Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIX

• 61 609
  • 717
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас / София
Очаквах нещо заради Кристофър Нолан стил Батман, но то почети нямаше диалози в този филм...

# 541
  • София
Аз това писах в съседна тема. Филмът е нещо средно между одисея в космоса, наръчник на родителя, реклама на бодибилдинг и комикс. Не очаквах много по принцип, но се потресох от манджата, която са сътворили. Фен съм на комиксите по принцип, ама те започнаха много сериозно да се повтарят. Особено кадрите с чупещи се сгради заради 3D ефектите.

# 542
  • срещу двата комина :)))
тъй като и аз гледах Thor : The Dark World снощи имам върос към скрития текст
Вчера гледах Тор откъм ефекти е много добре, историята малко куцаше.
Скрит текст:
Прекалено лесно победи лошият, но пък краят си беше епичен, въпреки че го очаквах с Локи

. Не разбирам за кое говориш?
Иначе на мен филма много ми хареса, беше в пъти по-добър от първия и като история и като ефекти. Хареса ми и Крис , въпреки че нищо не може да измести от сърцето ми Том Хидълстоун. Харесаха ми заигравките с "Отмъстителите", както и забавните моменти като цяло  Peace

# 543
  • Бургас / София
Скрит текст:
Еми това, че Локи беше жив не ме изненада, още в началото си знаех, че той създава илюзия, че е мъртъв. И Тор победи много лесно Малекит
. Общо взето добре беше филма, по-добре от Супермен и Върколак Simple Smile)

# 544
  • срещу двата комина :)))
Скрит текст:
Еми това, че Локи беше жив не ме изненада, още в началото си знаех, че той създава илюзия, че е мъртъв. И Тор победи много лесно Малекит
. Общо взето добре беше филма, по-добре от Супермен и Върколак Simple Smile)

Скрит текст:
яснооо, щото си написала, че много лесно лошия е победил и затова се обърках  Wink

# 545
  • В Космоса
Препоръчвам The Portrait of a Lady ако сте го пропуснали. Доста емоционален. Разкошна игра на Малкович и Кидмън. Невероятно ми се струва да съществуват толкова подли, лицемерни и безсърдечни люде като Озмънд. На Джон Малкович обаче му лепна ролята, идеален е за нея.  Grinning

# 546
Един интересен филм:
http://www.imdb.com/title/tt1682180/

# 547
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Две греди:
A Teacher- тегав до безобразие, и еротика като хората нямаше Tired

Downloading Nancy- още по-тегав, че и депресиращ

# 548
  • в морето до колене
Две греди:
A Teacher- тегав до безобразие, и еротика като хората нямаше Tired

...

Уфф, да - в тази и аз се блъснах.  ooooh!
Даже се чудех, дали да не изровя от дълбините на форума твоята тема за недогледаните филми и да го изтипосам там. (нали беше твоя темата?)
Отдавна не ми се беше случвало да загубя хладнокръвие и да се откажа да гледам...

Изобщо от цялата поредица филми на такава кугърско-педофилска  Mr. Green тематика, които изгледах напоследък, повечето бяха греди.

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 15:54 от мячик

# 549
Аз и двата не догледах Tired. А на втория уж имах хормонален стимул в лицето на Руфъс Сюъл....

# 550
  • София
The Heat- става за гледане, имаше забавни моменти, но ми дойдоха малко в повече псувните. А този дето е правил субтитрите е много креативен, такива изрази, нечувани от мен  Mr. Green

# 551
  • Belgium
Две греди и от мен, да не се объркате да се блъснете в тях случайно  Laughing

Odd Thomas (http://www.imdb.com/title/tt1767354/?ref_=nv_sr_1) - леки ужасчета по Дийн Кунц. Сам заради това го изтеглих, но нещо не ми допадна особено. Има идея, но е недомислен. Мога да препоръчам само на хардкор фенове. Иначе двамата главни герои са големи сладури.

The To Do List (http://www.imdb.com/title/tt1758795/?ref_=fn_al_tt_4) - ето това безумие не го препоръчвам и на най-големите фенове на филмите тип Американски пай.

Rush дали излезе някъде с нормално качество?

# 552
  • В Космоса
А този дето е правил субтитрите е много креативен, такива изрази, нечувани от мен  Mr. Green

И аз бях гледала наскоро филм с много свежарски субове - само яки лафове Crazy Party, ама не се сещам кой беше Tired.

# 553
Охх Tired
As I Lay Dying е просто негледаем.
То бива, бива претенция и "артистизъм", ама.... постоянна тъпо монотонна музика, смесена със звук на трион, на този фон се четат (ама буквално четат, както аз бих ги чела) репликите, от брадясали актьори с празни изражения и погледи, вперени в нищото, и току на 2-3 минути екрана се раздели на две- едната половина е или черна, или нек'ъф пейзаж с  трева, в другата празната физиономия на актьор (преспокойно може и тя да е черна, няма да е загуба голяма).... и така всичките 20 минути, които издържах от този 'проект".
Имам спомени за Фокнър, че е трудно четивен, ама този бълвоч мина отвъд всякакво затруднение- прощавай, Франко, хубав си брадясал, ама ще си те гледам на снимка Outta Joint

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 21:14 от joy_r

# 554
  • Пловдив
Един мои любим филм, който гледах заради мъжа ми, но се оказа, че и на мен ми хареса - за английските запалянковци, но си заслужава гледането http://www.imdb.com/title/tt0385002/?ref_=nm_flmg_act_51
И още един като за петък - пак на тази тематика, с английски хумор http://www.imdb.com/title/tt0385705/?ref_=nv_sr_6

Общи условия

Активация на акаунт