Жадуваме добрите новини под формата на ярки две черти -Тема 40

• 23 612
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема, Миленаbouquet
И заглавието много ми хареса.

Честити 2 чертички на Съншайн85!
Пожелавам скорошна радост и на адашката ѝ! Peace

dbojidarova, най-искрени съболезнования и от мен!Нека баба ти почива в мир! Flowers Rose Flowers Rose

# 16
# 17
dbojidarova, моите съболезнования!

Аз почти съм събрала багажа за морето! Ще гледам да надниквам от време на време и дано като се върна да има с какво да ви се похваля! Бленувам за този момент!
Желая ви приятна вечер и много любов с половинките ви!

# 18
Цоп и аз в темичката,браво Миленка страхотна е,забравила си ме при успелите момичета  Hug

dbojidarova моите съболезнования 

# 19
  • София
Тея, да...за пролактина аз си прочетох и се опитах да няма неща, които го вдигат. А и аз си почаках около 40 минути, та не съм вършила кой знае какво. Евентуално точно преди взимане на кръв, защото мен доста ме е страх и винаги ми става малко лошо.Не съм яла пържоли, специално казах на моя приятел да не ме пипа, нито аз съм се пипала  hahaha

Не знам кога ще се случи. На профилактичните кръвни също всичко ми е наред. Привидно би могло да има в мен проблем, някак ми е много съмнително да е в приятелят ми. Като мине все пак отпуската и той ще се изследва.
 Ние никога не сме взимали предпазни мерки, дори се е случвало много често да свършва в мен. Не е било проблем, бебеправенето е формално от няколко месеца. Много ми е странно защо не се случва  Rolling Eyes

И аз искам фитнес, но имам едни притеснения  Joy не ми се правят кой знае какви неща, честно казано ми се бяга само на пътеката, велоергометър..нещо такова. Но нямам спомен как се включваха, а не ми се занимава с инструктори. Абе общо взето глупави мисли ми се въртят в главата.

Искам си на танци, но нещо имаме проблем със залата.

# 20
ЗАПИС И ОТ МЕН Simple Smile

# 21
  • USA
Пак съм аз. Днес ми е 5 ден от цикъла, който беше супер оскъден в сравнение с друг път. Не знам защо, но си направих тест и ми се вижда изключително бледа черта. И първата бременост беше бледа, ама чак толкова бледа  newsm78. кажете моля ви се как ви се струва. Сигурно от внушение ми се привижда.

http://www.flickr.com/photos/maimun77/9394261189/

# 22
Маимунка - има си я втората черта. Направи още един утре-вдругиден, но си е там .. Simple Smile  Peace Praynig

# 23
Пак съм аз. Днес ми е 5 ден от цикъла, който беше супер оскъден в сравнение с друг път. Не знам защо, но си направих тест и ми се вижда изключително бледа черта. И първата бременост беше бледа, ама чак толкова бледа  newsm78. кажете моля ви се как ви се струва. Сигурно от внушение ми се привижда.

http://www.flickr.com/photos/maimun77/9394261189/

Ако ти се привижда, значи и на мен ми се привижда!!!
Направи кръвен за по-сигурно! Стискам палци! Praynig

# 24
  • USA
Мерси, момичета!
Сега прочетох в интернет, че тестовете със синя боя, какъвто е моя, не отчитат правилно и дават доста фалшиви 2 чертички.  Не ми се струва да съм бремена, защото си изтървах овулацията и правихме секс 2-3 дни след нея. Само този цикъл ми е странен, но всичко е възможно.

Редактирам се: купих си с розова боя/мастило и е отрицателен. Поне ще знам за в бъдеще Simple Smile.

Пак ред.: 2 ч след това теста имаше 2 чертички, но пък резултатът трябва да се чете в рамките на 2 мин. Сутринта пак ще пробвам и спирам с тестовете за този месец  Laughing.

Успех на всички!

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 04:49 от maimun77

# 25
Мерси, момичета!
Сега прочетох в интернет, че тестовете със синя боя, какъвто е моя, не отчитат правилно и дават доста фалшиви 2 чертички.  Не ми се струва да съм бремена, защото си изтървах овулацията и правихме секс 2-3 дни след нея. Само този цикъл ми е странен, но всичко е възможно.

Редактирам се: купих си с розова боя/мастило и е отрицателен. Поне ще знам за в бъдеще Simple Smile.

Пак ред.: 2 ч след това теста имаше 2 чертички, но пък резултатът трябва да се чете в рамките на 2 мин. Сутринта пак ще пробвам и спирам с тестовете за този месец  Laughing.

Успех на всички!

Хмм, аз не съм чувала за тестовете със синя боя да дават грешни резултати, чертичката според мен си е доста ярка Simple Smile Каква марка беше теста? Според мен дори и по-късно да е излезнала втората чертичка пак си си бременна. Моите и 10 часа да стоят пак не показват чертичка втора  Mr. Green

# 26
  • USA
MissBluIz, аз не съм в Бг и не знам дали там ги има, но са New choice и First step. Пак ще проверя сутринта, нали ще е по-концентрирана урината.

# 27

Съншайн - здравей и от мен! Момичето, което имаш предвид, е малко по-различен от твоя ник Simple Smile и е на латиница Simple Smile не се тревожи, съвсем скоро ще се отснася за повечето от нас Simple Smile  Hug

Аз от днес съм в отпуска, и се залавям с МЪРЕЗЛУВАНЕ Simple Smile
Какво да се прави много ми се иска! Wink Hug
Приятно мързелуване.
Момичета,тъжна съм... SadДнес погребахме баба ми , която ме е отгледала...Нещастията ни сполитат едно след друго..Искам вече да свърши този ад...Искам да съм весела,да ми се случват хубави неща....Дано

Извинявайте отново за натоварването Sad Hug
Съжалявам за лошите неща, но те разбрам. Съжалявам и за баба ти. Hug

Страх ме е сега да не са що годе добре, да отида на лекар, уж нищо д ами няма и след 2 месеца пак цикъл 50 дни.

TSH                                     3.160   mIU/l   0.27 - 4.20
Prolactin                              645.00   mIU/l   М: 86 - 324; Ж: 127 - 637

Здравей, не знам за другите ти хормони но тези не са в норма ако целиш забременяване! Добре е да отидеш на добър ендокринолог. ТСХ трябва да е около 2, за бебче даже под 2. Sad
И аз имам проблеми с тези хормони и затова знам колко е гадно и най-вече проблемите които създават и с болки в гърдите от високия пролактин. И високото тсх, твоето за сега не е много високо спрямо моето но пак е високо ако искаш бебе. АКо цикъла ти е 50 дни това не е нормално и може и тези два хормона да са виновни. Ако имаш много стрес опитай се да го избягваш, намери си приятно хоби ако не можеш да се разсейваш. Peace
Ако искаш бебе точно тея двата хормона трябва да са нормални особенно тсх, защото по време на бременност ще скочи още тсх бебето има нужда от този хормон за да расте здраво психически най-вече. Пролактинът може да ти пречи на овулацията, това и с лекар съм го говорила защото си зададох въпроса директно без да чакам той да се сеща че ако чакам може и да не дочакам и да си остана с неотговорени въпроси или непотвърдени. А и за пролактина може да има и друга причина да е повишен, така че е хубаво тези неща да ги изясниш при добър ендокринолог! Подчертавам добър, към момента моя се оказа че е добър и беше прав за нещата които ми каза. Но тъй като не вярвам на доктори реших да пробвам дали ме лъжат или не оказа се, че аз и предишните ми лекари грешат.
Желая ти успех. Hug Щом изясниш нещата всичко ще е наред, мисли позитивно.

# 28
MissBluIz, аз не съм в Бг и не знам дали там ги има, но са New choice и First step. Пак ще проверя сутринта, нали ще е по-концентрирана урината.

И аз не съм в БГ, но не съм ги виждала тия. Аз First Response си взимам, те доста раничко показват ако има нещо и мисля, че са надеждни. Щом 2 теста си направила и 2-та имат черти, трябва да има повод за радост. Стискам ти палци  Praynig

# 29
 Добро Утро на всички тук! baby_neutral
Не знам дали тук трябва да питам, че ми е трудно да търся в темите но какви тестове за овулация трябва а си купя? Че ми се иска да започна да си следя овулацията с тестове и мерене на температура макар, че ми се вижда ужасно трудно всичко това. Confused

Общи условия

Активация на акаунт