Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIX

• 61 636
  • 717
  •   1
Отговори
# 555
  • В царството на игрите:)
About time-разкошен, непретенциозен, романтичен,без да е сладникав и много свеж. Много хубав филм, истински хубав.
От къде мога да го дръпна със субтитри? newsm78

# 556
  • в морето до колене
Мисля, че няма откъде.
Филмът е почти премиерен. Аз самата снощи го гледах на кино. Предполагам, че и Одет така го е гледала.

# 557
  • Там, където ме обичат
About time-разкошен, непретенциозен, романтичен,без да е сладникав и много свеж. Много хубав филм, истински хубав.
От къде мога да го дръпна със субтитри? newsm78
А без субтитри има ли го?

# 558
  • В царството на игрите:)
Не, и без субтитри го няма, но си помислих да не би грешката да е в мен Embarassed Явно е рано още!..

# 559
Гледах Desert flower: http://www.imdb.com/title/tt1054580/ , не знам дали е коментиран, със сигурност ме разтърси и ще остане от филмите, които няма да забравя.

# 560
About time на кино гледах, да. Раничко му е още Grinning
Desert flower съм го гледала преди 3-4 години, още ме побиват тръпки, сигирно  и винаги. Нито ще го забравя, нито ще спре да ме ужасява.

# 561
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благословени да са фестивалите, че от време на време ни дават възможност да се докоснем до нещо старо и златно на кино-екран Party.
Моето снощно бижу беше Dog Day Afternoon. Предполагам повечето от вас са го гледали и знаят колко точно е прекрасен, та няма да се впускам в излишни излияния за носталгичната му прелест, дълбокия му сюжет и семплата му магия.
За нещо друго се замислих обаче, след като се уталожи вълнението от кино-преживяването. Сетих се как в безброй разговори съм чувала колко днешното кино е несравнимо по-лошо от това преди десетилетия. И да, вярно е. За това спор няма. Въпросът обаче е- защо? Дали защото лъскавите декори, пищните костюми и супер-дупер ефектите взеха връх над простичкото умение да се разкаже история за два часа? Дали защото режисьорите започнаха да се вълнуват основно от банковата си сметка, а продуцентите решиха, че са по-способни от режисьорите да оформят крайния продукт? Предполагам това е част от отговора, но не цялата. Поне не за мен. Dog Day... ме накара да намеря своята половинка от пъзела- и това са актьорите. Все пак в крайна сметка те носят пищните костюми, разхождат се из лъскавите декори и вдъхват сърце на спец-ефектите. И колкото и да хвалим днешните таланти, а и те самите да работят усърдно за получените похвали, това, което видях снощи, не се сещам да съм го виждала в нов филм. В новите филми масово се цупят влажни устни, пъчат се мускули, или пък се правят напъни за Игра с главно И.  Но я няма онази магия- моментът, в който забравяш името на актьора на екрана и той става Сони, или Сал, или детектив Морети. Без видим напън. Без големи жестове. Просто с едно прокарване на трепереща ръка по потното чело.
Преди време Кики беше казала, че намира за брилянтни актьорите, при които усеща колко е работено по ролята. За мен брилянтни са тези, които те карат да мислиш, че нещата се получават от само себе си. В този филм всички бяха брилянтни. И няма да го забравя.

# 562
Отдавна ви следя, ще взема и да драсвам. Благодаря за препръчния Stoker. Наистина много оригинален, побърках се от ужас и по такъв поетичен начин. Не мога да повярвам, че сценария е писан от Уентуърт Милър! Браво на момчето!
Вие сигурно сте гледали ама да ви препоръчам Leave of Grass
 http://www.imdb.com/title/tt1151359/?ref_=nm_flmg_act_9 и
Down in the Valley (аз съм страшен фен на Ед Нортън) и в двата е много трогателен.
http://www.imdb.com/title/tt0398027/?ref_=nm_flmg_act_16

# 563
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Радвам се да те видя тук, Флипче Hug.
И аз много обичам Еди, много, много Heart Eyes.

# 564
http://www.imdb.com/title/tt2388637/?ref_=nv_sr_1

Чаках, чаках и дочаках. Мако мудно вървеши, но пък на места ме хлопваше с лопата неочаквано. Не е лошо, бих препоръчала, но всичко съществено е в трейлъра...
Все съм се чудела колко ли е трудно да си брат на Бен Афлек, ама и Кейси си е готин по негов си начин, смахнато-кльощав, един такъв.

# 565
И аз не съм впечатлена от Adore. Не е чак да не се гледа, но ми беше безличен и муден.

+1
Даже не го догледах.

# 566
Аз го догледах, ама от уважение към Робин. Иначе, според мен би излязал интересен, човешки филм, ама те всичките ми бяха страшно неестествени, като восъчни фигури, кукли на конци...
Никаква автентична емоция не долових, само напъване.

# 567
  • в сърцето на един мъж...
Flip Flop Fantasy, на кино ли го гледа? Според мен не е трудно да си брат на Бен. Определено Кейси е доста добър актьор, а Бен прекрасен режисьор. Двамата като тандем правят страхотни филми Peace

# 568
Не на кино, в къщи, на морето  Grinning
Образът на Наоми беше толкова невротичен, че ме подразни.

# 569
  • срещу двата комина :)))
Аз последните дни се отдадох на две прекрасни анимацийки, които нямат нужда от реклама - Despicable me 2 и Monsters University. Единствената ми препоръка е да ги гледате със субтитри, а не с дублаж.
И една приятна изненада от снощи - Ender's Game -определено не очаквах толкова смислен и сериозен филм.Бях се подготвила за типичната бойна фантастика, която забравям в момента в който изляза от салона. Но този филм определено ме замисли... препоръчвам го и ще ми е интерсно и някой друг да се включи с мнение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт