Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 7

• 53 667
  • 775
  •   1
Отговори
# 270
Работно време на лабораторията към МЦ "Репродуктивно здраве":

Понеделник - Петък:  8:00 - 16:00 ч.

Събота и Неделя:  8:00 - 12:00 ч.

Официални празници:  8:00 - 12:00 ч.

http://ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=article& … d=221&lang=bg
Благодаря за инфото  Hug

# 271
  • гр. София
Моля.  Hug

# 272
Здравейте момичета. Скоро разбрах, че съм бременна и си търся добър гинеколог с хубава апаратура за първи преглед. Ходя в обикновена поликлиника, а там има само стар видеозон, а за този преглед трябва вагинален ехограф. Препоръчаха ми клиника Щерев, но гледам, че има голям екип от гинеколози. Имам ли избор или който се падне на смяна, и ако може препоръчайте ми някой.
Благодаря!   bouquet

# 273
Здравейте момичета. Скоро разбрах, че съм бременна и си търся добър гинеколог с хубава апаратура за първи преглед. Ходя в обикновена поликлиника, а там има само стар видеозон, а за този преглед трябва вагинален ехограф. Препоръчаха ми клиника Щерев, но гледам, че има голям екип от гинеколози. Имам ли избор или който се падне на смяна, и ако може препоръчайте ми някой.
Благодаря!   bouquet
Не се притеснявай да избереш които и да е от тях. В клиниката денонощно има дежурни специалисти. За проследяване на бременност има пакети. Разгледай сайта, има и координати за контакти и записване на час. От скоро има и детско отделение и педиатри.  Успех и лека бременност!   bouquet
Ето ти линк, за да се ориентираш- http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=cate … d=228&lang=bg

# 274
  • София
Който и да избереш всички са добри, прекрасно място за проследяване на бременност според мен.

# 275
Момичета знаете ли днес клиниката до колко работи ?

# 276
Благодаря!  Hug

# 277
  • София, Бургас
dollface, аз бих ти препоръчала Коновалова. Проследих цялата си бременност и родих при нея. Много съм доволна. Имах проблеми през целия период и никога не ми е отказвала да ме види. Ако я е нямало, ме е прехвърляла на своя колежка и после ме търсеше да ме пита какво е станало. Ходила съм няколко пъти послед нощ. Веднага ме преглеждаха и успокояваха. Секциото ми мина чудесно. Просто бих родила и сто пъти, ако толкова бързо се възстановявам. Сестрата на мъжа ми също роди при нея и впечатленията и са същите. Успех, който и да избереш, всички са много добри специалисти.

# 278
Здравейте момичета вчера бях на пункция имам 7 яйчица от които половината оплодени с инвитро .
А другата половина ще ги оплождат с икси.
Миналата година беше съвсем същото явно първо чакат да видят кои ще се оплодят сами  Thinking
Има ли момичета които са били на същото положение като мен?
И после как се развиха нещата?
Ще съм благодарна ако споделите опит   bouquet

# 279
Здравейте момичета вчера бях на пункция имам 7 яйчица от които половината оплодени с инвитро .
Миналата година беше съвсем същото явно първо чакат да видят кои ще се оплодят сами  Thinking
kikair, аз имах 5 и след пункцията док ми каза, че ще ги оплождат и инвитро, и ИКСИ. На следващия ден ембриологът ми каза, че три са се оплодили, а на следващия като се обади каза, че всички са се оплодили и се развиват добре. В крайна сметка имах 4 много добри ембриона и 1 горе-долу, 2 ми върнаха и 3 замразихме. Така че сте стане и при теб! Peace 

# 280
kikair, аз имах 5 и след пункцията док ми каза, че ще ги оплождат и инвитро, и ИКСИ. На следващия ден ембриологът ми каза, че три са се оплодили, а на следващия като се обади каза, че всички са се оплодили и се развиват добре. В крайна сметка имах 4 много добри ембриона и 1 горе-долу, 2 ми върнаха и 3 замразихме. Така че сте стане и при теб! Peace 

А трансфера но кой ден ти беше 3 или 5 ден?

# 281

А трансфера но кой ден ти беше 3 или 5 ден?
На 4-ти ден, не знам защо така решиха  newsm78

# 282
Здравейте, знаете ли колко струва цената на лезиите в Щерев, не мога да се сетя медицинското му наименование.

# 283
Здравейте, знаете ли колко струва цената на лезиите в Щерев, не мога да се сетя медицинското му наименование.

Да, 50 лв платих за лезии на ендометриума. Става въпрос за края на месец май...

# 284

Да, 50 лв платих за лезии на ендометриума. Става въпрос за края на месец май...

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт