Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 7

• 53 570
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
  • гр. София
Иля, много успех.  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 676
  • София
Шоки, благодаря ти, днес чакам да ми се обадят ембриолозите.  Praynig

И Честит рожден ден, много щастие, любов, прекрасни емоции и слънчеви усмивки!  Tada

# 677
  • гр. София
Продължавам да стискам палци.  Praynig Praynig Praynig Praynig  Hug Hug Hug Hug

# 678
Здравейте, исках да ви попитам д-ра ми изписа ДХЕА преди инвитрото, какъв да си взема,като има и 7-кето ДХЕА.

# 679
Аз пих DHEA-B. Купих я от аптеката на клиниката и до колкото си спомням цената беше 25 лв. Трябва да се пие поне няколко месеца, за да има ефект.

# 680
аз също пия DHEA-B. цената е около 25 лева. през лятото, след 1 месец прием, направих два холикула по 18 мм, които се пукнаха нормално и навреме

# 681
  • София
Аз съм пила вече не знам колко месеца  Mr. Green тази на Биогейм

http://static1.framar.bg/product/biogame-DHEA-B.jpg

Сега пия тази на USA Laboratories
http://static1.framar.bg/product/DHEA.jpg

# 682
Благодаря ви, ще ги разгледам.

# 683
При мен DHEA не свърши никаква работа.
Тимева да е споменавала кога ще почива покрай празниците?

# 684
Д-р Тимева в момента е при Гала по НоваТВ, говори за амниоцентезата.

# 685
  • срещу двата комина :)))
здравейте, пак  Hug не съм писала скоро, но да ви разкажа как се развива моята история. След втора инсеминация при д-р Андреева,вече с неизяснен стерилитет, видях двете чертички. Уж всичко беше наред до вчера, когато ми каза че ембриона е прекалено малък и не се развива добре. Вика ме пак на преглед за да видим какво става и да се прецени дали ще следва кюретаж.
Хич не беше обнадеждена докторката, или поне на мен така ми се стори. Кофтито е, че на предишния ми преглед първо ми каза, че е малко и не се развива, после направи сравнение с първия преглед и ми каза, че е доволна.
Не знам дали аз си внушавам, но ми се струва, че много бързо взе решението, че кюретажа е почти сигурен.А, и освен това преди прегледа в петък ме кара да си пусна стандартните кръвни изследвания за бременност. Защо да ги правя, ако ембриона ще се маха така или иначе? Не че нещо, но финансиите ни и без това са изтънени от всички лекарства и процедури...
Да добавя само, че съм края на 7г.с., пия дуфастон, но-шпа, неофолик, неоксид, аспирин протект и слагам вагинално по 2 таблетки утрогестан сутрин и вечер.

# 686
  • гр. София
Търнър, засякохте ли сърдечна дейност?
Аз в момента съм в твоето положение и утре ще се реши изходът.  Sad

# 687
  • срещу двата комина :)))

не още, прекалено е малко  Hug само 3,6 мм... странното е, че си расте, обаче ... някои момичета тук ме посъветваха да отида и на второ мнение и да почакам поне още седмица, но знам ли...
При теб какъв е случая  Hug

# 688
  • гр. София
По същия начин - нараства, но сърдечна дейност няма. Утре сутрин пак ще ме гледат и ако няма сърдечна дейност ще ми правят абразио. Казаха ми да отида за всеки случай гладна и жадна.

# 689

не още, прекалено е малко  Hug само 3,6 мм... странното е, че си расте, обаче ... някои момичета тук ме посъветваха да отида и на второ мнение и да почакам поне още седмица, но знам ли...
При теб какъв е случая  Hug
Няма лошо да потърсиш и второ мнение, аз сигурно също бих постъпила така, макар да вярвам на Андреева безрезервно. При мен когато е имала някакви съмнения и нещата са били на кантар, винаги е викала и друг лекар за мнение. Мисля, че до 8 г.с. най-късно трябва да има сърдечна дейност.
Търнър, Шоколадче, стискам ви палци за положителна развръзка!

Общи условия

Активация на акаунт