Отговори
# 585
Не вярвах че ще дочакам термина,но ето че се случи,хайде де останах само аз с термин 09.08 която не съм родила,бебчо нещо му харесва да е вътре  Simple Smile

# 586
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА ВСИЧКИ НОВИ МАЙЧЕТА!!!
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГОО ЩАСТЛИВИ И БЕЗГРИЖНИ
А на вас мамчета ви пожелавам да се възстановявате много бързо и много лесно и бързо да се приспособите едни към други с малките ви съкровища. Hug

# 587
честито на всички новообебили се мамчета! И аз не смея вече да изброявам поименно, че от толкова бебочета ще пропусна някое! Затова на всички пожелавам здраве и мнооого щастливи мигове и усмивки!

p0lina, дано скоро се оправиш и ти желая от сърце бързо и безпроблемно раждане! Надявам се скоро да ни зарадваш с новина за здраво бебче! Hug

# 588
p0lina, стискам палци всичко да е наред и скоро да гушкаш бебчето си !

# 589
  • София
Полина, дано лекарите овладеят положението, стискам палци всичко да е наред.

Честито на новите мами, живи и здрави да са бебетата ви!   bouquet

# 590
ПОЛИ всичко ще е наред,не се притеснявай стискаме ти палци и скоро да се похвалиш с бебче.Късмет ти желая и ще чакаме новини. Графиньо благодаря за инфото май тая жега ми е направила мозъка на айрян                                                                                   

# 591
Ех.....,колко сладко настана с бебевалежа  Heart Eyes .
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ, да са живи и здрави малките съкровища Hug
Поли ,добре че са те приели в болница-там ще те следят и вярвай че всичко ще е наред Praynig Peace
Пожелавам  леко раждане на всички очакващи своите бебенца  Laughing Hug

Аз влизам  понеделник  в болница и ме хвана шубето  ooooh!,а оттам и контракциите,които така и не ме оставиха цяла бременност и за  капак съпруга ми лепна вируса с повръщането Thinking Confused,.

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 19:03 от Veseto_

# 592
  • при любимите ми хора
Момичета, приеха ме преди час в патология във вми плд. Имам висока температура и много силни болки в корема и 2-3 см разкритие и сега съм на системи. Казаха и че раждането е започнало ама тая темп. е притеснителна и ще ме следят. Стискайте ни палци Sad Sad Sad

Дано всичко е нареед и с теб и бебче!!! Стискаме палци!

Момичета, аз писах във фейса но и тук да се отчетем- на 3.08.13 се роди нашия Деян. Точно на термин с размери 53см и 4390....за изненада на всички ни Simple Smile Добре че незнаех колко е голям преди това, за да не се панирам излишно че и естествено раждане ..добре че този път имах епидурална.. Simple SmileWink

Поздравления на всички мами, които вече си гушкат бебчетата.А на чакащите успех и скорошна радост! Simple Smile

# 593
Мами на 05.08. в 9:00 се появи на бял свят моята малка Ева 3250гр 51см .Родих нормално без упоййка.Ще разказвам по нататък за раждането с подробности.Целувки и поздрави на всички нови мами,ще се опитам да ви изчета,че още ни е първи ден вкъщи и сме малко шашнати!

# 594
Гале и Евгения, честити ви бебчета, много радост да ви носят!!!

Полина, стиснати палчета имаш и от мен за бързо овладяване на температурата и леко раждане fingerscrossed

Veseto_, всичко ще е наред fingerscrossed

# 595
Честито, честито! Да са ви живи и здрави бебчетата и много да ви радват  bouquet

Гале, колко го измерваха твоя юнак, преди да се роди?

# 596
  • София
Здравейте мили майчета честито на всички който вече имат своите малки съкровища. нас ни изписаха благополучно на 05,08,2013 след престой от 2 седмици сагата беше много дълга и тежка. Знам само, че в Майчин Дом София да не ми се налага не бих стъпила повече, отношението е под всякаква критика от нисшият персонал не от докторите, измъчиха ни от секциото бързо се възстанових, но на малкият му измислиха какво ли не бяха го надупчили къде ли не то не му се влива антибиотик то не беше чудо, но ще седна друг пат и ще Ви разкажа с подробности

# 597
Не вярвах че ще дочакам термина,но ето че се случи,хайде де останах само аз с термин 09.08 която не съм родила,бебчо нещо му харесва да е вътре  Simple Smile

Simple Smile не знам дали ще те успокои, НОООО не си само ти, която не е родила. Моят термин БЕШЕ вчера Simple Smile

# 598

Simple Smile не знам дали ще те успокои, НОООО не си само ти, която не е родила. Моят термин БЕШЕ вчера Simple Smile
Моя е утре, така че явно имам още време Simple Smile

# 599
момичета аз да питам , днеска имам чувството цял ден все едно че ще ми идва. Ня някоя случвало ли и се ?

Общи условия

Активация на акаунт