Отговори
# 555
  • Добрич
Миленка,най-вероятно ще се засечем с теб.Само да видим как ще се познаем Grinning

radi1982,бебетата нямат все още добра терморегулация и мисля,че ако ги претоплим си е доста опасно.Мисля да обличам вечер за спане с много тънко боди с дълго ръкавче,ританки и да завия с тънка плена.Не мисля,че е нужно повече.Така няма да настине,но и няма да направи топлинен удар Peace

# 556
 Нана- ще се познаем ще питаш за една луда дето е вдигнала на крак цяла болница те ще те насочат(шегувам се)Ако искаш да ти пратя тел на лични.
Честито момичета -да са ви живи и здрави бебоците и само радост да ви носят.
Ради това за мазането с мас и осоляването е пълна глупост-то това да не е парче сланина че да го осоляваш.Затова има голям избор на пазара от бебешки продукти,това е било едно време с тези бабешки глупости.За обличането и аз мисля като Нана-с ританки и боди с дълго ръкавче и пеленка отгоре.

# 557
 Мамчета, помагайте!!!  #Crazy Нещо много гъсто излиза от мен, тапата ми вече падна преди седмица, но това е много по-гъсто и прозрачно, даже не излиза самО, сАмо аз като го дръпна, много гадно звучи сигурно, ама да не ми се е спукал мехура а пък водите да не изтичат какво е това чудо newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 558
  • Добрич
Milena,и аз ще ти пратя тел и която роди да звъни на другата да я преслуша къде е Hug

Поли,на мен ми звучи като цервикална слуз,нищи че ти е паднала тапата.Още има какво да илиза от нея явно.

# 559
  bouquet  bouquetЧестито обебване  на всички мамчета!   bouquet  bouquet Извинявайте,че не изброявам поименно,но съм доста разсеяна и сто про ще изпусна някоя  Rolling Eyes
Поли,не мога да помогна,аз тапа така и не видях.
за обличането: днес моята лигла е само по пампи,за вечерта ще сложа тънко боди с дълго ръкавче и пелена. Иначе до сега караше по боди без ръкав през деня и тънка пижамка вечер и завивам с тънка пелена винаги. Сложа ли нещо повече и зеленото аки е на лице   Confused

# 560
Здравейте,

Само набързо минавам, защото видях, че сте ме заподозрели Grinning
Нищо подобно - просто мъжът ми се върна от болницата вчера и му се радвах, а днес бях на консултация... Бебка още не й се излиза Sad Коремът ми е спаднал доста, уж токографът отчете някакви слаби контракции, ама аз нищо не почувствах, така че са далеч от това което трябва.
Нищо - другата седмица най-късно в сряда вече ще мислим за варианти.

Честито на новите мами с новите бебчета
- не мога да ги изброя, толкова са много тия дни! Ама много сладко ми става, като чета, че още и още нови душици се раждат...

На всички очакващи всеки момент - кураж, стискайте зъби и съвсем скоро всяка болка и неудобство ще бъдат компенсирани стократно!

# 561
Има и други като мен, за които съня е мираж Laughing
 Честити бебчета на всички обебили се мами Simple Smile

Ние ходим на запис на тонове и сме в очакване на големия ден.
Момичета ще съм ви много благодарна, ако някой ме светне по въпроса за доказване на доходите за детските, в случай на фалит на фирмата как се процедира,т.к. фактически няма как да ми издаде бележка вече несъществуваща фирма newsm78

# 562
Добро утро  bouquet

hedgehog in the fog, радвам се, че вече сте в комплект вкъщи, дано тръгне само бебето тия дни, че да не се налага да мислите други варианти!

megiliqn, не съм запозната по твоя въпрос, но съветът ми е да попиташ в ето тази тема  , мисля, че там ще ти отговорят.

Бебешка новина, мама Sha се е похвалила снощи във ФБ:

Здравейте, момичета! Преди броени часове на 08.08, точно на термин, в 21.46 се появи моята Марина. Тежи 3590 и е 51см. Роди се нормално с епидурална. Двете сме добре, почиваме! Усещането е неописуемо лека вечер на всички мами!

Sha, честито и тук, много прекрасни моменти с малкото слънчице ви пожелавам!!!

# 563
 Честито на UNynaeve и на Sha,много радост и гордост да им донесат бебочетата!  bouquet
 Ние сме си все така,бебо почти не мърда вече ,но до колкото знам накрая движенията им ставали по-оскъдни та не се шашкам....засега.Усещам го,макар и рядко и за малко.Някоя мама изпи ли коктейлчето на графинята?Интересно ми е дали действат тези неща.

# 564
Добро утро   bouquet

Мерси Графиня фон Вайсвурст,май по-добре да отида да почерпя вода от извора, че голяма обърквация с тези документи.

Честито и от тук на мама Sha.

# 565
Честито на мама Sha.Да ти е жива и здрава малката госпожица  baloni
Аз вече чакам с нетърпение да видя моята муцуна,че колкото по малко остава толкова по нетърпеливо и притеснено ми е.Дано всичко мине нормално,че малко ме е хванало шубето от мисълта за секциото.

# 566
Честито на UNyaeve и Sha! Здраве и бързо възстановяване!
На въпроса на radi с обличането и къпането - мисля, че това чувалче ще е излишно до месец септември. Бебето ще си регулира температурата, много скоро след като се роди. Аз винаги съм се водила по принципа - както аз съм облечена, така и детето. Синът ми е роден м. юли и си спомням, че имаше вечери да спи само по памперс и с една тънка пеленка отгоре.
По въпроса със солта - съм категорично против! Майка ми е рускиня. Идва от място, където температурите са много по- ниски. За нея този обичай беше безумен. Нито аз, нито сестра ми сме къпани във вода и сол. Не смятам, че потта ни има някаква миризма, поради това че ни е било спестено (въпреки  натиска от страна на баба ми).

# 567
Честито на новите мами  bouquet

Споменавайки за солта, се сещам за една педиатърка от лекция много негативно се изказа и разказа за един случай какви поражения е имало върху кожата на осолявано бебе...Някои "бабешки "съвети са просто  абсурдни! Дълбоко се надявам повечето майки да не ги спазват...
Относно маста-наистина много добре овлажнява, но не е подходяща за лятото. Аз няколко пъти през бременността се мазах с мас и невен, но си има един тежък дъх и попива в дрехите...Аз лично бебето с мас няма да го мажа. Предпочитам да ми мирише на бебе, отколкото на прасенце  Laughing  Laughing

Вчера бях на ЖК. С бебчо всичко наред, а плацентата може да изкара до термин. Така се надявам да не пренося Praynig

# 568
Krisita е родила чрез секцио тази сутрин Андрей - 2520г, 48см.
Новината е от Фейсбук. Честита втора сбъдната мечта, Криси. Нека да е жив и здрав Андрей и всички заедно да сте много щастливи!!!

И ЧРД на ANNAFACE, много усмихнати моменти ти пожелавам!!! newsm67   Gift

# 569
  • пловдив
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ!!!ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖБИТЕ И МНОГО ДА НЕ ПЛАЧКАТ!!! Ех,как се надявах на 08.08 да стане работата.... Sadда ама не би... WhistlingХаресваше ми датата.А то напук вчера и контракций даже нямах...Обаче моя юнак вчера голями упражнения си правеше  LaughingТо беше едно шаване,едно ритане,гъзене....хахахах явно не му е тясно-цял ден и снощи до към 1 часа игра JoyСега момичета съм си харесала 15 като дата.Ама...да видим..А това за маста и солта-аз не мисля бебчо да го третирам така-изглежда ми много първобитно....Купила съм достатъчно добра бебешка козметика и ще сменям ако има нужда.Избора е голям.Днес пускам климатика от сега-въпреки че още не се е згряло както трябва.Вчера едва дишах-Ужас беше.И тази нощ след като спря гимнастиката на бебо съм заспала и всичко е останало затворено...Сега съм с лека хрема и лека болка в гърлото. Confused

Общи условия

Активация на акаунт