Бял списък на туристическите агенции

• 550 789
  • 1 661
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Асеновград
Абакс и Екватор са едно и също.
Абакс е ТО и не работи с крайни клиенти, техните програми се продават само от агенти.
Екватор е ТА и продава програми на Абакс, както и на други ТО.

# 1 516
Здравейте, може ли мнение за Глобул Турс? Благодаря!

# 1 517
Добри са и евтини, но са силни най-вече за Балканите и по-конкретно Сърбия и Турция. За Европа мисля се комбинират с други фирми, но не съм се интересувала подробно, защото екскурзиите за там, които предлагат са с автобус. А за мен това е истинско мъчение при тези разстояния.

# 1 518
Наблъскват хиляди неща в един ден, и не дават никакво свободно време. Общо взето само път и много слаба организация. Прочетете в гугъл колко нагло и безпардонно отговорят на клиенти, които са посмели да кажат нещо лошо за тях.

# 1 519
  • някъде другаде
Пътувала съм с Витоша транс и в България и в чужбина и съм  много  доволна. И за тази година вече съм си предплатила екскурзия с тях до Златоград.

# 1 520

Бих ги определила като "лоу кост" тур агенция.
Ще ви заведат до местата със сигурност, но чиста туристическата им страна е доста слаба.
Имаше един възрастен ексурзовод ,води ни до Кавала, голям чешит. Крит и Кипър за него бяха едно и също, но това са подробности.
 Ако пътувате с тях ви съветвам да се възползвате  от транспорта, но сами да прочетете нещо за въпросното място и обиколката сами да си организирате.

# 1 521
Благодаря за отговорите!

# 1 522
  • на третия етаж
Привет, дами! Планувам пътуване с кола до Италия - Тоскана, но за съжаление дамата, която щеше да шофира се отказа съм пред дилема. Дали да се доверя на ТА / Премио травел/ или с приятелката ми се самоорганизираме като ползваме обществен транспорт до градчетата в Тоскана. Междувременно ми излезе предложение, което звучи много примамливо като организация с Travel in Italy. Предлагат пътуване в малки групи, но не съм чувала нищо за тях. Дали някой може да ми даде отзиви , тъй като цената е доста по-висока от ТА и ми се ще да зная мнения за тях. Благодаря!

# 1 523
Бях в Тоскана наскоро с АБАКС — доволна.

# 1 524
Привет, дами! Планувам пътуване с кола до Италия - Тоскана, но за съжаление дамата, която щеше да шофира се отказа съм пред дилема. Дали да се доверя на ТА / Премио травел/ или с приятелката ми се самоорганизираме като ползваме обществен транспорт до градчетата в Тоскана. Междувременно ми излезе предложение, което звучи много примамливо като организация с Travel in Italy. Предлагат пътуване в малки групи, но не съм чувала нищо за тях. Дали някой може да ми даде отзиви , тъй като цената е доста по-висока от ТА и ми се ще да зная мнения за тях. Благодаря!
Миналата година бях с Премио травъл-доволна съм.Тravel in Italy и аз ги следя,но не съм пътувала с тях.Офертите им са интересни,но доста по-скъпи

# 1 525
Здравейте! Може ли препоръка за организирана екскурзия до Плитвичките езера? Заглеждах програмата на Sun travel, някой бил ли е на точно тази организирана екскурзия (Хърватия + Словения)? Благодаря предварително.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 21:38 от m678

# 1 526
И на мен ще ми е интелесно ако някой сподели за Сън Травел и Плитвичките.

# 1 527
Здравейте!Мнение за Book and Go?Предлагат интересна екскурзия за няколко европейски столици,но гледам,че програмата им напълно съвпада с тази на Глобъл тур.А за тях прочетох доста противоречиви мнения,та съм в чуденка.Пътувал ли е някой с тях?

# 1 528
  • София
Аз идвам с друго питане - има ли агенция, която да държи по-ниски цени по принцип, т. е. да пуска отстъпки от редовната при всички цена или пък да има хубави оферти за last minute?

# 1 529
  • Beyond the Frontiers
Аз идвам с друго питане - има ли агенция, която да държи по-ниски цени по принцип, т. е. да пуска отстъпки от редовната при всички цена или пък да има хубави оферти за last minute?
Абакс имат такава ценова политика. Онекс, Тез тур също пускат промоции.
Трудно се следят такива неща. Има агенции с канали във Вайбър, което към момента е най-лесен и бърз начин за разпространение на информация за подобни оферти.

Общи условия

Активация на акаунт