Италия в разгара на лятото, 140

• 33 326
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
.

пп.за баба ти ли ти е мъчно?

Еее,си - много.... Cry
с.Реджи я питай майка си ,дали американците правят полента /предполагам знаеш какво значи.. Rolling Eyes/ ?
Тя докога ще седи тук ?

п.с.Фей. Голям похвал за голямата ти дъщеря !!!
Явно трудния период е минал - отсега нататък само успехи и желая !

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 21:13 от fio'

# 736

Лени ,''пропадна'' ли уикенда откъм обиколки?
Нас ни подмина големия дъжд, за късмет.

Ами то не спря да вали ( от пръскане до порой), ама ние се разбихме от ходене:) Не ни е попречило, намерихме си и хубави заведения за отбивки и приказки, но естествено ако беше слънчево щеше да е друго. Така или иначе аз изкарах много хубав уикенд, вчера направихме един новолунен глад и днес съм с почти - 2кг, та и файда имаше, а сутринта я изпратих.

Ядохме суперски неща, оказа се че не е вярно, че 'няма салати' каквото беше моето впечатление.
В едно любимо заведение мое в Равенна ( литературно кафене ) ги питахме къде може в Равена да се ядат салати, и сервитьора каза "ами тук!".
Извади ни по едно симпатично листче списък ингредиенти, връчи ни по едно моливче , каза да изберем по 9 и направихме мега-салати. Бях много щастлива, защото досега само на селф-сървис съм яла от салатен бар, по ресторантите т.нар салати са купички 'инсалата миста' и до там.
Но това заведение ме спечели за пореден път. До нас се настаниха 2ма симпатични германци (мъж и жена), та кръстницата ми си упражни немския, а те с мен италианския  Simple Smile

# 737
Ядохме суперски неща, оказа се че не е вярно, че 'няма салати' каквото беше моето впечатление.

Лени,по суперски неща ,инсалати ли да разбирам...  Shocked Mr. Green  ooooh!

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 15:31 от fio'

# 738
  • Milano
Здравейте.

Фио, майка ми не е виждала да ядат полента (но това не значи, че е така).
В неделя сутринта си тръгва.

Аз много си обичах бабите и ми липсва понякога ''глезенето'' при тях.

Вчера след обед при свекървата ми стана лошо Mr. Green.
Гадене, разстройство, болки в стомаха. Сутринта не можах да стана от леглото да си заведа детето на детска (добре, че си имам помощници) и си останах вкъщи.
Лекаря ми каза да си почивам и ми даде болнични 3 дни.

Аз, салатите тук не ги харесвам, винаги ми горчат. Ям само домати и марули.

# 739

Лени,по суперски неща ,инсалати ли да разбирам...  Shocked Mr. Green  ooooh!

инсалата, риба, скариди , и ден на чай и мед:)

Сега ще отворя нова тема!

# 740

Общи условия

Активация на акаунт