Априлки 2014

• 41 148
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
и аз да се похваля .... чисто + тест си имам току що ... не мога да повярвам Simple Smile

# 121
и аз да се похваля .... чисто + тест си имам току що ... не мога да повярвам Simple Smile

Честито миличка!Нека всичко при всички нас върви добре и завърши добре!Споделяй за симптоми и всичко,което се сетиш!

# 122
още почти нямам симптоми, но искам да изненадам мъжа ми и не зная как? предложете нещо...

# 123
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета...пф днес сутринта се събудих от болки в гърлото(много неприятно особено през лятото)и пощурях,звъннах на доки и вече смуча "Хомеожен"...вече се чувствам много добре..слушам хубава музика...имам приятни мисли в главата!!!Също така съм съгласна,че по време на бременност една жена попадне ли на своя доктор няма нищо по хубаво от това!Спокойствието и сигурността в чии ръце си по време на консултация или раждане е много важно!А аз тръпна в очакване да видя пораснала точицата си в понеделник!Прегръдки от мен за вас момичета!И не забравяйте всекидневната ви доза от Усмивки и Добри мисли!

Пробваи също смесен мед със счукано ленено семе.. на мен лично адски много ми помага за гърло и не само че няма да навреди на бебо ами е и много полезно  Hug
Аз не знам дали съм попаднала на моя си лекар.. внимателен е, приятен човек, но ми се струва, че много ги претупва нещата. Например след зацапването като отидох прегледа свърши точно за 10 мин... видя ме на ехограф, каза, че няма следи за отлепване или друг проблем и това беше.. а аз толкова се зарадвах, че всичко е наред, че забравих да го питам каквото и да е..  Embarassed
Иначе ми изписа да пия Уртрогестан по 2 таблетки вечер и фолиевата.. не ми каза да се пазя, без секс или т.н.  newsm78

Стискам ти палци за понеделника и да пишеш после как е минало.. аз само 2 дни остана да чакам до прегледа.. и ми е допълнително спекано, понеже приятеля ми иска да идва  той с мен  Crossing Arms

има лекари, които са много добри, като лекари, но понякога са припряни и не комуникират достатъчно с майката, което също е важно

моята лекарка е на периоди, но аз знам, че тя за 10 мин ще види каквото трябва и ако имам въпроси ги задавам; така, че - направо да си питаме - за всичко, което ни притеснява  Peace

# 124
така, че - направо да си питаме - за всичко, което ни притеснява  Peace

Мисля да си направя един списък с въпроси за четвъртък да не взема пак да изгубя ума и дума и да забравя да питам  Laughing

Цитат
Диди_1985
още почти нямам симптоми, но искам да изненадам мъжа ми и не зная как? предложете нещо..

Аз го изненадах по скайп, понеже бях на почивка без него  Blush
Той беше за 5 дни в Испания, аз заминавах на почивка в Гърция на следващия ден след теста.. Направих си го 3 дни преди да ми дойде цикъла и се видя ясна 2ра черта.. Купих една бебешка картичка и залепих теста в нея с текст от сорта на " Здрасти тате, това е първата снимка, която мама ми направи.." И я скрих вкъщи.
Той си дойде в България 2 дни преди мен.. изтраях 4 дълги дни без да му кажа за теста, но когато вече се беше върнал обратно и отпочинал един ден му казах, че съм скрила изненада вкъщи.. и взехме да си играем на топло и студено по скайп  Mr. Green. После изведнъж спря да пише за няколко минути иииии тогава всъщност го беше намерил  Laughing Беше много мило.. и двамата нямахме търпение да се прегърнем.. и плакахме заедно на входа пред вкъщи като ди дойдох, въпреки това малко съжалявам, че не издържах още малко и не направихме "играта" когато и аз съм вкъщи  Smile

# 125
Здравейте момичета,да си разкажа премеждията от вчера...Вчера ми беше първия преглед който мина добре,видя се сакче и лекаря ми каза че съм в 3-4 седмица от оплождането..Прибрах се вкъщи и прокървих веднъж(много тъмно кафява кръв) върнах се да ме прегледа и каза ,че сака си е на мястото изписа ми Утрогестан и Ношпа +пазене и лежане и не вдигане на тежко..От тогава само ми зацапва много леко и усещам тежест в корема,която си я имаше и преди това...Тъкмо се бях отчаяла,че всичко приключва за мен и от сутринта симптомите ми се усилиха-усещам гърдите си напрегнаи и зърната болезнени(особенно сутрин) сутринта ми се гадеше,днес съм ходила безброй много пъти до тоалетна,постоянно ми се спи и т.н. и вече нз. какво да си мисля
Сега си почивам вкъщи,но ми е малко кофти ,че не мога да се грижа пълноценно за малката си дъщеричка...Гледам да не се отчайвам или да се настройвам на каквато и да било вълна и се оставям в ръцете на сътбата...
Съветът ми към вас е да се пазите,(но не да се вманиячавате в това),да мислите позитивно и да не се тревожите излишно...Тези дни бях много напрегната и изнервена,новината много ни изненада и се тревожех за хиляди неща,почти не се хранех,изобщо не се пазех и се натоварвах излишно,може би защото имам една нормално протекла бременност и си мислех ,че и сега ще е така..
Моля се въпреки всичко,нещата при мен да се оправят и ,ако е писано да износя бебчето си безпроблемно,защото имам и друго малко детенце,за което да се грижа ,а няма кой да ми помага..

# 126
Добре дошли на всички нови момичета  Hug Успешна бременност   bouquet
maminka85 вярвам че всичко ще е наред  Praynig
Моето сутрешно гадене започна след 6 седмица а преди това имах само напрежение в гърдите.
Момичета от скоро време вкуса на водата не ми харесва  Sick има ли и други като мен ?
Аз още не мога да повярвам че съм бременна  Blush

# 127
  • в 1001-та нощ
има един много кратък - двудневен ентеровирус - 2 дни с ниска Т, гадене и металния вкус, разхлабване, аз не приемах никаква храна и нямаше повръщане, но не можех да се вфигна от леглото  ooooh!

# 128
  • Варна
Здравейте, бъдещи и настоящи мами     bouquet
Видях си двете чертички на 02.08 и сякаш още не мога да се зарадвам  Embarassed Притеснявам се дали всичко, ще е наред... първа бременност ми е и съм на 20г  wavey Вчера бях на преглед, видя се плодното сакче и точицата и съм в 5 седмица, но септември  ми казаха да ида пак, за да се чуе сърчице  Praynig Всички тук сте много мили, надявам се да си помагаме и споделяме   bouquet

# 129
Здравейте, бъдещи и настоящи мами     bouquet
Видях си двете чертички на 02.08 и сякаш още не мога да се зарадвам  Embarassed Притеснявам се дали всичко, ще е наред... първа бременност ми е и съм на 20г  wavey Вчера бях на преглед, видя се плодното сакче и точицата и съм в 5 седмица, но септември  ми казаха да ида пак, за да се чуе сърчице  Praynig Всички тук сте много мили, надявам се да си помагаме и споделяме   bouquet
Добре дошла в клуба на мами през април!Тук ще споделяме радостите си и много по-малко тревогите си!Бъди спокойна и позитивна!

# 130
  • USA
Здравейте, момичета!

Аз се чудех дали да се запиша при вас понеже не беше много сигурно как ще продължи бременността, но в крайна сметка каквото такова. Цикълът ми трябваше да е на 25  юли и си ми дойде. На 3я ден обаче ми се стори, че не е както трябва и си направих тест. Показа 2 чертички. Отне ми няколко дни и няколко още теста да повярвам, че съм бременна. Отидох на доктор, предположиха, че е спонтанен аборт, но пък кръвните тестове показаха, че не е. От там ме видяха на ултразвук, за да отхвърлят извънматочна. Тогава обаче се видя, че сакът не е кръгъл както трябва да е и трябваше да отида още веднъж. Този път беше се закръглил, но пък не чухме сърце. Според доктора би трябвало да се чуе, според мен пък е рано (6 седмица). Вчера след прегледа пак прокървих и ме върнаха веднага за втори преглед, всичко било нормално. Чакам с нетърпение да чуя сърчице, за да се успокоя.

На 36 години съм, имам дъщеря на 4 год. и с нея бременността ми беше безпроблемна.
За първи път чувам, че на 34 трябва секцио.
Според калкулатора на бг мамма, терминът ми е 7 април.
При мен няма кой знае какви симптоми, освен гърдите и само два пъти ми стана много лошо и ми се гадеше.

Честито на всички и дано всичко е наред и си имаме здрави бебчета на финала!

# 131
Здравейте бъдещи мами Simple Smile вчера споделих за двете чертички но сега искам да си изкажа притесненията.Довечера съм на моминско парти (ще бъдем кумове с милото) а в събота е сватбата много ме е страх да не стане нещо лошо с тези хора които ще се извиват Sad вие какво бихте ме посъветвали? и м/у другото симптомите ми сякаш почти изчезнаха Sad дали е нормално

# 132
Здравейте, всички! Не съм писала от няколко дена и с радост откривам колко много сме станали! Само радост желая на всички ни!
Та нека и аз да се отчета...Не издържах до другата седмица и вчера отидох при моята лекарка.
В 6-та седмица съм и точицата си е на мястото. Също така и симптомите ми се нормализираха от (нали бяха поизчезнали по едно време). Вече нямам апетит. Огладнявам често, но е голям проблем да реша какво да ям.Отпаднало ми е и си чувствам главата леко отнесена почти през цялото време. Странно усещане е, не знам как да го обясня. Гади ми се сравнително рядко, но е обикновено по време на сън, т.е. разбуждам се за да ида до тоалетна и после ми е трудно да се върна до леглото.

До maimun77 и ние не видяхме пулс, въпреки че аз очаквах, но докторката каза, че е още рано. Каза ми да ида пак на преглед чак след един месец.

До xAngelx и на мен не ми харесва вкуса на водата, но и при първата ми бременност беше така.

# 133
Здравейте бъдещи мами Simple Smile вчера споделих за двете чертички но сега искам да си изкажа притесненията.Довечера съм на моминско парти (ще бъдем кумове с милото) а в събота е сватбата много ме е страх да не стане нещо лошо с тези хора които ще се извиват Sad вие какво бихте ме посъветвали? и м/у другото симптомите ми сякаш почти изчезнаха Sad дали е нормално
Здравей само нещо не разбрах "да не стане нещо лошо с тези,които ще се извиват"иначе карай я по-спокойно и всичко ще е наред!Симптомите при мен ту се засилват ту отшумяват..при първата ми бременност си бяха постоянни...да не те притеснява това Simple Smile

# 134
Привет, мили априлки,
Да се похваля с новостите - ходих на лекар, видяхме плоден сак с "пулсиращо ембрио", говорещо, че всичко е наред засега  Simple Smile
Освен фолиевата кисеина, която аз пия от известно време, в добавка ми изписа някакви комбинирани витамини, аз лично съм малко негативно настроена към синтетичните витамини, особено, когато е лято и има всякакви плодове и зеленчуци в магазина. Вие как мислите по въпроса?
Имам и още едно въпросче, как сте с кафето? Позволявате ли си или тотално сте го отказали?
Здраве и късмет на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт