След като поема вината...

• 17 784
  • 210
  •   1
Отговори
# 165
Да  спестя  малко удивление  и пляскане  по  чело  ще  споделя  нещо. Съдейки  по местожителството на   авторката  тази  безумна  драма  се разиграва   в  Добрич или близките  села. Та  така    поднесено  темата  никак  не  ме учудва.  Масово  разни  Фитипалдовци   с регистрация ТХ  карат  без  книжка,  пияни,  в нарушение ,  нагло и безобразно  погазвайки  правилата.Мигачът   за  тях е  излишен лукс, отнемането на предимство -  задължително  и   затвърждаващо  ефелъкът  им.  Не  знам   защо   сте потресени. Това  е ежедневие  в Добрич. Тъпото  толбухинско ченге   също  не ме очудва - алчни , нагли и  прости   до безобразие  са. Просто  сякаш  над  този град  има нещо   във въздуха ,което  им  влияе.  Съжелявам  , че  съм  толкова   крайна , но  съм  имала  достатъчно  близки  изживявание  с  шофъори  от  това  населено  място.

И аз поздравявам   авторката   за правилното  решение  bouquet.  И не нейните  родители и  брат и , а  тя  трябва да се фръцне  обидена  от идиотското  предложение  .което  са и направили.

# 166
  • Варна
Ммммда, това ме подсеща за един доста разпространен виц във Варна, че паркинга на "Метро" е направен толкова голям специално заради Добричлии. За да може идвайки във Варна, да има къде да си оставят колите и да продължат с градския транспорт...  Laughing

П.С. Да поясня за хората непознаващи Варна - "Метро" се намира на входа на града от към Добрич!

# 167
  • Добрич
То ако ще се "обиждаме"  на град и аз мога много истории да разкажа за шофьори- варналии, хем в самата Варна. А това, че моята кола е  с рег. ТХ, не ме прави по-малко шофьор /или по-малко добър шофьор/ от вас . Не е етично да се обобщава така.
П.С.Ясно стана  още от първият пост на авторката за какво семейство става въпрос, не е нужно да се обобщава, нали?

# 168
  • Варна
То ако ще се "обиждаме"  на град и аз мога много истории да разкажа за шофьори- варналии, хем в самата Варна. А това, че моята кола е  с рег. ТХ, не ме прави по-малко шофьор /или по-малко добър шофьор/ от вас . Не е етично да се обобщава така.
П.С.Ясно стана  още от първият пост на авторката за какво семейство става въпрос, не е нужно да се обобщава, нали?

Предполагам, че повече те е засегнал поста преди моя, но все пак да се извиня...
По-скоро приемам тези "легенди" за регистрациите ТХ на шега. Имам приятели от Добрич, които са прекрасни шофьори и обратното - такива от Варна, които не би трябвало изобщо да имат книжки.
Въпреки че не разбирам защо, вероятно обаче има някаква причина да са толкова разпространени вицовете за Добричките и Пернишките шофьори...  newsm78

# 169
  • Добрич
Благодаря ти. Така е, отнасяше се за поста преди теб. Твоя го приех наистина като шега. Знам много вицове за това. Но не приемам обобщения за групи хора, на база "една жена каза"
"

# 170
Имам една приятелка, която до скоро живееше във Варна, сега живее тук и стана на въпрос защо Варналии мразят Добричлии. Тя каза, че във Варна карали като ненормални. Споделих с мъжа ми и той ми каза, че тука 3 сфетофара (образно казано) на кръст как искаш да карат не се налга на 20-30 метра да спират.

# 171
  Абе вече навсякъде карат като ненормални.

# 172
  • Добрич
  Абе вече навсякъде карат като ненормални.

за жалост май е така

# 173
Изобщо   не   е  легенда  и няма  никакво  място  за шеги.  Темата  си е баш  сериозна .Ще си  обобщавам  както  си  искам  , тъй като  в  Добрич  90% от  шофъорите  карат по  този  начин.  Ако ти  си  от   другите  10  %  не  виждам   защо   се обиждаш.  Имам   2 катастрофи  досега , единия  път  тъпия  добричлия  беше   с 1,2 промила  алкохол  в  кръвта ,  без  гражданска  отговорност. Изобщо  не  е  на база  " една  жена   каза ". А  са  от  първа   ръка . И  двамата  се   отърваха  с леки  административни  наказания.
Съжелявам  ако  се  чувстваш  лично   засегната , но е факт как   карат  твоите   съграждани.  И  не  се  чувствам виновна   за просташкия им  манталитет  да та  поднасям  извинения. Всичко  това е  на база факти   и никой  не си измисля   легендите  нарочно  за да злепоставя  града  ти.

# 174
Абе я стига с тез глупости , в кой град се карало бързо ooooh! навсякъде има ненормалници , всички са еднакви , сещам се за сливенчани дето взимат Сливен -Ямбол за 10-15 мин  ooooh! , или пък Бургазлии дето се газареят с колите си и идават в по-малките градове дасе "показват" тъй , че т'ва са безмислици дето ги пишете какво си ги "мерите"
И моя брат кара бързо возила съм се при него бременна ужас как не родих тогава преждевременно , ама той си позволяваше само извън града със служебната , так знаеше къде дебнат полицай и не го хващаха , всички му дуднеха да спре ,че ще се убие.ела го виж сега като му лепнаха някое актче и му взеха книжаката , щото го снимаха на едниокръстовище , напусна си работата и сега е в чужбина да бачка за да си издържа семейството  , дойде му мозъка ма късно късно чадо.

# 175
ЕвиТа  отиди  моля  те  до  Добрич  после пак ще  си говорим тук.  По-скоро е  прецедент да се даде мигач  или  да се спази предимство.

# 176
ЕвиТа  отиди  моля  те  до  Добрич  после пак ще  си говорим тук.  По-скоро е  прецедент да се даде мигач  или  да се спази предимство.
Ох аз с хора дето не чуват хорското мнение и си въртят тяхната плоча неща да споря , гаджето на моята бест френдка е от Добрич и к'во , познавам добричлии и к'во , съвсем нормални момчета са.На моята съседка мъжа и почина в катастрофа миналата година , крал е друг човек , на него нищо му няма , ама момчето си отиде , не сме от Добрич и пак има луди шофьори .Не съдете така хората унизително е просто

# 177
Имам   правото  да си  изкажа  мнение  и като лично   потърпевша имам  и моралното право да  съдя. Изобщо  не  е никаква  тайна , че там  се  кара  масово  пили и  без  книжка.После  историите  се потулват.  Ако  някой  се  обижда   - проблема  си е лично негов. Не мога да  помогна.

# 178
"неща" " не искам" ли означава? Не се заяждам  Peace

# 179

П.с . Историите се потулват навсякъде , стига да имаш връзки...ама то си е така сития на гладния не вярва...

Общи условия

Активация на акаунт