Отговори
# 525
  • В света на мечтите... ❤

опса опса  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao  малеее ама верно не сме у ред  ooooh! Embarassed Embarassed  Mr. Green   Joy Joy rotfImbo rotfImao добре, че си се знаеме  Mr. Green  Joy Joy

Е хубава работа сега Дании, винаги има накъде повече, то такива хитове още не сме изредили, ти пък  Mr. Green   Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

Joy Joy Joy то българската поп фолт, турбо чалга изобилства с таквиз простотиики  Joy Joy Joy Joy
Ооо,ни моа веки Тирбушоона Тапаата  newsm44 rotfImao  rotfImbo  rotfImao  rotfImbo
Еми поне да си покажем докрай психическото състояние  Crazy  Crazy  Crazy  Joy

# 526
А тази,ко ши кажете,а  Party

Скрит текст:

Скрит текст:

Mr. Green  Heart Eyes В таз да ни съ пее за нас  Mr. Green  Joy Joy Joy

Ааа,не що  newsm78 ний сме мооого далеч от тез неща  hahaha  Joy

# 527
  • София

Скрит текст:

Joy Joy Joy тая песен един ден имахме кормуване със сестра ми, че двете си ги карахме заедно, а инстриктура ни е и той един луд и я пускат и глей кво стана в колата  Mr. Green  Joy Joy Joy Joy

# 528
  • София

опса опса  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao  малеее ама верно не сме у ред  ooooh! Embarassed Embarassed  Mr. Green   Joy Joy rotfImbo rotfImao добре, че си се знаеме  Mr. Green  Joy Joy

Е хубава работа сега Дании, винаги има накъде повече, то такива хитове още не сме изредили, ти пък  Mr. Green   Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

Joy Joy Joy то българската поп фолт, турбо чалга изобилства с таквиз простотиики  Joy Joy Joy Joy
Ооо,ни моа веки Тирбушоона Тапаата  newsm44 rotfImao  rotfImbo  rotfImao  rotfImbo
Еми поне да си покажем докрай психическото състояние  Crazy  Crazy  Crazy  Joy

Не, не аз си мислех, че няма на къде повече да избива, ама явно има  Shocked  Embarassed  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Малеее само се сети утре като ни четат сутринта  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 529
Да не пропуснем и още една да уважим  bowuu  rotfImbo  rotfImbo  rotfImbo  newsm44

Скрит текст:

Имам странно предчувствие,че ще събудим Сахерлита с таз музика  Thinking  Mr. Green

# 530

Не, не аз си мислех, че няма на къде повече да избива, ама явно има  Shocked  Embarassed  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Тъкмо ще им оправим настроението още от сабах сабах   Hug

# 531
  • София
Да не пропуснем и още една да уважим  bowuu  rotfImbo  rotfImbo  rotfImbo  newsm44

Скрит текст:

Имам странно предчувствие,че ще събудим Сахерлита с таз музика  Thinking  Mr. Green

Кой тва Сехерлита?  Thinking

Скрит текст:

последно  Mr. Green  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 532
Еее,ни моа вече,чак сме се дублирали,представи си за каква психика става дума  Joy  Joy  Joy

П.П. Моя инструктор на курсовете добре,че не ми пускаше такива песни,че не знам,щях ли да мина без жертви  Mr. Green

# 533
  • София

Екстра  Mr. Green то всяка сутрин има по нещо интересно за четене, сега ще е за слушане  Joy Joy Joy  Hug

Ама мене сабах тръстика ме чака  ooooh! Ама утре за последно и аз паля към Созопол нощес за 1 седмица и няма да има от къде да ви навестявам  smile3518

# 534

Екстра  Mr. Green то всяка сутрин има по нещо интересно за четене, сега ще е за слушане  Joy Joy Joy  Hug

Ама мене сабах тръстика ме чака  ooooh! Ама утре за последно и аз паля към Созопол нощес за 1 седмица и няма да има от къде да ви навестявам  smile3518
Hug Няма страшно ще кажем на Ча и Хазалчето да изчакат една седмица с новините  Laughing
Гледай да си изкараш готино,а като се върнеш ще наваксаш,тя диспансерската лудост си е все една и съща  Crazy  Hug

# 535
  • София
Еее,ни моа вече,чак сме се дублирали,представи си за каква психика става дума  Joy  Joy  Joy

П.П. Моя инструктор на курсовете добре,че не ми пускаше такива песни,че не знам,щях ли да мина без жертви  Mr. Green

Е нали сме диспансер, то е ясно, че малко ни хлопа дюшемето  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy ние само такива слушахме   Joy Joy

# 536
Хайде още една и си натискаме STOP бутона,че наистина май се поуляхме  Crazy  Joy

Скрит текст:

# 537

Е нали сме диспансер, то е ясно, че малко ни хлопа дюшемето  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy ние само такива слушахме   Joy Joy
значи  шофирането е било ЧОК КОМИК  Joy

# 538
  • София
А той Ча с мене заминава  Mr. Green най-много да ни фотнат на Харманите  Mr. Green  Joy Joy

Само като се сетя колко ще изтърва и  ooooh! Ама вече така ми се почива, чеее  Mr. Green

Heart Eyes  Mr. Green  Joy
Скрит текст:

Айде лека нощ от мен, утре съм на линия  Mr. Green  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 539
  • София
Хайде още една и си натискаме STOP бутона,че наистина май се поуляхме  Crazy  Joy

Скрит текст:

Мислуиш луи  Mr. Green Mr. Green  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Е нали сме диспансер, то е ясно, че малко ни хлопа дюшемето  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy ние само такива слушахме   Joy Joy
значи  шофирането е било ЧОК КОМИК  Joy

не питай  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт