Математически турнири - 23

• 74 283
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
В В Д Д А Б Б А В Д  Б Д В А В
Предположение 6-ти клас

Поправки в горните грешни отговори:
7 -  Г
12 - Б
15 - Б

Моето хлапе е с незавиден резултат на първо четене - 41 от 60 възможни точки от първите 15 задачи с 3-те сгрешени задачи по-горе.
Или са били неочаквано сложни или се е представил посредствено.

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 15:25 от kodbg

# 361
Ами... Те организаторите са го написали: " Резултатите ще бъдат обявени на сайта на състезанието (http://www.smb-gabrovo.free.bg) до понеделник 14.10.2013 г.", но пък това досега не е пречело да има резултати още същата вечер.  Grinning

# 362
  • Варна
Ами... Те организаторите са го написали: " Резултатите ще бъдат обявени на сайта на състезанието (http://www.smb-gabrovo.free.bg) до понеделник 14.10.2013 г.", но пък това досега не е пречело да има резултати още същата вечер.  Grinning

досега  Grinning Wink във Варна са им казали, че ще сканират работите и ще ги изпращат в Габрово да ги оценяват - дано са по-бързи от обикновено  Laughing

ние очевидно не можем да решаваме уравнения - сбъркали сме възможно най-тъпата задача  ooooh! и на още една сме написали верен отговор 14 - В, да, ама 14 е с буквичка Б

хаха, леко сме я пооплескали

# 363
  • Варна
Квесторът в нашата стая /МГ Варна/ е казал на децата, че отговорите ще излязат в 14.30 ч., обаче къде...засега не откривам нищо  Rolling Eyes

# 364
  • Варна
Квесторът в нашата стая /МГ Варна/ е казал на децата, че отговорите ще излязат в 14.30 ч., обаче къде...засега не откривам нищо  Rolling Eyes

бяха залепени на вратата - за 5 клас мога да помогна  Peace

# 365
...във Варна са им казали, че ще сканират работите и ще ги изпращат в Габрово да ги оценяват - дано са по-бързи от обикновено  Laughing

Лошо. Знаех, че проверителите ще са габровски, но все се надявах да са ги изпратили на място във Варна. Остава ни надеждата, че под заплахата състезанието втори път да не се проведе в морската столица, местните организатори ще са много по-бързи от обичайното и вече са изпратили работите на децата.
Всъщност биха могли да качат днес поне резултатите на участвалите в Габрово, като изрично упоменат това.
Сега проверих. Миналата година линк към резултатите е пуснат в нашата тема в неделя около 18:30. Та, спете спокойно.  Grinning

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 15:57 от Анонимен

# 366
И не питам случайно. Точно исках да знам какво ще ги питаш, и ако не е за децата във фоайето, аз бих ги попитала именно за това. И ще го направя.
За "Черноризец Храбър" всички деца, явяващи се в НПМГ, ще бъдат настанени в нормални учебни зали/стаи.

# 367

Провежда се в сградата на НПМГ на ул. Бигла. Миналата година записах сина ми там, точно защото в СМГ е лудница, но уви се оказа, че положението е същото. Беше ужасяваща блъсканица. Бяха залепили разпределението по стаи на едно тясно място и беше меле. Аз бях и с малкото дете, което по едно време щеше да бъде стъпкано. Организацията и на двете училища е много лоша. Тази година дано да ни изненадат.

НПМГ sysadmin, благодаря за отговора.
А горният проблем ще бъде ли решен - например да качите разпределението на стаите в сайта, да се разлепи на повече места ....

# 368
 Хайде да не прекаляваме...
Това са деца, малко блъскане освен, че не им вреди даже им е и от полза!
Нали си наясно, че всеки стига до стаята навреме?  Ако искаш детето ти да не се блъска, кажи му да изчака докато се освободи... Предварителни списъци онлайн вече си е глезене, хората са поели достатъчно ангажименти.

# 369
Някой има ли отговорите за 4 клас от състезанието "Хитър Петър"?

# 370
  • София
И не питам случайно. Точно исках да знам какво ще ги питаш, и ако не е за децата във фоайето, аз бих ги попитала именно за това. И ще го направя.
За "Черноризец Храбър" всички деца, явяващи се в НПМГ, ще бъдат настанени в нормални учебни зали/стаи.
Благодаря много за отговора. 

# 371
  • София
Може ли отговорите за 5 клас от днешния ХП?

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 21:52 от EliG

# 372
Хмм, имам 4 забележки на лични, че отговора на 15-та не може да е Б 17, а е 18...

Ето условието на задачата и решението й:

AlekDimitrov.com - Хитър Петър - 15 задача, 6 клас

Този неудачен според мен експеримент с провеждането на състезанието кой знае защо освен в Габрово само и единствено във Варна малко опорочва добрата надпревара.
Ако не беше това странно решение, досега резултатите сигурно щяха да са ясни и нямаше да има съмнения кой, защо, как и колко е пътувал, как са го оценили и какви ли още не конспирации... Simple Smile
Да стискаме палци, че ще е еднократен!

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 06:51 от kodbg

# 373
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Направо ни разказаха играта с този среднощен екшън на сем. Хитърпетрови..... Това предаване на фенерчето е  като на партизански ятаци в тъмното. Шегувам се разбира се, поздравявам децата,които са решили задачата накрая на силите си.... и са продължили със задачата на Хитър Петър.....

# 374
  • Варна
Имам отговорите за всички класове, ако не са ги публикували вече, мога да ги дам на който се интересува.
Палечко, благодаря, че ми каза, че са изнесени в МГ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт