Жадуваме добрите новини под формата на ярки две черти -Тема 40

• 23 612
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро, прекрасни!
Днес съм скокнала рано, рано, от вълнение, че след няколко часа ще съм на плажа, безгрижно излегнала се! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

maimun77, и аз мисля, че няма как два поредни теста да отчитат грешно! Ще чакаме да пишеш как се развиват нещата!

# 31
Добро утро и от мен Simple Smile
Хайде да ви черпя отново една закусчица

luba_ani Пожелавам ти една незабравима почивка и като се върнеш да се похвалиш с един  EFP  Hug Hug А къде ще почивате ако не е тайна Simple Smile
Добро Утро на всички тук! baby_neutral
Не знам дали тук трябва да питам, че ми е трудно да търся в темите но какви тестове за овулация трябва а си купя? Че ми се иска да започна да си следя овулацията с тестове и мерене на температура макар, че ми се вижда ужасно трудно всичко това. Confused
Съншайн аз да ти кажа си взимам от тези :
Скрит текст:
И съм доволна в смисъл чертичките са ясни а не като на някой други бледи Simple Smile
Хубав и успешен ден пожелавам на всички Simple Smile

# 32
Добро да бъде утрото за всички и от мен и да се запиша за новата темичка Simple Smile  Hug
относно тестовете за овулация, Съншайн аз си купвам на Oview...тя и мойта овулация е еднаааа...ама сега съм се заредила с три теста и още от утре ги захващам та недай си боже да не пропуснем момента...
А maimun77 мисля, че няма как да не си бременна Wink
дет се вика не може да си малко бременна и много бременна Wink
Успех на всичкииииии Hug

# 33
Ниана, мила, ще сме в Китен тази година. Ние лятото почиваме или там или на Албена!
 Hug

# 34
Ниана, мила, ще сме в Китен тази година. Ние лятото почиваме или там или на Албена!
 Hug
Супер Simple Smile Аз не за друго викам да не се засечем някъде по морето  Laughing Аз съм в Поморие Simple Smile

# 35
Добро утро! Днес съм най-щастлива на света, защото на този ден преди 4 г. изпитах най-прекрасното чувство - станах майка! Почерпете се за здравето на моята усмихната принцеса!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Прекрасен ден на всички!  Hug

# 36
  • София
Добро утро и от мен  Crazy
Ниана ... чудно място за закуска си избрала .  Hug

maimun77 стискам всичките си палци  Praynig Hug

# 37
Пандичка, Честит празник! Нека малкото същровище расте много здрава и щастлива кака!
Нианка, благодаря за закуската!
luba_ani, приятна почивка. Нека тя да ти донесе търпение и + тест  Hug
Буцигном, и аз съм ги ползвала тези тестове. Дано да няма следващ път, за да ги използвам пак.
Съншайн, успех с тестовете и БТ. Не е трудно, а и тук има кой да помага.
maimun77 , аз не можах да отворя снимката, но стискам палци нещата за се развият както трябва и да си бременка.

На другите лек и бебеправеш ден!

# 38
Добро утро и от мен!
Панди - честита ти рожденичка! newsm59 Да е жива и здрава, много лъчезарно и усмихнато дете да бъде винаги, да расте безгрижно ищастливо!

# 39
Да дадеш на малката една огромна прегръдка, както само пандичките могат. Simple Smile

Искам да ви помоля за съвет. Вчера четох доста във форума за това лечение, което ми предписаха и започвам да се разколебавам. Задължително трябвало да се пусне спермограма и да се провери проходимостта на тръбите преди това. Да кажем, че за спермограмата ще успеем да пуснем и получим резултати до 3-ти, когато се предполага, че трябва да започна хапчетата, но за тръбите - не. Сигурно има достатъчно индикации за това лечение, но можело да се прилага само 6 пъти, защото изчерпвало яйчниковия резерв  #Crazy Абе въобще - картинка. Просто не знам какво да правя, не искам да се правя на лекар и да си самоназначавам изследвания и лечение, това е опасно. Но звучи като нещо, което не се предписва просто ей така.

# 40
лелеее чак на трета страница привет и от мен  Hug Hug Hug - мнооогоо сте изписали сега ще се връщам да Ви чета.
Ерин за Пролактина, той е хормон на стреса - надявам се, че са те инструктирали, че щом се изследва трябва поне половин час да прекараш в покой в лабораторията - легнала, да мислиш за хубави неща и да не си притеснена и разтревожена. Също така препоръката е предишната вечер да не си имала полови контакти, спорове и караници и разни неща, които оказват огромно влияние. Дори и моят мъж си го е изследвал и също му бяха забранили секс предишния де, а поне половин един час е прекарал легнал на една пейка в лабораторията - иначе резултатите се завишават рязко.
Наистина е най-добре консултация с ендокринолог все пак  Hug Hug Hug
Estlar стимулация, каквато и да било без Цветна Снимка - ееее меко казано абсурд. Помисли за себе си, а и наистина първо пуснете една СГ, с това се започва. Иначе всичко може да е безсмислено, да не говорим, че ако имаш проблем с проходимостта на тръбите, при стимулация можеш да си навлечеш голяма беля на главата. Искай си задължително цветна снимка, ако твоята лекарка откаже, отиди на друго място - не пий хапчета за стимулация без цветна снимка, моля те -има милион теми изписани по въпроса, а доктори които изписват току така стимулация без цветна снимка....не знам дори как да ги класифицирам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire. С това шега не бива и не бива да се бърза, дори и да се наложи да отложиш приема на хапчетата с месец, това е по-важно, иначе недай си Боже да стане някоя беля - можеш да си прецакаш тръбите иии....тогава нещата да станат необратими. Така, че според мен изчакайте и направете всички нужни изследвания, тогава предприемай стимулация  Hug Hug Hug. Надявам се не се сърдиш, че ти давам акъли, нооо и аз съм доста препатила, за това си позволявам да изкажа мнение  Hug

# 41
Estlar , позволявам си и аз да се намеся и подкрепям мнението на maggie_m на 100%.
Нямам идея от колко време се опитвате да имате дете, но по-добре се обърни към специалист в тази област. Клиниките са вече доста и не е задължително да чакаш с месеци за час, както беше преди години.
Твоят АГ ти предлага решения, които могат да донесат повече проблеми, ако не се направят предварителни изследвания. Недопустимо е да се почва стимулация без цветна снимка и спермограма. По-добре изчакай месец-два и направи необходимите изследвания, защото може да се окаже, че месеци ще се въртиш в омагьосан кръг.
Желая ти успех, каквото й да решиш!  newsm10

# 42
[b]Естлар[/b] - и аз плътно заставям зад мнението на Маги! Това е доста сериозно и трябва също толкова сериозно да се подходи към него. Стимулацията, без допълнителните изследвания и цветна снимка, просто ми звучи БЕЗОТГОВОРНО, НЕКОМПЕТЕНТНО И НЕПРОФЕСИОНАЛНО от страна на лекаря. Затова, и мен ако питаш, просто смени лекаря и се насочи към специалист в тази област. Както казва и Албра, има доста клиника в тази област, така че не си заслужава просто да се впуснеш при някои гинеколог, които и толкова и разбира явно..
Еййй, не мога да разбера такива. Еми като не ти е в компетентността, кажи си бе ... на такива казвам  "Парисъберачи", и аз отначалото се случих на такъв, а след това акушер-гинеколога, при която бях, направи, каквото можа и ми каза "Насочете се към специлиаст" ЕВАЛА НА ТАКИВА. И живот и здраве, как да не отидеш след време при тази жена, да следи бременността тим например ... 

# 43
  • София
luba_ani, пожелавам ти прекрасно моренце и да се върнеш ведра и отпочинала.  Grinning
Пандичка, честит рожден ден на малката принцеса! Да ви е жива, здрава, щастлива и много да ви радва!   bouquet
maimun77, стискам палци!  Praynig

# 44
  • планетата Земя
Вчера четох доста във форума за това лечение, което ми предписаха и започвам да се разколебавам.

Вчера исках да ти светна лампичката точно затова нещо.Не се доверявай на никой лекар сляпо.Никой не мисли за твоето тяло и теб повече от теб самата.Всяка стъпка,която предприемаш трябва да си сигурна в нея.Но не защото еди кой си лекар е казал.Чети,интересувай се.Отиди при друг АГ.С подчертан опит в репродуктивните проблеми.
Радвам се,че прие думите ми добре и не се засегна  Hug Историята помни и други случаи  Laughing

Ако се бях доверила на най-голямото светило в нашия град,щях да съм без матка отдавна

Не знам дали тук трябва да питам, че ми е трудно да търся в темите но какви тестове за овулация трябва а си купя?

И аз взех като на Ниана-Овю.След проучване се оказаха,че са най-добрите.Аптеките Марешки ги продавата

Общи условия

Активация на акаунт