Re: ♥ Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето ♥ Тема 1

• 56 485
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Диди някъде видях,че Керем се е снимал за много чужди продукции.Ако го намеря ще ги сложа тук.А Зейнеп /Ханде Догандемир/ се е снимала в Шубат
Скрит текст:
с Дамла Сонмез,но мисля,че влиза по-късно в сериала
и други.[/b]
Ясно къде е бил Керем на чуждото аз да ти кажа ги подозирам с хандето много са закачливи виж какви снимки имат извън кадър  Mr. Green.
Май освен Дамла и Сечкин ще оженим и тях та тогава щя мирясаме.
А,Баръш защо не вземе да се влюби в Ямур стига Керем е бил нещастнем а,Мелис да пасе трева още от АФК немога да я дишам зъбла hahaha
А за Хандето знам че е снимала бая сериали  Peace

Ако правилно съм разбрала Керем е учил в Америка
Скрит текст:
Amerika’da yaşayan Kerem Bursin, Boston Emerson Collage’den sonra üniversite eğitimini tamamladı. Ardından Los Angeles’a taşınarak oyunculuk kariyerine başladı.

Ето ги и филмите му:
Hell's Haunted Palace (TV movie)
Adam

2013 Günesi Beklerken (TV series)
Kerem

2010 Sharktopus (TV movie)
Andy Flynn /Stars: Eric Roberts, Kerem Bursin, Sara Malakul Lane /

2008 Killian (short)
Lennox

2007 The Architect (short)
Craig Belmont

2006 Razor Man (short)
Macalester

2006/I Thursday
Grauss
Правилно си разбрала точно така е,но турският си му е хубав не го е забравил да го говори това е хубаво

# 31
  • Варна

А,Баръш защо не вземе да се влюби в Ямур стига Керем е бил нещастнем а,Мелис да пасе трева още от АФК немога да я дишам зъбла hahaha

И аз  Joy

# 32
  • Варна
Диди ети го Керем в друга негова продукция.D production не са поканили случайни хора,а и съдейки по другите им сериали влагат пари в сериалите си,което ме навява на мисълта,че можем да очакваме нещо добро от сериала.
Скрит текст:

# 33

И аз  Joy
Ти сега какво мислиш че ще стане има клюки пак ама да ти кажа много не вярвам,но много често се пускат клюки.Сега пише например че Керем използва Зейнеп за да си отмъсти на всички на нея това сближаване между тях ще и хареса,но после той ще падне в капана който изготвя и ще се влюби в Зейнеп.
Според мен отдавна е влюбен ама още не го е осъзнал или по скоро го е страх каквото като е Сайер има си чуства има си и страхове вярвам че Зейнеп ще го съживи всичко което е погребал дълбоко в себе си ама как я прегръща и тя неще ли според мен беше пийнал поне от фрагмана по погледа.Мелис и Зейнеп да са сестри пък това е прекалено освен ако Тюлинката не е спала с някой друг и Мелис не е щерка на Джихан жал ме е за него и за Демет още се обичат  Sad

# 34
Диди ети го Керем в друга негова продукция.D production не са поканили случайни хора,а и съдейки по другите им сериали влагат пари в сериалите си,което ме навява на мисълта,че можем да очакваме нещо добро от сериала.
Скрит текст:

Да съгласна съм с теб Ойлето им е много добра тяхна продукция  Peace
Малки жени съм гледала и те бяха към тях,но бая се изложиха поне за мен  hahaha
Надявам се да няма умряли тука накрая че ще се ривее
ooooh!

# 35
  • Варна

[/quote]Ти сега какво мислиш че ще стане има клюки пак ама да ти кажа много не вярвам,но много често се пускат клюки.Сега пише например че Керем използва Зейнеп за да си отмъсти на всички на нея това сближаване между тях ще и хареса,но после той ще падне в капана който изготвя и ще се влюби в Зейнеп.
Според мен отдавна е влюбен ама още не го е осъзнал или по скоро го е страх каквото като е Сайер има си чуства има си и страхове вярвам че Зейнеп ще го съживи всичко което е погребал дълбоко в себе си ама как я прегръща и тя неще ли според мен беше пийнал поне от фрагмана по погледа.Мелис и Зейнеп да са сестри пък това е прекалено освен ако Тюлинката не е спала с някой друг и Мелис не е щерка на Джихан жал ме е за него и за Демет още се обичат  Sad

[/quote]

Може първоначално наистина да се сближи със Зейнеп с цел да си отмъсти,но после да се променят нещата.Керем много сладко прегръща Зейнеп.Милия,колко силно има нужда някой да го обича... Cry А колкото до това,че Зейнеп и Мелис са сестри не вярвам.Сигурно ще изкочи нещо от там.Защото те са на една и съща възраст.Кога да е заминал,кога да е срещнал коконата...Така си мисля... Thinking

# 36
Ти сега какво мислиш че ще стане има клюки пак ама да ти кажа много не вярвам,но много често се пускат клюки.Сега пише например че Керем използва Зейнеп за да си отмъсти на всички на нея това сближаване между тях ще и хареса,но после той ще падне в капана който изготвя и ще се влюби в Зейнеп.
Според мен отдавна е влюбен ама още не го е осъзнал или по скоро го е страх каквото като е Сайер има си чуства има си и страхове вярвам че Зейнеп ще го съживи всичко което е погребал дълбоко в себе си ама как я прегръща и тя неще ли според мен беше пийнал поне от фрагмана по погледа.Мелис и Зейнеп да са сестри пък това е прекалено освен ако Тюлинката не е спала с някой друг и Мелис не е щерка на Джихан жал ме е за него и за Демет още се обичат  Sad

[/quote]

Може първоначално наистина да се сближи със Зейнеп с цел да си отмъсти,но после да се променят нещата.Керем много сладко прегръща Зейнеп.Милия,колко силно има нужда някой да го обича... Cry А колкото до това,че Зейнеп и Мелис са сестри не вярвам.Сигурно ще изкочи нещо от там.Защото те са на една и съща възраст.Кога да е заминал,кога да е срещнал коконата...Така си мисля... Thinking
[/quote]Честно и аз мисля че отишла и някой друг я оплодил ,но кой ли е тоя някой ?
А Керем е толкова раним и така го прикрива като костенурка е види ли че ще го наранят и се скрива и слага маската и започва да се прави на лош.А майка му и баща му са под всякаква критика да и Керем страда за Корай личи си много това му е много болна тема,но баща му и майка му чакаха момчето да се пребие саморъчно с помощта на Джан да натопи Джихан че да му обърнат внимание сякаш нямат дете  ooooh!
А толкова беше щастлив като видя че са харесали скиците му и искаше да го сподели с някой  Cry уви баща му не отвори вратата а майка му да не я коментирам.
Мен това психо Седат ме плаши мисля че е влюбен в Зейнеп и усещам че ще има бая золуми и от негова страна както се казва влюбените няма да са заедно дълго.Седат за мен е психопат как отиде и преряза спирачките на колата на Керем очаквам още от него откачалник
  ooooh!

# 37
Керем Бурсин наистина е талантлив актьор и ще събере доста голям успех в кариерата си в Турия.На мен за Баръш хич не ми е жал Grinning бях го гледала в Guven bana като участник и оттогава ми е анти... Simple SmileИначе Мелис също ми е фаворитка като актриса,нищо че ролята и е на гаднярка. Simple SmileМене най-вече ми е любопитно за живота на Керем след смъртта на брат му.

# 38
Керем Бурсин наистина е талантлив актьор и ще събере доста голям успех в кариерата си в Турия.На мен за Баръш хич не ми е жал Grinning бях го гледала в Guven bana като участник и оттогава ми е анти... Simple SmileИначе Мелис също ми е фаворитка като актриса,нищо че ролята и е на гаднярка. Simple SmileМене най-вече ми е любопитно за живота на Керем след смъртта на брат му.
Добре дошла сред нас !
И на мен ми е любопитно,но щом на 8 годинки са го изпратили в Америка какво да коментирам.
Мелис в АФк не я харесвах то май е тука ще е така
Mr. Green

# 39
Зейнеп ще се връща на село имаше слух 7 епизод ще е там
Хммм дали е истина че Керем ще гони автобуси  Joy

# 40
Добре дошла сред нас !
И на мен ми е любопитно,но щом на 8 годинки са го изпратили в Америка какво да коментирам.
Mr. Green
Добре заварила!Много се зарадвах като видях темата  Hug
Аз там не съм я гледала само от тук я познавам,но ми харесва.Повярвах и ,че е влюбена в Керем след всичките простотии ,които направи.Simple SmileА аз пък си помислих,че в някой пансион са го изпратили на 8,а не в Щатите?!Мисля ,че има някаква връзка и със смъртта на сем. на Баръш...В една серия майката на Керем пита баща му докога ще помагат на Баръш,че са си изплатили дълга вече(нещо от този сор беше).

# 41
Добре дошла сред нас !
Mr. Green
Добре заварила!Много се зарадвах като видях темата  Hug
Аз там не съм я гледала само от тук я познавам,но ми харесва.Повярвах и ,че е влюбена в Керем след всичките простотии ,които направи.Simple SmileА аз пък си помислих,че в някой пансион са го изпратили на 8,а не в Щатите?!Мисля ,че има някаква връзка и със смъртта на сем. на Баръш...В една серия майката на Керем пита баща му докога ще помагат на Баръш,че са си изплатили дълга вече(нещо от този сор беше).
И аз си мисля че е замесено семейството на Керем в смърта на сем на Баръш но незнам и честно казано ми е голяма питанка в главата.
Ами там не ми беше много опитна Ямур (Мелис) тука като игра по си я бива,но аз съм фенка на Зейнеп харесвам такива трудни момичета и аз съм същата пуля се до едно време и после  Joy
Баръш ме дразни и най-лошото е че направи това,но ако Керем тръгне с Зейнеп той ще се навре пък при тях и пак няма да има щастие,пък Зейнеп го харесва,но докога не е проста рано или късно искам да се събуди и да види кой е за нея 
Whistling

# 42
  • Варна

Ще гони и още как.Я,каква е сладурана Зейнепчето.  Joy

# 43

Ще гони и още как.Я,каква е сладурана Зейнепчето.  Joy
Много ми е симпатичничка и с тези хубави къдрави коси малко чапата ,но нищо hahaha

# 44
И аз си мисля че е замесено семейството на Керем в смърта на сем на Баръш но незнам и честно казано ми е голяма питанка в главата.
Ами там не ми беше много опитна Ямур (Мелис) тука като игра по си я бива,но аз съм фенка на Зейнеп харесвам такива трудни момичета и аз съм същата пуля се до едно време и после  Joy
Баръш ме дразни и най-лошото е че направи това,но ако Керем тръгне с Зейнеп той ще се навре пък при тях и пак няма да има щастие,пък Зейнеп го харесва,но докога не е проста рано или късно искам да се събуди и да види кой е за нея 
Whistling
[/quote]
Тя Зейнеп май не знае много кого харесва,ама айде да видим.Simple SmileМежду другото Керем,когато е идвал към Турция има снимки в Instagram от София и пише,че се е видял с приятелите си от там.Дали пък няма някаква българска жилка?!:)Никъде не можах да намеря къде е роден.

Общи условия

Активация на акаунт