Жадуваме добрите новини под формата на ярки две черти -Тема 40

• 23 075
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
diksiiiii честито! Това са чудесни новини! И аз мисля, че всяка жена заслужава поне тези две неща да стане майка и да бъде булка!

На мен БТ уж започна да се покачва, а днес е много ниска 36.3, не знам какво става, а и не мога да си намеря живачен термометър

# 721
dikssi89 честито, радвам се за теб- много е вълнуващо!Аз се омъжих преди месец - голяма емоция си е ...хайде сладък да ви е живота cheers

# 722
Момичета, минавам само да ви кажа Здрасти, че много ме е затрупала работата.
Довечера, ако имам време, ще ви прегледам по подробно.

На всички  Hug

# 723

На мен БТ уж започна да се покачва, а днес е много ниска 36.3, не знам какво става, а и не мога да си намеря живачен термометър
Ако можеш си намери-никога повече няма да използвам дигитални боклуци-дори и за детето Peace

# 724
Здравейте и от мен  Hug
Дикси Честито и от мен. Това са едни от най незабравимите мигове и всеки трябва да ги изживее Simple Smile
Момичета благодаря ви за поясненията относно въздържанието и спермограмата. Аз също мислех да я направим на 3 дни въздържание , но малко ми се объркаха схемите. Значи да поясня ММ има записан час за 15-ти в 10:00 часа , а ние последно правихме кекс на  newsm78  11-ти сутринта /добре че е графиката че да видя  Laughing / та по мои изчисления до 15-ти това са 4 дни  Thinking Права ли съм ?

# 725
  • София
Момичета, тоа ми е графиката този месец

Да дни съм пропуснала, но не виждам да има някакви промени в БТ

# 726
записвам се с + тест и аз !! family и мноого се радвам, че ще ставаме 4-ма!

# 727
записвам се с + тест и аз !! family и мноого се радвам, че ще ставаме 4-ма!

Страхотна новина! Честито!!!   bouquet Лека и безпроблемна бременност!  Hug

Диски, супер, кога е датата?  Heart Eyes

# 728
Диди_1985 Честито и от мен  Hug Пожелавам ти пухкаво бебче на финала  Grinning

# 729
много благодаря ... много съм развълнувана!!!

# 730
Честито на Диди и от мен!!!
Желая лека и безпроблемна бременност и накрая едно хубаво, усмихнато сладурче Simple Smile

# 731
Eх, какви хубави вести има тук!
Дикси, честито! С много любов и грижа да отглеждате младото си семейство! Simple Smile
Диди, лека и спокойна бременност на теб!

Такаааа! Сега аз като е един абсолютен лаик да попитам за овулационните тестове. Тъй като много хитро съм си "подредила" някъде упътването към тестовете, та да потвърдя запомненото с вас! Цикълът ми е 28 дни (или поне послените 3-4 месеца се завръща към тази продължителност), в общи линии съвсем се обърках и не знам кога трябва да ми е О, та на 10-11 ден от началото на цикъла започвам да правя тестовете, нали?
Ама съм голям заплес!
Накрая ще отида и ще взема още една кутия тестове, пък дано не ми влизат в употреба!

На всички с + О тестове успешно бебеправене! Simple Smile

Когато на моя мъж му правиха спермограма тук, докторът го посъветва максимално да се въздържал, даже искаше да го праща за материал веднага щом си дойде от мястото, където работи, та да не ни нарушава любовния живот! Обясни ни, че най-вече се налага, за да има добро количество... Ха-ха, макар че ние от количество не страдаме!  Rolling Eyes Ох, какви неща пиша!
Иначе и аз съм чела, че дългото въздържание влияе на качеството, ама тук иди ги разбери!

Хубав остатък от деня на всички, аз отивам да си гушкам съпружеското тяло! Simple Smile

# 732
InataCh може спокойно и на 13 ден да почнеш да мериш/търсиш О, щом ти е около 28 дни през последните месеци...а по-старите месеци на колко дни беше цикъла?!? Повече или по-малко? Ако не си много сигурна може и на 11 ден да почнеш...но ще идат сигурно бая тестове Wink Успех с бебеправенето Wink

# 733
Диди, честито! Лека и спокойна бременност ти желая! Hug

# 734
  • Sofia
Диди, честито! Ето такива емоции чакахме!!

Общи условия

Активация на акаунт