Отговори
# 690
  • Още у мъглата ...

bg

Хайдиии, още един да вкарат, чи да ми е спокойно после за реванша, че ще ми се случи предсказанието  Joy

# 691
  • У Диспансера ...♥♥♥
Каптана,продаде яхтето,тоя пък Илкер ,направо одобрително го тупна според мен,ама ся нали хич не ревнува,та реши да връща на Ферито,как се хили като малоумник на Азра
Та това е ясно от километри, че тупна по рамото Илкер в знак на одобрение. ''Аз изобщо не ревнувам вече, не ми пука за Фериха, така че ти я отстъпвам без проблем.'' Мда, точно това му каза с този жест и поглед.  Mr. Green По действията му си личи, че изобщо не ревнува и, че изобщо не му пука за Ферито. Чак и върти разговори с другите девойки. "Здрасти. Айде чао." - големи разговори. Joy
Той разговора беше с цел да го види Ферито,и завърши с успех  Mr. Green

# 692
Марти какво да праим една и съща диспансера вземаме си хапчетата.
И си мислим за ФЕМИР И де ядосваме на Мехмет и Чепиков и гледаме каква либоф лъха от Зехра към Сехра.

# 693
  • У Диспансера ...♥♥♥
офффф тъпото партиии пак почнааа  ooooh!  #2gunfire

мале от 2 дена немога да се нагледам на мъжо ми  Joy нещо ми става
Ми убавец станал,как няма да го гледаш  Mr. Green
Скрит текст:
Русалка  Mr. Green
Eйй ама вярно тук точно като русалка е застанал. Joy

Марто, разбрахме за Мелих, по-рано Надето постна информацията от фейса. Нова визия има, гладко обръснат е, но пак не ми харесва.  Rolling Eyes
морето го е изплюло тука  Joy вие пък русалка  hahaha

смейте му се вие ама той хубавее а Ча грознее  hahaha
Смей се ти,после като почне да хубавее ще видите аз как ще се смея  Twisted Evil

# 694
В моето сърце има място само за Емко. Heart Eyes Joy

повярвай,на мен не ми трябва много... знам,че сърчицето ти е голямо, така че и малко място да заема, ще се вкопча, че няма да пусна, и ще разлюбиш набързо другите и ще остана само аззззз

# 695
Някой сеща ли се от турската номерация кой номер беше този прословут разговор?  newsm78

# 696
Ирка мача гледам Laughing 2:1 за наще Heart Eyes

Гъбке а дано Laughing

# 697
офффф тъпото партиии пак почнааа  ooooh!  #2gunfire

мале от 2 дена немога да се нагледам на мъжо ми  Joy нещо ми става
Ми убавец станал,как няма да го гледаш  Mr. Green
Скрит текст:
Русалка  Mr. Green
Eйй ама вярно тук точно като русалка е застанал. Joy

Марто, разбрахме за Мелих, по-рано Надето постна информацията от фейса. Нова визия има, гладко обръснат е, но пак не ми харесва.  Rolling Eyes
морето го е изплюло тука  Joy вие пък русалка  hahaha

смейте му се вие ама той хубавее а Ча грознее  hahaha
Смей се ти,после като почне да хубавее ще видите аз как ще се смея  Twisted Evil
Ирче, дано си права.  Praynig Дано да се разхубави това момче, че както е тръгнал с този перчем..  ooooh! Laughing

# 698
  • Още у мъглата ...

в момента и аз съм гладко и прясно избръснат..предполагам,че ще ти харесам.

Абе някой от Варна има ли тука ???

Марти  Hug Ти да не обърка сайта newsm78, тук е за романтични сериали, а не за романтични запознанства  Mr. Green

# 699
Каптана,продаде яхтето,тоя пък Илкер ,направо одобрително го тупна според мен,ама ся нали хич не ревнува,та реши да връща на Ферито,как се хили като малоумник на Азра

Връща си той, дрънка глупости на Азра, само и само да се заседи там, та да проследи Фериха да не тръгне с Илкер нещо нанякъде  Mr. Green

Кво си мисли той, БГ Мама го е разконспирирала, ясен ни е като на длан, не му пукЯ ли, и после левото крачолче на Габчето. Joy hahaha Joy

Ама в тези серии е много готин, възмъжал, сексиии  Heart Eyes

Жани, как е мъничката сладуранка?

# 700
Джейн, мерси за почерпката, гепсах си ино коктейлчи  Heart Eyes

Ирка, тоз Бу верно почна да ловка очо, ша зема да се загледам и аз  Wink  Mr. Green
Габче нали си ми кардишим ще си затворя очите  Whistling
ади и вие да послушате че аз вече се подрусвам на леглото  Joy
http://www.youtube.com/watch?v=7zjnArciN6U

# 701
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ади бегам на трапеза у Кръстниците и те да ми се посмеят малко с моите цигани  Mr. Green
Бреее Марто ти като Левент бей голям си Дон Жуан  Mr. Green
Бу  Joy Joy Joy

# 702
Нали ви казвам,че в сериала Ча ще са го пооправили и ще е ок Simple Smile

Марто от време на време подпитва,кой от кой град е  Mr. Green

# 703

в момента и аз съм гладко и прясно избръснат..предполагам,че ще ти харесам.

Абе някой от Варна има ли тука ???

Марти  Hug Ти да не обърка сайта newsm78, тук е за романтични сериали, а не за романтични запознанства  Mr. Green
Объркал се е малко човека, ама какво да го правиш.  Rolling Eyes Mr. Green
Че чак и празни надежди си е вдъхнал. ooooh! Mr. Green

# 704
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джейн, мерси за почерпката, гепсах си ино коктейлчи  Heart Eyes

Ирка, тоз Бу верно почна да ловка очо, ша зема да се загледам и аз  Wink  Mr. Green
Габче нали си ми кардишим ще си затворя очите  Whistling
ади и вие да послушате че аз вече се подрусвам на леглото  Joy
http://www.youtube.com/watch?v=7zjnArciN6U
newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт