Отговори
# 660
# 661
  • в подножието на планината

Клодиии, Hug благодаря за ФЕмирските клипчета!  bouquet Heart Eyes

# 662
  • Варненска клюкарка
Знае ли някой със сигурност това истинска обща снимка ли е на ФЕМИР или не  newsm78 чела съм и двата варианта
от фейса
Türk dili: Tekrar birlikte istediğiniz
English: We want you together again

Съвсем истинска и май единствената на която официално са седнали един до друг ама Ча се е наклонил към нея, а тя към подлакътника на дивана Crazy
 Всъщност това е серия от няколко снимки. Някакво интервю е това, на едната фотка и журналистката или почитателка някаква е седнала между тях. А на едната Ча е със същата ризка, а Ха е със бялото сако с което събаря бара Mr. Green и е с гръб към снимащия, подпряла се е на разперената си ръка и според мен кове нещо Ча, а той се мръщи ли мръщи Crazy Сори, че не събирам вече техни снимки и не мога да покажа, но съм сигурна, че повечето се сещат за какво говоря....
 Тези снимки ги пуснаха, след онези приказки, че са скарани и работата не върви...все едно казаха "вижте О'К са си двамата" Mr. Green

пп Ауууу тоз добитък Мехмед  #Cussing out всеки път ме нервира сцената в която размахва пръст на майка си....по един гол задник, а тръгнал да се жени, че и тон ще държи и ще изисква....

# 663
# 664
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз мисля,че вие сте го измислили това за психото у кралицата -майка бе,а тя Лара го изцепила,тия и те се молят и прикаждат  Joy Joy
Ферито тука много и знае устата ,ммммм браво на нея,ама така трябваше да е постоянно  Mr. Green

Викаш на 4-5 тук ни пратиха един и същи факс, та се изцепихме  Joy Joy
Ма направо не можех да зацепя,че няколко го повтаряте ,викам що като папагали го повтарят  Mr. Green
Много груби станали майка и щерка,те ако бяха станали,двамата с Мехмед щяха да ви затворят в сандъка на Зехра,направо исках да му каже колко струва ,и той да го намери с тия неговите жалки стотинки  ooooh!
Кви муцунки прави Емко на Мехмед  Heart Eyes Тръпчинката ми той ,как се държи с Мехмед и му тръшна вратата,а той милия на крака бил дошъл  #2gunfire

# 665
Понеже освен Фемир, другото което ни обединява е любовта към папкането, ето нещо за вечеря, че от мъка огладнях
Скрит текст:

Бон апети!

Ирче, изпусна вечерната проверка, сега ко ше праиш без хапове, пращам Халил да ти донесе emergency нещооо
Скрит текст:

# 666
Айдееее честито smile3511 smile3511 smile3511 кат не вкараш ша ти вкарат #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 667
Мехмед е толкова гаден и гнусен, че нямам думи.  ooooh! Непоносимо същество е.  Sick Само като се сетя как преби Фериха.. главата не ми го побира.. как може така да пребие сестра си, лицето й цялото беше в кръв.  Rolling Eyes Заслужаваше Емир едно хубаво да го ''разкраси'' и да си има естествен грим за няколко години.  Mr. Green

# 668
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джейн,а благодаря че взех да треперя нещо  Mr. Green
Белорче,тя ако може ще изкърти облегалката на диванчето,за да е по-далеко от него ooooh!
Тя го занесе вече,вас ще чака,да не е апталка като вас Сехерлита  Twisted Evil

# 669
# 670
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мехмед е толкова гаден и гнусен, че нямам думи.  ooooh! Непоносимо същество е.  Sick Само като се сетя как преби Фериха.. главата не ми го побира.. как може така да пребие сестра си, лицето й цялото беше в кръв.  Rolling Eyes Заслужаваше Емир едно хубаво да го ''разкраси'' и да си има естествен грим за няколко години.  Mr. Green
Там ми беше много смешно,на другия ден и брата и сестрата бяха обезобразени,а на Емко даже и чертичка нямаше да му развали красотата,а ония и двамата главите им надути  Joy Joy

# 671
  • Още у мъглата ...
Райче  Hug тя само към Емко я пестеше тая нейната добрина,а тука Юнал и Емко са като Бързи и яростни,ох колко са смешни  Joy Joy

Ирка  Hug
На Емко колко му се искаше да е зъл изцяло, ама пусто сърцето му казва едно, главата (горната) друго, та през цялото време му беше едно такова разнобойно: Обичам я, мразя я, обичам я, мразя я, господи, колко я обичам, дори когато я мразя  Mr. Green Heart Eyes
Габче, ами долната глава какво казва?  newsm78  Joy Сподели.   Mr. Green

Райче Hug Ми още не са ми пратили отговора, ама май клони към мислите на сърцето в практиката  Mr. Green Въй  ooooh!, какви срамотии приказвам  Joy Joy

# 672
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренка какво се кефиш,я сподели че мен ме чакат да гледаме мача,ама аз се заплеснах тука  Whistling

# 673
# 674
Там ми беше много смешно,на другия ден и брата и сестрата бяха обезобразени,а на Емко даже и чертичка нямаше да му развали красотата,а ония и двамата главите им надути  Joy Joy
Oo за Емко не се и съмнявам. Той даже с някоя и друга драскотинка е още по-готин. Heart Eyes Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт