Девствена след 21

• 83 870
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 1 140
И при нас имаше такъв период,но на 22съвсем други неща се обсъждат...нямат ли други интереси?
Ами напоследък разговорите се въртят само около това - хем нито слушат моят опит,хем ''искам и аз като теб''
Говорим и за самият акт.Едната откровено я е страх,другата пък изпитва ужас как хипотетичният той би я докосвал и ако можело без той да използва пръсти и уста..защото било гнусно.

# 1 141
Зависи колко по-големи - те не искат повече от 4 години разлика.Между другото по-възрастните са още по-зле...за тях си е въпрос на хвалба да си хванеш по-малка и често е с идеята да ни командват.Пък девствена - още по-добре,тоталитариат.
Това от личен опит...
Не се запознаваме така,но тук си във връзка едва когато си спал с някого..разбира се не веднага...но никой не може да каже,че си по-различна от Пенка приятелката...

Ха, разбрах. Значи излиза, че връстниците искат само секс, а по-възрастните искали само да командорят. Ясно е защо си седят девствени Grinning !

Сега сериозно. Три, четири, дори пет години разлика не е кой знае колко по-възрастен. Не знам каква хвалба е за тях, че гаджето им е с 3-4 години по-млада и щяла да я командва, това твърдение ми изглежда детско. Ако ставаше въпрос за колежанин и гимназистка, разбирам, но на и над 22 се предполага, че говорим за физически и ментално зрели хора ?! Масово връзките и браковете са с разлика в полза на мъжа. Колко ли трябва да сме подтиснати от постоянното командване Laughing !

Връзка е когато има емоционална обвързаност, освен сексуална. Обикновено първото води към второто. Човек ако иска, може всяка нощ да си ляга с различен, това обаче не значи, че са във връзка.

# 1 142
Интересни са такива теми в които автора отговаря на всеки пост и повтарч като развалена грамофонна плоча едно и също.
И аз мисля че е някаква мания на авторката кой е девствен и защо е такъв. Да отиде да й сложат една ципа и да мирне, егати!

# 1 143
Зависи колко по-големи - те не искат повече от 4 години разлика.Между другото по-възрастните са още по-зле...за тях си е въпрос на хвалба да си хванеш по-малка и често е с идеята да ни командват.Пък девствена - още по-добре,тоталитариат.
Това от личен опит...
Не се запознаваме така,но тук си във връзка едва когато си спал с някого..разбира се не веднага...но никой не може да каже,че си по-различна от Пенка приятелката...

Ха, разбрах. Значи излиза, че връстниците искат само секс, а по-възрастните искали само да командорят. Ясно е защо си седят девствени Grinning !

Сега сериозно. Три, четири, дори пет години разлика не е кой знае колко по-възрастен. Не знам каква хвалба е за тях, че гаджето им е с 3-4 години по-млада и щяла да я командва, това твърдение ми изглежда детско. Ако ставаше въпрос за колежанин и гимназистка, разбирам, но на и над 22 се предполага, че говорим за физически и ментално зрели хора ?! Масово връзките и браковете са с разлика в полза на мъжа. Колко ли трябва да сме подтиснати от постоянното командване Laughing !

Връзка е когато има емоционална обвързаност, освен сексуална. Обикновено първото води към второто. Човек ако иска, може всяка нощ да си ляга с различен, това обаче не значи, че са във връзка.

3-4 години когато сина 22 няма голяма разлика - всички се забавляват и общуват по подобен начин,тъй като са още в университета.
Докато примерно 7-10 години разлика - да,много са мили ,отнасят се с теб като с кукла и изведнъж се осъзнаваш той ти поръчва в ресторанта под предлога:това трябва да го опиташ,малки забележки от типа:Ти си млада и не знаеш,аз еди какво си...
Човек без опит е идеалната кукла,колко такива теми в този форум за изтормозени жени по такъв начин.
Друг проблем за връзката с по-възрастен мъж е (ако искаш да си му равна де,ако искаш да те командорят и да си стоиш вкъщи,въпросът е друг) че начинът и целите им в живота са други.Единият е студент,тепърва навлиза в професионалният свят и прочие,докато другият има работа,задължения...вечер се връща изморен,а студентът иска да излизат примерно.

Една приятелка наскоро скъса с гаджето си (10 години разлика) защото той искаше деца,а тя е на 23.

Което навежда на другият проблем - примерно седи още така 2-3-4 години и среща някого и той иска деца..правят си  и ето пропиляното време за експерименти,безгрижие и любов само двамата.

# 1 144
Интересни са такива теми в които автора отговаря на всеки пост и повтарч като развалена грамофонна плоча едно и също.
И аз мисля че е някаква мания на авторката кой е девствен и защо е такъв. Да отиде да й сложат една ципа и да мирне, егати!

Нали? Като Мамасита в другата тема, но тя поне разсъждава нестандартно и колкото и да ми е досадна, признавам, че има мозъчна дейност, а тук все едно и също, вече 70 страници.

# 1 145
Леле колко съм се набутала с 2деца...бе:з експерименти,безгрижие и любов тц тц hahaha

# 1 146
Защо смяташ ,че си се набутала?

# 1 147
Казах го с ирония...

# 1 148
Между другото, писах на модератор за това зацикляне, виждала съм един гущер бързичко да приключва къде-къде по-смислени разговори, но сега - хич. newsm78

# 1 149
3-4 години когато сина 22 няма голяма разлика - всички се забавляват и общуват по подобен начин,тъй като са още в университета.
Докато примерно 7-10 години разлика - да,много са мили ,отнасят се с теб като с кукла и изведнъж се осъзнаваш той ти поръчва в ресторанта под предлога:това трябва да го опиташ,малки забележки от типа:Ти си млада и не знаеш,аз еди какво си...
Човек без опит е идеалната кукла,колко такива теми в този форум за изтормозени жени по такъв начин.
Друг проблем за връзката с по-възрастен мъж е (ако искаш да си му равна де,ако искаш да те командорят и да си стоиш вкъщи,въпросът е друг) че начинът и целите им в живота са други.Единият е студент,тепърва навлиза в професионалният свят и прочие,докато другият има работа,задължения...вечер се връща изморен,а студентът иска да излизат примерно.

Една приятелка наскоро скъса с гаджето си (10 години разлика) защото той искаше деца,а тя е на 23.

Което навежда на другият проблем - примерно седи още така 2-3-4 години и среща някого и той иска деца..правят си  и ето пропиляното време за експерименти,безгрижие и любов само двамата.

На 25 не знаех, че още са в университета, всъщност повечето не са. Пък и ако вече работят, забавлението едва ли ще им е приоритет.

За по-възрастните мъже, нормално е да имат повече опит и да наставляват, но не всеки наставлява и не всеки го прави с лоша умисъл.
Не разбирам, по какъв начин са изтормозени жените от по-възрастните си партньори ? Физическият и психически тормоз не зависи от възрастта на мъжа. Лекето си е леке и на 20 и на 40, в повечето случаи.

А за седенето в къщи...невероятно, но има и студенти, които имат други цели освен купони. Особено ако излизаш в 8 сутринта и се връщаш в 8 вечерта.

А това за "пропиляното" време, дори ми е гнусно да го чета. Не са много родителите, които ще кажат, че времето с децата им е било пропиляно. Може да потърсиш из форума, имаше анкета към майките в която се питаше на колко години са родили първото си дете, най-много бяха тези между 24-27 години. Надявам се само да не са били изтормозени от мъжете си hahaha !

# 1 150
Аз съм на 25 с две деца и не мисля,чче съм си пропиляла времето.Уча си,гледам децата,забавлявам се, имам време и за хоби понякога.Тези дами дето говориш за тях май наистина са много "изтормозени".А относно мъжете,които "направляват",мисля,че е хубаво понякога,защото много жени носят отговорност за всичко и е доста изморително:)

# 1 151
Аз съм на 25 с две деца и не мисля,чче съм си пропиляла времето.Уча си,гледам децата,забавлявам се, имам време и за хоби понякога.Тези дами дето говориш за тях май наистина са много "изтормозени".А относно мъжете,които "направляват",мисля,че е хубаво понякога,защото много жени носят отговорност за всичко и е доста изморително:)
За по-възрастните говоря от собствен опит.И да - да се развивате заедно е много по-конструктивно за една връзка,отколкото ''ти пък колко ли си работила,по цял ден си вееш задника на университета'' или ''аз имам толкова за учене,върви си готви сам''.
За децата - имах предвид,че една жена хоп от 2 месеца не е девствена (примерно е на 25) и хайде бременна.То още не си наясно кое какво и какво чувстваш по време на секса и хайде....цялото приключение приключва.
Или то секса само за деца да се правят...

# 1 152
Много хора от собствен опит могат да ти кажат неща много по-различни от това, което ти твърдиш.
И в секса няма какво толкова да се учи, никой не е казал, че трябва след 2 месеца да са бременни, но дори да са, не го виждам като проблем. По-скоро бих се притеснила ако след 2 месеца не знаят какво чувстват по време на секса, особено ако е редовен. Това не са 13 годишни да не знаят, секс ли им се прави или им се пикае.

# 1 153
Много хора от собствен опит могат да ти кажат неща много по-различни от това, което ти твърдиш.
И в секса няма какво толкова да се учи, никой не е казал, че трябва след 2 месеца да са бременни, но дори да са, не го виждам като проблем.
А Анастейжа Стиил от 50 нюанса в сиво получава оргазъм на първия си път.
Докато човек се научи какво му харесва в секса,особено жената...отнема доста време и практика.
Или дигаме нощницата до корема,не мърдаме и на тъмно чакаме мъжа.
Не съм раждала все още,но това променя малко или много доста неща,нали?

# 1 154

Не съм раждала все още,но това променя малко или много доста неща,нали?
Не е задължително.

Май прекаляваш с "Космополитън"-а. Списанието, не коктейла.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт