Отговори
# 570
Ама толкова сладка първа страничка ни е заформила Графинята с тези сладки бебешоци!  Grinning Реших да направя една справка как върви "реколтата" и е много изненадващо, че си имаме съвсем по равно момченца и момиченца - има ред Simple Smile Също се оказа, че вече имаме мнооого появили се бебоци, мислех си, че са около 50, ама те доста повече - да са ни живи и здрави!  Heart Eyes

От вчера и аз съм с чайчето от малинови листа. 500 мл. на ден дали е достатъчно? Дано да помага! Simple Smile
Нещо последните 2-3 нощи много осезателно чувствам тежестта на корема като си легна и ми е адски трудно да заспивам - карам я до 2:00-3:00ч! Много неприятна болка усещам, особено на дясно като се обърна. Нямам търпение до сряда да ида на частния преглед и да получа инфо за малкото - от месец вече само едни тонове на ЖК, никаква информация за размери, положение, каквото и да е! Е, аз си го усещам, че вири краченцата горе, ама все пак.. искам да чуя, че е идеален за лесно раждане!  Laughing Само да не е станало едно малко слонче, че си вървеше едричко.., на мама топарлачето Simple Smile))

# 571
lepelissima, 500 ml от чая в тези седмици са добре, аз започнах в началото на 9-ти месец с 1 чаша (250мл), в момента съм на 2, от понеделник ще пия по 3 чаши.

Иначе аз бях на ЖК днес, беба е между 3200-3500. Не можа да я измери хубаво лекарката, че като лежах по гръб и почнаха да ѝ падат тоновете. Главичката ѝ вече е ниско долу.

Сега поредните новини за родени бебета:

Мама Роси_А има момченце, родено на 06.08. 3480г/50см

Мама Радея днес е родила момче - Васил - 3450г, 52 см

Радея е ударила 2 с.л. рициново за отскок Grinning

Честити синове на Роси и Радея, да са им живи и здрави!!!

# 572
Честито на всички мами сдобили се с бебоци, не изброявам поименно, че ще изпусна някой. Да са ви живи и здравички децата и много да ви радват ! Simple Smile

На всички други леко раждане.

Ние нещо неможем да разберем малко ли ядем много ли ядем.. аз се цедя и давам, че бебока не захапва добре и ми разранява зърната.. разхождаме се навънка вече от Неделя и така.. пъпа ни падна, общо взето едно и също всеки ден.. ядене, спане, акане, реване, разходка, баня и пак всичко наново... но започваме да правим физиономии и да се усмихваме и да правим дебелички крака Simple Smile

Хубав ден на всички пожелавам   bouquet

# 573
честити синове на двете мамчета,да са ви живи и здрави и само да ви радват  bouquet

# 574
  • пловдив
ЕЕЕЕ,браво на бебчетата!!!!Радея ме изпревари  Simple Smile!!!Да са им живи и здрави бебоците и много послушни!! Tada Tada Tada

# 575
Ахх, какъв гаден мързел ме е налегнаааал, не мога да се понасям вчера и днеска! Не ми се мръд-ва! Разчекнала съм се като жаба на дивана и местя погледа от телевизора на лаптопа и обратно. Ужас!! Колкото и да се опитвам да си успокоя съвестта, че това са ми последните мързеливи дни, нещо не мога да го преглътна това влачене. Ще опитам след малко да стана един парцал да ударя поне и праха бих могла да поизбърша... Наистина ще опитам..  Tired

# 576
Честити бебешори!Пожелавам на мамите спокойни сладури,а на бебоците да им се разминат коликите!Графиньо,благодаря,че ме замести тук!Веднъж да ме ползват за вестителка и аз да не съм близо до компютър!
Днес с ММ цял ден сме по задачи,а малката е с баба Simple Smile пуснахме документите за парите,дадох обменната карта на АГ-то,взех Био Гайа за коликите,пазарувахме консумативи за беб(плюс един огромен мечок,много сладък!) и взехме КОЛИЧКАТА!!! Страхотна е,ММ сега я сглобява и ще пусна снимки във ФБ(тук не знам как става,те хората са си казали,че форума не е за индианци,ама аз се навирам Wink

# 577
Мили мамита,искам да ви попитам как обличате бебоците си вкъщи,навън?Педиатърката в болницата каза първоначално да я обличам както съм аз,плюс едно ръкавче!Моля за мнения Simple Smile

# 578
  • БЛАГОЕВГРАД
Здравейте,въпроси:Родих секцио,днес е трети ден,още нямам кърма,но днес вече има малко коластра.Вчера веднага ми дадоха бебето и я слагах на гърдите,тя сучеше при все,че нямаше нищо, днес вече май не иска да захване изобщо.Може,би видя лесното-шише с АМ.А е силна и голяма и става война като не пуска нищо.Май започнаха и зърната и гърдите да ми наедряват и тя съвсем не ги иска.Моля за помощ и съвет,много ме е страх,че ще ми дойде кърмата и тя няма да иска да суче.

# 579
  • СОФИЯ
ЧЕСТИТОНА НОВИТЕ МАЙКИ,ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТА!!!!аз днес бях пак на тонове,никакви контракции и така ,мисля че освен radi1982 и аз ще съм тук за да закрием форума .....ужас,те вече някои сигурно погачи правите ,а ние още се носим Laughingстискам палци на всички

# 580
А какви документи са необходими за еднократната помощ че нещо не съм наясно newsm78 Може и да сте го споменавали ама кой да запомни

# 581
Милена, преди няколко страници имаше инфо за еднократната помощ, цитирам поста на ioana_g

# 582
Честито и от мен на всички нови мами и техните слънчица,живи и здрави да са,и бързо възстановяване.
lacuna coil,не бой се,и аз съм сред вас,почвам да се притеснявам.Вчера бях на доктор,никакво разкритие,на 12-ти съм пак на преглед,на 14-ти(когато ми е термина),и ако до 19-ти не съм родила-да отивам в болницата направо в 6 вечерта.Иначе днес имам едно неразположение,като преди цикъл,ниско долу.Лек  ден на всички

# 583
Момичета, приеха ме преди час в патология във вми плд. Имам висока температура и много силни болки в корема и 2-3 см разкритие и сега съм на системи. Казаха и че раждането е започнало ама тая темп. е притеснителна и ще ме следят. Стискайте ни палци Sad Sad Sad

# 584
p0lina, от какво тази температура?? Хайде, дано всичко бъде успешно и да нямаш притеснения! Бебчо да ти е здрав и ти да я махаш тая температура бързо! Успех, чакаме новини!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт