Математически турнири - 23

• 74 341
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
В Шумен има резултати https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0ApD38RxA1dACdDExMUV … E&output=html

Ние сме втори в 6 клас, но аз хич не съм доволна от резултата.

# 661
  • Варна
А за Варна кога се очакват резултатите? Днес чух едно дете да казва, че ще бъдат публикувани след 17 ч. в сайта, но дали е така  newsm78

# 662
А за Варна кога се очакват резултатите? Днес чух едно дете да казва, че ще бъдат публикувани след 17 ч. в сайта, но дали е така  newsm78
Миналата година бяха първите или вторите в страната, които публикуваха резултати още същия ден. Качиха ги около 16 и 30, което силно ме изненада, понеже варненци обикновено са последни.  Grinning
Цъкай де, не се отчайвай!  Peace

# 663
  • Варна
А за Варна кога се очакват резултатите? Днес чух едно дете да казва, че ще бъдат публикувани след 17 ч. в сайта, но дали е така  newsm78

квесторката при сина ми е казала така, но дали ще го изпълнят  отделен въпрос newsm78

# 664
А кога ще излязат резултатите за Хасково, някой има ли идея? Simple Smile

# 665
  • Варна
А за Варна кога се очакват резултатите? Днес чух едно дете да казва, че ще бъдат публикувани след 17 ч. в сайта, но дали е така  newsm78
Миналата година бяха първите или вторите в страната, които публикуваха резултати още същия ден. Качиха ги около 16 и 30, което силно ме изненада, понеже варненци обикновено са последни.  Grinning
Цъкай де, не се отчайвай!  Peace

това условие важи само за ЧХ - 2011 в 16,30 ч беше класирането, в 18,00 същия ден - награждаването

# 666
  • София
при нас всичко са предали и задачи и чернови.

А пък моята хубавица (2 клас) я досрамяло да си поиска лист за чернова.  ooooh! Направо шапка й свалям как е решила всички задачи наум и/или с помощта на пръстите на ръцете   Peace Е, има и грешни отговори (6 броя макс), но съм убедена, че при наличие на чернова грешките щяха да са по-малко. Единствено без отговор е оставила задача 12 - там вече оперативната памет не й е стигнала.  Laughing

Резултатите за София кога се очакват, казвате?  

# 667
това условие важи само за ЧХ - 2011 в 16,30 ч беше класирането, в 18,00 същия ден - награждаването

Тц. Проверих в миналогодишната тема. Около 17 часа съм дала линкове към няколко града. Варна е сред тях.

# 668
  • София
при нас всичко са предали и задачи и чернови.
А пък моята хубавица (2 клас) я досрамяло да си поиска лист за чернова.  ooooh! Направо шапка й свалям как е решила всички задачи наум и/или с помощта на пръстите на ръцете   Peace Е, има и грешни отговори (6 броя макс), но съм убедена, че при наличие на чернова грешките щяха да са по-малко. Единствено без отговор е оставила задача 12 - там вече оперативната памет не й е стигнала.  Laughing
Резултатите за София кога се очакват, казвате?  
Зависи къде се е явявало детето.
Ако е в НПМГ - утре.
В СМГ ги изкарват по-късно по принцип.
За 107-мо не знам. Там се провежда за първи път тази година.
П.П. А чернова трябва да си носят децата.  Peace

# 669

Тц. Проверих в миналогодишната тема. Около 17 часа съм дала линкове към няколко града. Варна е сред тях.
Може ли линк към миналогодишната тема? Simple Smile

# 670
Мечето, Хасково са качили вечерта на първи.  Grinning

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=684886.180

# 671
Мечето, Хасково са качили вечерта на първи.  Grinning

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=684886.180
Е, дано да се запази традицията. Simple Smile)

# 672
  • София

И това явно си зависи от училището. В НПМГ им раздадоха по 2 бели листа за чернова.

# 673
# 674
  • София
*Ирина*, благодаря!   bouquet

В СМГ бяхме.

Peace За догодина, живот и здраве, ще знам. Признавам, че съм пропуснала, но също и че когато я записвах, не ми казаха нито за ученическа карта, нито за чернова. Аз може би бих могла да се досетя, но това не е правилният подход все пак... И все си мисля, че ако детето би си поискало, не биха й отказали.

Така или иначе, за нея това е само тренировка. Аз съм доволна от представянето й.

Общи условия

Активация на акаунт