Отговори
# 510
Здравейте момичета, първо да честитя на новите мами и да им пожелая много здрави да са им бебчетата и да им носят само хубави и щастливи моменти.
Сега да се отчета след днешния преглед. Тоновете на бебка са супер, разкритие никакво, нямам контракции, околоплодните води са малко намалели. Бебка е в поза, но е още високо, не е слязла в малкия таз. С две думи, нямаме изгледи за скорошно раждане.
От неделя включително почвам да ходя всеки ден на запис на тонове, защото вече ще се водя преносила. Е това е за сега, лека и хладна вечер.

# 511
Ехаа, Сиска, честит Емил, да са ви живи и здрави и двете деца родени на една дата! Голям купон ще пада при вас на 07.08.

# 512
Честито ти момченце Сиска,да те радва много и само щастие да ви носи.Наистина ще е голяма радост всяка година на тази дата.

# 513
ЧЕСТИТО МОМИЧЕТА!!! С цялото си голямо сърце ви пожелавам много здрави, красиви и щастливи да бъдат бебоците! Много да ви радват и да растат безгрижно newsm63  ura

Аз съм  pregnant все още ... май ще сме така ... Ходя, клякам, чистя, пера няма резултат никакъв. Абе то има време, ама вече нямам търпение. Уж казаха, че като спра лекарствата и ще раждам, ама не. Днеска целия свят се изреди да звъни да пита няма ли бебе  newsm78 Сякаш се бяха наговорили. ММ каза, че няколко приятели са му звъннали и на мен поне 5 човека. Всички я чакат вече. Дано я видим до края на седмицата.

# 514
Сиска, честит син! Да ти е жив и здрав!
Честито и на другите обебли се мами!

# 515
Сиска, направо си благословена - две деца на една и съща дата ! Шансът това да се случи е толкова малък. Много здраве и големи празненства на 7 август от тук нататък.
Като се почувстваш готова, моля те драсни два реда как протече раждането. Интересуват ме вторите раждания... Grinning
Честито и на всички мами с бебенца днес !

# 516
4estiti vi beboci mami da sa vi jivi i zdravi i mn da vi radvat  Heart Eyes az dnes cql den s ujasni bolki v krasta Hodih me na barza pomosht no poneje sa v krasta i mn mn vnimanie nqmashe kazahami che nqmam razkritie no karvq i trqbvalo da imam bolki na 4 min zada me priemat mejdo drugoto az sam v germaniq nqkoi mojeli dami kaje kak da poluvha razkritie

# 517
Здравейте от ЛЛЛ
имам следния въпрос. Можете ли да ми кажете защо не трябва да се дава вода на новородено, когато то се храни само на кърма? Разбирам, че кърмата има достатъчно вода, но все пак, каква е причината да НЕ трябва да им даваме вода и до колко това е грешно.
Въпроса ми е продиктуван от идеята че до преди няколко години, такова нещо не е имало, и всички бебета до тогава са пили вода, защо сега е прието, че това е толкова грешно?
Благодаря ви за съдействието Simple Smile

# 518
Сиска, добре дошла обратно с бебоче! Grinning Да ти е жив и здрав Емил - хубави размери е заформил Wink
Относно тези документи за 250 лв..., присъединявам се към неподготвените, може ли разяснение?

# 519
Относно тези документи за 250 лв..., присъединявам се към неподготвените, може ли разяснение?
Ето тук има инфо за това
http://pomosti.oneinform.com/sp.html

# 520
Здравейте!И аз имам с какво да се похваля-бебе Дамян 2900,52 см. секцио 07.08.13
не мога да повярвам,не съм го виждала още Confused
дано всичко е нормално Praynig

# 521
ani1309, честит син и на теб, да е здрав и щастлив!!!

На мен днес ми предстои запис и преглед в болницата, а утре преглед на ЖК. Да видим ще се ражда ли скоро newsm78

siskata7, ако нямаш кирилица, най-горе вдясно до профилното ти име, има бутонче, което можеш да ползваш и да пишеш на кирилица.

# 522
 Добро утро,момичета!Пак едно бременно утро.Омръзна ми вечеее Sad Вчера така се зарадвах като започнаха контракциите,но както си започнаха ,така си отшумяха.Корема не спря да ме стяга след това,но без болка.Просто става твърд като камък за минута и се отпуска.Днес пак така.
 За тези възглавнички и аз се чудя дали да взимаме.Все си мисля,че в тази жега само възглавница ще му липсва на бебо...та засега се въздържам.Една приятелка прави на руло едно одеало и така подпира гръбчето,а на Трикси бебето обича по коремче.Май ще изчакам да се запознаем с мъника и той ще си покаже .

# 523
  • пловдив
 newsm64 CoffeeДобро утро и от мен,мамчета и още бременелки(като мен  Mr. Green)И ние все още сме си 2в1.С характер е момчето-не ще когато ми се иска да излиза-той ще решава. GrinningИ аз така ми е с корема от 2-3 дена.Почва лека болка,като предменструална,корема става на камък и.....нищо!!!Мислих си вчера ако следващият път като ми стане така отида в болницата какво ли ще стане  newsm78Но при мисълта,че ще ме върнат с думите-"Рано ти е"-се отказвам.Всъщтност аз незнамточно в кой момент трябва да тръгна към болницата.Тя ни е на около има няма 20 минути от вкъщи,но като сложа и 30 минути докато мъжо се прибере да ме кара(защото съм сигурна че с тея негови работи ще се викаме на пожар)...Та незнам ,сега почва да ме обзема някаква паника да не взема да родя в къщи или в колата(УЖАС)нЕЗНАМ КОГА СПОРЕД ВАС ТРЯВБА????

# 524
 Според мен трябва когато болките станат силни и са на пет минути.Не се притеснявай,няма да родиш в колата,първото раждане трае дълго Wink

Общи условия

Активация на акаунт