Априлки 2014

• 41 337
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
  • в 1001-та нощ
На този етап, а и до края - е много важно да се приема омега 3 - DHA - в по-високи дози, защото в критична за мозъка и зрението  Peace

Кафе пия  Peace с първата бременност минах на безкофеиново - по едно време, вкл. кърменето, сега  може би няма да го направя  Blush

# 136
Аз пия по 1 кафе на ден, никаде не прочетох да е вредно, а на места имаше статии, че е полезно.Simple Smile

# 137
Добре дошли на новите мами и успешен финал!
Искам да попитам други дами, които са на Утрогестан- пия го от 2 дни х 2 табл., вчера точно 5мин. след като ги изпих ми прималя ужасно, все едно ми падна кръвното, 30мин. не можех да си вдигна главата. Преди малко пак го изпих, повтори се същото, ще звъня на лекарката, но тъй като видях ,че и други го пият, исках да питам има ли такъв ефект върху някой?

# 138
Искам да попитам други дами, които са на Утрогестан- пия го от 2 дни х 2 табл., вчера точно 5мин. след като ги изпих ми прималя ужасно, все едно ми падна кръвното, 30мин. не можех да си вдигна главата. Преди малко пак го изпих, повтори се същото, ще звъня на лекарката, но тъй като видях ,че и други го пият, исках да питам има ли такъв ефект върху някой?

Здрасти, на мен ми изписаха точно по 2 таблетки дневно. Моя лекар ме посъветва да ги пия вечер преди лягане, защото от тях много се доспивало... Аз снощи изпих първата опаковка.. каза ми да ги пия до 16 г.с. През деня съм си ОК, пробвай и ти да ги пиеш вечер Simple Smile

# 139
Аз съм на 2 сутрин и 2 вечер, но вечер - вагинално, сложих ги и заспах, та не съм усетила дискомфорт, но ще звънна след обяд на лекарката със сигурност.

# 140
  • Варна
Честито на всички новодошли, дано се увеличаваме още !
Irchooo ако се чувстваш добре нищо не ти пречи, да се хвашташ на по-бавните и леки хора  newsm10 Аз съм бивша танцьорка и ми е много трудно да устоявам на каквато и да е музика, но гледам много да не подскачам.
adyto ... по принцип кафе не пия, но понякога си позволявам 3в1, вчера пих и ми се догади, но съм чела, че веднъж дневно не пречи Simple Smile
Леко бременеене, дами!   bouquet

# 141
Здравейте,
колко време след забременяване мога да си направя тест за бременност .Т.е колко дни след секс ще покаже ?

# 142
Presto е разработен на ранно установяване на бременност /Направи 7 дни след половия акт/.

# 143
Благодаря ти ,Не занех ,че може толкова бързо.

# 144
Привет, мили априлки,
Да се похваля с новостите - ходих на лекар, видяхме плоден сак с "пулсиращо ембрио", говорещо, че всичко е наред засега  Simple Smile
Освен фолиевата кисеина, която аз пия от известно време, в добавка ми изписа някакви комбинирани витамини, аз лично съм малко негативно настроена към синтетичните витамини, особено, когато е лято и има всякакви плодове и зеленчуци в магазина. Вие как мислите по въпроса?
Имам и още едно въпросче, как сте с кафето? Позволявате ли си или тотално сте го отказали?
Здраве и късмет на всички! Hug

Честито за пулсиращото сърчице.. аз съм утре съм на преглед за това и все по-напрегнато се чувствам  Praynig
Аз още преди да забременея си бях взела витамини PregnaCare и ги пих в комбинация с фолиевата киселина, след като отидох на първия преглед докито каза тези витамини да ги оставя за през зимата, понеже в момента изобилствало от пресни плодове и зеленчуци, така че нямало нужда според него. Пия само фолиевата + Уртрогестан.
Относно кафето, никога не съм била голяма кафеджийка.. пих си по едно, макс 2 кафета на ден. Но предпочетох да го спра ... просто не съм толкова зависима от него и ако е казано, че не е полезно, то няма какво да се насилвам да го пия Simple Smile Иначе имам приятелки, които си пият по 1-2 на ден и са вече с големите кореми и всичко е наред  Wink Въпрос на личен избор..

# 145
Здравейте и от мен, бъдещи мами. На 8 август си направих тест и бях истински изненадана, когато видях  EFP, понеже от миналата есен все не се получаваше. Симптомите ми са, умора, раздразнителност, наедрели и изключително болезнени гърди и зърна, както и горчив вкус в устата от време на време. По календара на БГ Мама, термина ми трябва да е на 12 Април, рождения ден на бъдещия татко Grinning. Утре съм на преглед във Фемина и се надявам, да чуем туптящо сърчице Praynig
Късмет и леко бременеене на всички ни!

# 146
Аз също от вчера съм на Утрогестан предписани са ми 3*2 таблетки,но от тях се чувствам много зле-точно както го описваш-прималява ми супер много,сега четох в листовката,че уж не влияе на кръвното налягане,но е възможно да се появи сънливост или замайване.Днес реших да намаля дозата и да пия по 1т. ,но пак ми стана така и се чудя дали да го пия изобщо..

# 147
  • София
Момичета,

Утрогестана може и вагинално да си го слагате и даже е по добре и по добре се усвоява от организма. И аз от 4 до 8 месец бях на утрогестан и първо го пиех, но после АГ-то ми каза, че мога да го слагам и вагинално. След като така не сте ОК слагайте го вагинално и ще видите, че така ще се почувствате ОК.

# 148
Аз също съм на Утрогестан, 3х2, и доста тежко го понасям. От известно време хапвам по малко черен шоколад преди приема и нямам проблеми. Не знам дали ще проработи и при теб. По принцип момичетата са прави, че при вагинално поставяне се избягват негативните му ефекти.

# 149
Благодаря на всички за отговорите!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт