Осми клас съм вече аз :D Тема 31.

• 36 330
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Така е. А очаквайте и още деца в същите паралелки догодина. Няма ли максимален брой за една паралелка, както има минимален?

Как стоят нещата в 91 НЕГ? Засега чух само за една паралелка, пораснала от 26 на 28 деца.
В 91 НЕГ е като навсякъде. Twisted Evil В нашата паралелка са 28 деца и не е само тя с толкова smile3515. Във всеки случай паралелка с по-малко от 27 няма. Когато се записвахме, списъците бяха по план-приема. "Близнаците" после ще да са се появили. Twisted Evil
При максимум 29 при вас (нали по план-прием са 26 деца в 91-во), трябва да се радвате, че сте по 28, 27 деца в клас! Simple Smile

# 586
В 91 НЕГ е като навсякъде. Twisted Evil В нашата паралелка са 28 деца и не е само тя с толкова smile3515. Във всеки случай паралелка с по-малко от 27 няма. Когато се записвахме, списъците бяха по план-приема. "Близнаците" после ще да са се появили. Twisted Evil

Нали имаш снимани приетите деца по списъка след 1-во и 2 класиране? лесно ще се установи кои точно са новодошлите, а и децата сами си казват, така че може да се разбере как точно са се появили.

# 587
  • София
лесно ще се установи кои точно са новодошлите, а и децата сами си казват, така че може да се разбере как точно са се появили.

Ами  не е точно така.Аз лично имам познато детенце - заминаха в чужбина, но името му стоеше на 15.09.2013 в списъка на съответната паралелка...та така.

# 588
Честита нова учебна година  Hug Пожелавам на всички дечица много успехи, слънчеви усмивки, късмет и знания.
Малко се бях позагубила през лятото, но вече съм на линия.
Дано тази година колкото и да е тежка да не е така изпълнена с напрежение както миналата.   

# 589
Днес дъщеря ми ще правят вх.ниво по физика-"любимият й предмет", вчера имаха, но им е казала, че ще го отложи за днес. Представяте ли си, имала е желание още първият час да им го даде...

# 590
Ми първия ден е за входните нива-да не се губи време.При нас е открай време така-от ваканцията направо на контролно.

# 591
  • my own world....
Започва се с преговор, макар и мъничък... какви ентусиасти се извъдили някои учители... тц тц тц.
Ново училище, нови деца, нови учители и те от вратата - контролно, чакай бе, къде отиде: Добре дошли, сега ще се запознаем и преговорим 2 часа и после ще ви пиша 2ките  Sunglasses
Ние пък не учим - нали се чисти съборетината 13то, за да започне учебен процес изобщо... Най-рано в понеделник ще се започва, най-късно - не се знае  Thinking

# 592
Лейди, преместиха ли училището, че пропуснах?

# 593
  • my own world....
В сградата на НГДЕК тече ремонт... и "временно" ни настаниха в сградата на едно необитаемо от година училище до Женския пазар (бившето 13то) - ама първо трябва да се "поразчисти" от клошари, наркомани, котки и бълхи. Днес щели да обезпаразитяват сградата ... а учениците си разчистват класни стаи....пълна простотия, но изненадани явно няма - все пак сме в България Close

# 594
В сградата на НГДЕК тече ремонт... и "временно" ни настаниха в сградата на едно необитаемо от година училище до Женския пазар (бившето 13то) - ама първо трябва да се "поразчисти" от клошари, наркомани, котки и бълхи. Днес щели да обезпаразитяват сградата ... а учениците си разчистват класни стаи....пълна простотия, но изненадани явно няма - все пак сме в България Close

Ужас, що са дремали цяло лято!

Бях останала с впечатление, че по принцип ще го местят в центъра, не временно.

# 595
Че аз за тези планове чух още преди половин година. Както не ме интересува точно това училище, съм чула и го помня. А плановете са най- вероятно още по- стари. Хубава работа, ама българска.

# 596
лесно ще се установи кои точно са новодошлите, а и децата сами си казват, така че може да се разбере как точно са се появили.

Ами  не е точно така.Аз лично имам познато детенце - заминаха в чужбина, но името му стоеше на 15.09.2013 в списъка на съответната паралелка...та така.
то не е 'придошло', а заминало. Важно е тези, чиито имена ги няма в списъка от къде са дошли и ако, има такива, заели мястото на дете заминало в чужбина след записването си, например, как точно те са на това място

# 597
  • my own world....
В плановете няма нищо лошо, училището да е в центъра - също. Но когато се прави по план и с мисъл, а не да хвърлиш 500 деца на Женския пазар (центъра на мизерията) в необитаема сграда....

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 14:44 от Lady_A

# 598
Боже мой, дами! Стига сте откривали топлата вода.  Аз съм кандидатствал в "елитна гимназия" през тъмното тоталитарно минало - 1979 г. (В двора на нашата гимназия са снимките на филма "Вчера"). И тогава имаше парашутисти, влезли по различни нормативни наредби, макар и с оплескани изпити.

Нищо ново под слънцето. Още не са ни минали четиридесетте години, през които Мойсей водил евреите из пустинята. За да измрат последните родени в робство и в Обетованата земя да влязат новите хора Sunglasses

# 599
......
Нищо ново под слънцето. Още не са ни минали четиридесетте години, през които Мойсей водил евреите из пустинята. За да измрат последните родени в робство и в Обетованата земя да влязат новите хора Sunglasses

хахаха, нас и Мойсей не може да ни помогне. Трябва ЧУДО!!!

Общи условия

Активация на акаунт