Математически турнири - 23

• 74 453
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Айде почна се Simple Smile
Голям кеф е в петък вечер като започнат да излизат резултатите и всички тръпнем в очакване на нов пост на информационна агенция Дидева Simple Smile
Благодаря ти.

ПС - Абе Русе... миналите години не режеха ли малките класове от Черноризец Храбър? Имам някакъв спомен, че пускаха само от 8-ми клас нагоре, а сега виждам резултати и на по-малките?

Седмокласникът направо ме разби.

Бърза справка в рейтинга - има максимален резултат от Хитър Петър, значи очаквано добър е.

# 676
  • най-шареното място
В началото пращах винаги с чернова.
Оказа се, че винаги им раздават и детето спря да носи.

# 677
Миналата година Русе пуснаха от пети клас нагоре, тази - от трети, а догодина живот и здраве може и второкласниците да намажат.  Grinning
О, аз знам че момчето е добро. Просто му завиждам на ентусиазма да се яви на две поредни състезания в един ден и да ги спечели.  Grinning

# 678
На мен квесторката ми каза резултати след 3-4 дена. Rolling Eyes

# 679
  • София
Според мен е редно да раздават 1-2 листа за чернова. Все пак в таксата, която плащаме, би следвало да е включено и нещо материално, освен организацията и труда.  Wink

Би било хубаво това да влезе в регламента, защото има разлика дали ще решаваш с или без чернова. Получава се липса на равен старт и не е правилно. Лично мнение. Simple Smile

# 680
Според мен е редно да раздават 1-2 листа за чернова. Все пак в таксата, която плащаме, би следвало да е включено и нещо материално, освен организацията и труда.  Wink

Би било хубаво това да влезе в регламента, защото има разлика дали ще решаваш с или без чернова. Получава се липса на равен старт и не е правилно. Лично мнение. Simple Smile

Аха. И по една химикалка, молив, линия, топли дрехи и вода, че току виж някой забравил нещо и от тези пособия и се почуствал ощетен.

Нямам спомен - ЧХ не е ли с национално класиране?
Защо Русе са си наплякали места?
Или всеки сам си прави? Странно би било? В София ще има 1-ви в 107-мо, СМГ и НПМГ ли....

# 681
  • Sumen, Shumen, Bulgaria

Аха. И по една химикалка, молив, линия, топли дрехи и вода, че току виж някой забравил нещо и от тези пособия и се почуствал ощетен.

Страшно се забавлявам с коментарите ти!!!!! Crazy
Няма единно класиране, въпросът е да се докопаш до лагерите (който иска да ходи де, т.е. има долна граница, която се смята за майсторска- 90 т.-5 клас; 95-6 клас и 115- 7 клас)

# 682
  • София

Хората са си го написали с 3 удивителни.  Peace
http://smg-bg.info/images/CH_2013.pdf

# 683
Нямам спомен - ЧХ не е ли с национално класиране?
Защо Русе са си наплякали места?
Или всеки сам си прави? Странно би било? В София ще има 1-ви в 107-мо, СМГ и НПМГ ли....
Качват ги по градове. Няма обобщено класиране. София миналата година е качена " двойно" - СМГ и НПМГ.

# 684
От резултатите в Русе ми направи впечатление, че децата от 3 клас имат повече точки от тези в 4 клас, а задачите са еднакви Simple Smile.

# 685
  • София
В НПМГ даже си има отделно награждаване с медали за първенците.

# 686
  • София
В НПМГ даже си има отделно награждаване с медали за първенците.
Да.
http://npmg.org/2013/10/07/xxii-%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BC%D … %B5%D1%86-%D1%85/
Скрит текст:
Списъкът с наградените ученици ще бъде обявен в НПМГ до 13 ч. на 6.11.2013 г., както и на сайта на Гимназията.
Награждаването ще бъде на 9.11.2013 г. от 13:20 ч. в Танцовата зала на НПМГ. Поканени са всички наградени участници, техните родители, учители и приятели.

# 687
  • София
Така де. Резервно бельо само липсва в списъка за равен старт!

Не разбирам защо се дразните. 3 или 5 удивителни в документ, който я бъде отворен, я не - все са малко. Правилата трябва да се съобщават по време на плащане на таксата, която се извършва лично, или поне да се каже - следете на сайта за допълнителна информация с по 3 удивителни. Някой не си е свършил работата. Уви. Аз не съм била достатъчно далновидна и/или достатъчно опитна. Ок. Но и тонът на по-пикантните коментари тук за обикновени бели листа за децата е, меко казано, странен.

От мухата слон стана. Но поне всички прочели вече ще си носят листа за чернова.  Mr. Green

# 688
  • София
Така де. Резервно бельо само липсва в списъка за равен старт!

Не разбирам защо се дразните. 3 или 5 удивителни в документ, който я бъде отворен, я не - все са малко. Правилата трябва да се съобщават по време на плащане на таксата, която се извършва лично, или поне да се каже - следете на сайта за допълнителна информация с по 3 удивителни. Някой не си е свършил работата. Уви. Аз не съм била достатъчно далновидна и/или достатъчно опитна. Ок. Но и тонът на по-пикантните коментари тук за обикновени бели листа за децата е, меко казано, странен.

От мухата слон стана. Но поне всички прочели вече ще си носят листа за чернова.  Mr. Green

Mimiska, това ще ви бъде обица на ухото. И аз така миналата година на СМТ не бях дала листа за чернова на детето. Е, вече предвиждам по няколко бели листа за всяко състезание. Трябва, не трябва - без значение. Няма да натежат.  Sunglasses

# 689

Общи условия

Активация на акаунт