12-КЛАСНИЦИ 2013/2014 г. - тема на мамите

• 51 444
  • 756
  •   1
Отговори
# 30
  • There I was on a July morning
..................................................
Дали е проблем, че непълнолетна ще бъде без родител?

Проверки от полицията не са им правили, и в квартирите ги настаняват без проблеми и в дискотеките ги пускат, нали трябва да върви оборотът Wink.

# 31
Записвам се и аз! За морето - ние бяхме уж заедно на море, но на Дани не му виждахме очите. Той си беше по негова си програма, с приятели, денонощно. Със сина на Казабланка също, за няколко дни  Wink
Петя, сериозно, не съм разбрала....То това мойто трудно говори. Иначе ние с тебе вярно нямаме нямаме ама никакъв проблем с морето-даже настояват, ха-ха-ха. Нашият даже не изчака да ни кажат номера на стаята, от портала го грабнаха още....
Иначе е на МUN конференция от 10, тук в София. Да ходи, че ми изяде ушите като си седи по цял ден вкъщи-главата му е цялата и по цял ден в хладилника. Вчера правих лазаня за обяд-в огромна тава. Е ние успяхме по едно парче с баща му да откраднем, другото до вечерта го нямаше #Crazy #Crazy Направо ми взима акъла това момче.
Софи, твойта щерка отиде на почивка и си намери работа-направо завид, браво.

# 32
...........................

Явно последният първи учебен ден наближава....

Къде сте се разбързали - има още месец и половина  Mr. Green Mr. Green, а само един мина  hahaha hahaha

Майчета,
Да Ви пожелая успех на дечицата Hug
Развълнувах се, като видях темата Ви, беше година с много емоции. Пожелавам Ви и Вашите емоции да са само положителни и кой където си е избрал на там да поеме.
В тази връзка само напомням, че това съвсем няма да е последния първи учебен ден. Laughing Laughing Laughing При нас сега точно текат емоциите по предстоящия първи учебен ден за следващото ниво на образование.
КЪСМЕТ  bouquet

# 33
  • България
rosss, благодаря за милите пожелания!   bouquet

Желая успех и късмет и на твоята щерка!

# 34
Благодаря ross, дано е успешна и всички да са доволни накрая! Hug

Аз лично ще бъда само зрител, недвусмислено ми беше показано, че такъв трябва да бъда. От всякакви съвети и подсещания трябва да се въздържам, защото се прави точно обратното. Не знам, може би, само при нас с овенския характер е така, но това е положението!

Темата със самостоятелното море си дойде много естествено. Децата са щастливи, ние родителите сме ОК.
Но аз съм изключително щастлива и благодарна, че се съгласиха да дойдат с нас на море. newsm44

# 35
  • Там, където ме обичат
Момичета, да си задам питането от една съседна тема, че тук има повече майки на 12-токласници:

Децата, които смятат да се явят на изпита за IELTS и които учат в АЕГ или АК, дали разчитат само на подготовката от училище или се презастраховат с някой кратък/ориентировъчен курс или частни уроци?

# 36
  • София
rosss, развълнуваха ме твоите пожелания! Благодаря!   bouquet  Успех и на твоето момиче в студетския път!  Hug

казабланка, то и аз не бях разбрала там, иначе щях да намеря начин да ти се обадя, в последствие ми се подредиха нещата.  Wink  Много интересно звучи тази конференция! Аз не знаех, че сме и домакини на такава чудесна инициатива (нищо чудно, че не знам, понеже Дани е ориентиран към точните науки). Успех на твоето момче!  Hug

Софи, браво на Светли, че си е намерила работа!  Hug

Фокси, отговорих ти и там, да кажа и тук - не са нужни допълнителни курсове, АК е достатъчен + малко самоподготовка (Дани се готви 1 седмица, след файнълите, изкара 8, което си е съвсем ок. Яви се заедно с 10-ина деца от АК, повечето изкараха 8, останалите 7,5, т.е. това е общо взето стандартно за учениците от Колежа, без особен зор).  Peace

# 37
Спукахте се от морета и почивки, ей, един ред не драсвате.

# 38
  • София и там където не се пуши
Нали имаме чат, като не искате някои да ви включим  Joy .

Иначе да честитя новите ни книжки на децата (знаете си кои сте). Безаварийно и много разумно каране им пожелавам. 

# 39
  • София
Момичета, знам че имате информация по много въпроси. Кажете ориентировъчно колко струва на кв. м. полагане на асфалтова настилка върху стара такава?

# 40
  • България
 Въпросът ти е точно по темата!  Joy Joy Joy  hahaha hahaha hahaha

# 41
  • София
Ееее, Зури обра точките !!! Странно, че не съм се замисляла за това  newsm78 Joy Joy

# 42
  • България
Момичета, знам че имате информация по много въпроси. Кажете ориентировъчно колко струва на кв. м. полагане на асфалтова настилка върху стара такава?

Какво всъщност искаш? Ако се направи по гореописания начин, по добре не харчи пари "залудо"!

# 43
  • София
Пред блокът имаме асфалтиран подход . Но с течение на времето са се образували дупки и пукнатини. Сега част от съседите са решили, че трябва да се преасфалтира. И за това искам да знам ориентировъчна цена.
До колкото разбирам самото викване на машините е доста скъпо.
Е, не е като да е нещо свързано с готвене или пазар. Но пък Дива може да се вдъхнови и да измисли някаква торта наподобяваща асфалтов път и да я хапнем. Wink Да има нов шедьовър

# 44
  • България
Във вашия случай по-евтино ще ви излезе да наредите тротоарни плочи. Това с асфалта е свързани с механизация и за толкова малък участък ще е неоправдано скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт