Априлки 2014

• 41 347
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Прекрасни здравейте...аз днес минах на парацетамол,защото температурата ми стана 37,1 и отидох при личната...всичко е ОК даже ми назначи кръвна картина...резултата е отличен...дано утре вече съм добре Simple Smile

# 151
Usmiv4ica мерси за успокоението и аз това се чуда как ще устоя но ще ми се наложи за доброто на бъдещия бебо Simple Smile А аз утре съм а преглед да стискате палци Simple Smile

# 152
Usmiv4ica мерси за успокоението и аз това се чуда как ще устоя но ще ми се наложи за доброто на бъдещия бебо Simple Smile А аз утре съм а преглед да стискате палци Simple Smile

Стискам и за двете ни  PraynigТи от колко часа си? Аз съм от 8:30 сутринта.. поне няма да ми е напрегнато цял ден

Pinkaaa чувала съм, че до към 37.5 е нормално при бременност.. а този парацетамол далие безвреден за бебо?

# 153

Стискам и за двете ни  PraynigТи от колко часа си? Аз съм от 8:30 сутринта.. поне няма да ми е напрегнато цял ден

Pinkaaa чувала съм, че до към 37.5 е нормално при бременност.. а този парацетамол далие безвреден за бебо?
Парацетамола е може би едно от малкото позволени лекарства за бременни...говорих и с док и с личната...няма страшно!Успех на прегледите!!!!

# 154
Здравейте и от мен.Днес видях точица с пулсиращо сърчице.За протокола 37 години с втора абсолютно не планирана бременност.Имам син който в петък става на 3 год.плод на 10 годишна борба с безплодие по метода ин витро.И сега за наша голяма изненада ще имаме бебе.
По калкулатор трябва да се появи на 8 април

# 155
Здравейте и от мен.Днес видях точица с пулсиращо сърчице.За протокола 37 години с втора абсолютно не планирана бременност.Имам син който в петък става на 3 год.плод на 10 годишна борба с безплодие по метода ин витро.И сега за наша голяма изненада ще имаме бебе.

Честито! Страхотна изненада сте си спретнали Hug

# 156
# 157
  • Варна
Честито, емоди1   bouquet Стискам палци на всички ни !
Irchooo , да се похвалиш как е била сватбата  Innocent

# 158
Скоро трябва да се появи клуб на здраво тупкащите сърчица!

# 159
Usmivchicaaa естествено че ще се похваля за сватбата но тя е чак в събота Simple Smile а утре от 14ч ми е първия преглед дано всичко мине добре.После ще споделя  Sunglasses а да ви питам на първия преглем таткото влезе ли с вас Simple Smile

# 160
  • Варна
Скоро трябва да се появи клуб на здраво тупкащите сърчица!

Нямам търпение за този клуб Simple Smile
Относно за таткото... чакаше с мен пред кабинета, но не влезе (всичко стана много бързо и не успях да питам дали може да влезне) Grinning

# 161
  • в 1001-та нощ

хи хи - ти си почти, като мен - и аз съм на 37г, имам син на 3г, но е от 1 опит, сега бременността е изненада за мен, но таткото добре е планирал - мероприятието и съзнателно не ме опази  Blush но не съжалявам, разбира се, макар да исках - догодина  Peace

# 162

хи хи - ти си почти, като мен - и аз съм на 37г, имам син на 3г, но е от 1 опит, сега бременността е изненада за мен, но таткото добре е планирал - мероприятието и съзнателно не ме опази  Blush но не съжалявам, разбира се, макар да исках - догодина  Peace

Айде и аз да се присъединя към 37 годишните Simple Smile Моят първи син е на 7 годинки от първи опит, бебока сега отново стана от първи опит. Вярвам, че всичко ще е наред и ще се роди живо и здраво, въпреки годинките Simple Smile

За утрогестана - на мен лекаря днес ми препоръча и аз да го пия, защото на по- "опитните", като мен дами Simple Smile хормонално нещата вече можело да не са както трябва, пък и всички там процеси по формиране на плацента и така нататък е било хубаво да бъдат подпомогнати. Явно помощта се явява под формата на утрогестан, който го похвалиха много- бил синтезиран на базата на някакъв сладък картоф и представлявал прогестерон подпомагащ адекватното развитие на бременността.

Това е то, от утре и аз ще приемам утрогестан, ще пиша как се чуствам скоро:)
Усмивки,
 Simple Smile

# 163
Миличкииии... бързам да се похваля, че чухме сърчицето на нашето бебче днес за пръв път  Hug Беше уникално преживяване.. почти не ми се вярваше, че е реалност  Praynig
Видяхме го и бебо.. 9 мм е в момента и дори на вагиналния ехограф се видя как сърчицето пулсира   Kissing Heart
Irchooo стискам палци и при теб да има днес хубави новини, а и всички останали, които все още чакат този специален момент  Hug Стискам палци за всички ни  bouquet

# 164
  • в 1001-та нощ
Да видя как пулсира сърцето - с първата бременност - може би е една от най-вълнуващите емоции изобщо  newsm03 newsm03

Прогестеронът е много важен и за шийката и лигавицата  Peace

С първата бременност ми го назначиха - при серклажа,  преди него вагинално, след самата манипулация - орално, защото все паке имало интервенция и няколко дни след това - пак вагинално - до 8 месец.

Не съм имала никакъв дискомфорт - от вагианлното прилагане, а оралното беше само няколко дни и бях и на легло -с други дроги, така, че не ми е направило впечатление тогава  Peace

Общи условия

Активация на акаунт