

# 611
  • пловдив
ЧЕСТИТО НА РОДИЛИТЕ МАМИ!!!КАКЪВ БЕБЕШКИ БУМ НАСТАНА   :bigdance2:Добро ви утро и от нас.Ние с бебо сме идеално.Даже и контракций вече нямам  GrinningСтранна работа newsm78Остана малко,но аз вече свикнах с мисълта,че ще си карам до термин.Като чета как раждате една след една-направо  умирам от завист  Mr. GreenЕми така не е честно пък  smile3511Шегувам се,разбира се.Радвам се на всяко новопоявило се бебче!
HugИ Трикси  Naughty-аз теб съм си избрала за вестителка когато се появи моят юнак Simple SmileТака ,че .....

# 612
Здравейте момичета Simple Smile Честито на родилите! Да са живи и здрави бебоците и само радост да носят!
Аз бягам от жегите на вилата, връщам се да видят дали ще раждам, после пак бягам..........в общи линии няма да е скоро раждането. Въпреки това, моля пратете ми на лични телефоните на вестителките.
И още един въпрос към родилите в Надежда. Какво трябва да сложа в багажа за там? Ако мадам не се обърне тази седмица ще съм секцио.

# 613
  • при любимите ми хора

Гале, колко го измерваха твоя юнак, преди да се роди?

Vi_ta моя мъж не е мерен,аз живея в Англия.Тук никой не мери,бях на частно в8мия на видеозон , но по нищо не личеше че ще е толкова голям.  Simple Smile Добре че незнаех,че щях да откажа да го раждам  Joy Joy Joy

Честито на всички новоизлюпени мамчета.!!!!!  bouquet

# 614
Момичета,чета чета и съм в чуденка newsm78 ,моля за съвет ,ако избера като дата за секциото 15/08/13г ,задължително ли е да кръстя детето Мария или както някой ми казват поне да започне с буквата М.. Знам че е голям Християнски празник,но друго име някакси ми се върти в главата  ooooh!

Последна редакция: сб, 10 авг 2013, 11:04 от Veseto_

Общи условия

Активация на акаунт