Априлки 2014

• 41 350
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
  • Сидни
Не мисля, че закъснението на цикълът има нещо общо в случая. Важното тук е кога ти е била овулацията, т.е. колко дни са минали от оплождането. Дори да си със супер късна овулация, пак са минали поне 10 дни от оплождането и според мен, яйцеклетката трябваше вече да се е прикрепила към стената на матката. Моля някой да ме поправи, ако бъркам!
 Аз предполагам, че всичко е наред, а твоят лекар се е объркал нещо...
Дано не те панирам излишно, но спред моите познания, това са ми разсъжденията, дано някой друг също се включи. Crazy
ооопс писали сме заедно   bouquet
Доминика, и аз съм на мнение, че трябва да смениш докторчето  #2gunfire

# 181
  • София
Момичета,
в момента си седя на бюрото и давам заето. Нито ми се работи...даже ми е лошо от притеснение. Препоръчайте ми някой частен кабинет където да си запиша час...Наистина много ме  е страх.

# 182
  • в 1001-та нощ
Обади се в МЦ Фемина(имат сайт), помоли за час при Врагалева - по спешност - ще те включат веднага  Peace

# 183
  • Сидни
Доминика7,
действай и дано всичко е наред. Стискам палци! Praynig

# 184
  • Варна
dominikka7... не мога да ти дам съвет, не се смятам за достатъчно компетентна, но ще ти стискам много силно палци, дано всичко да е наред .  bouquet

# 185
Здравейте дами, днес бях на преглед, имам си плодно сакче и жълто тяло, но за съжаление не успяхме да чуем сърчицето, защото вероятно съм била с късна овулация, така че след две седмици пак Simple Smile

# 186
Момичета,
в момента си седя на бюрото и давам заето. Нито ми се работи...даже ми е лошо от притеснение. Препоръчайте ми някой частен кабинет където да си запиша час...Наистина много ме  е страх.

Мога да си представя какво ти е.. аз само дето не се разплаках от притеснение тази сутрин преди прегледа  Hug
Отиди възможно най-скоро на лекарз а да се успокоиш, една седмица в притеснения няма да се отрази добре на бебето! Аз се сетих сега, че една моя приятелка така я бяха наплашили, че може да е извън маточно защото не можеха да видят сакчето, а кръвните тестове показваха, че е ременна и от нея знам, че ако е извън маточна е много трудно с ехографа да се види нещо в тръбите, така че щом доктора ти е видял нещо, то определено не е било това, което ти е казал.. Дано те успокои малко  Hug

# 187
.. до колкото съм чела имплантацията е 7 дни след оплождането, освен ако не си с много късна овулация.

Именно, не стресирайте момичето излишно. Просто потърси второ мнение утре. Peace

# 188
  • София
След работа отивам в мц. Фемина ще ме прегледа др. Димитров, защото др. Врагалева е до 14.00часа. Надявам се модерната апаратура да покаже, че всичко е наред.
Благодаря за подкрепата.

# 189
  • в 1001-та нощ
Стискаме палци  Hug Heart Eyes

# 190
След работа отивам в мц. Фемина ще ме прегледа др. Димитров, защото др. Врагалева е до 14.00часа. Надявам се модерната апаратура да покаже, че всичко е наред.
Благодаря за подкрепата.

Hug Всичко ще е наред... пиши после как е минало да не те мислим!

# 191
  • Сидни
Извинявай Гертруда, но трябва да не се съглася с теб!
Момичето казва, че на 10ти си е направило 3 теста за бременност, а знаеш колко дни са нужни на теста, за да даде положителен резултат, като имаме предвид и днес коя дата сме, определено яйцеклетката трябваше да е в матката ( с един козирог на глава не се излиза хахаах  Mr. Green )
Хубаво правиш Доминика, че търсиш 2ро мнение, но и ти и веднага си се усъмнила, че има нещо гнило в думите на лекаря, ще видиш, че всичко ще е ОК и точицата ще е където й е мястото Simple Smile)))
Аз пък днес имам нещо като паник атака или нещо подобно - сърцето ми ще изскочи направо и едно такова чувство на нетърпение, все едно чакам гаджето на любовна среща... И така от 2-3 часа. Разхождах се, пуснах си смешен сериал...еми не ми минава, а по обяд се обадих на ММ да му се се скарам за някакви глупости...Изобщооо, май при мен има бой на хормони яката  Laughing

# 192
Elenaz и аз имах такова сърцебиене няколко дни,даже се събуждах с него и по цял ден си бях така ,но си мина.Спомням си че бях така и с предната си бременност,може би се дължи на хормони или повече вълнение или на това че кръвообращението се усилва,така съм чела.
dominikka7 Това което ти е казал лекарят ти ми звучи супер несериозно...дали ти не си го разбрала правилно?...Представям си какво ти е в главата сега.Стискам палци всичко да е наред!!! Hug
Аз да се похваля тихичко,че нещата при мен са по - спокойни,зацапването почти изчезна и намалих дозата Утрогестан,защото наистина ми ставаше много лошо от него..

# 193
Здравейте дами, днес бях на преглед, имам си плодно сакче и жълто тяло, но за съжаление не успяхме да чуем сърчицето, защото вероятно съм била с късна овулация, така че след две седмици пак Simple Smile
Спокойно мила и аз съм така с овулацията...просто трябва да сме търпеливи и да изчакаме...на мен ми е доста трудно да изчакам,но няма файда да се тревожа излишно Simple Smile

# 194
dominikka7 стискам и аз палци! Вярвай, всичко ще е наред!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт