Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIX

• 61 664
  • 717
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Гледах Семейство Милър -забавна комедия  Peace

# 571
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Учудващо как досега съм пропуснала Black Gold. Изключително красиво епично приключение, съвсем в стила на Жан-Жак Ано. Много, много ми хареса, а Марк Стронг беше просто неустоим султан Heart Eyes. Препоръчвам!

Иииии, уважаеми киноманки- моля да последвате призива от подписа ми и да гласоподадете Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 15:37 от joy_r

# 572
а Марк Стронг беше просто неустоим султан Heart Eyes. Препоръчвам!

Ама много.

# 573
  • Там, където ме обичат
Иииии, уважаеми киноманки- моля да последвате призива от подписа ми и да гласоподадете Simple Smile

И гласоподадохме и филма си записахме.
Тенк ююю!

# 574
 Hug
Ако знаете други пустинни епики, с бедуини, коне и камили (и романтика, ако може Blush), споделете, моля. Гледат ми се повече такива филми.

# 575
  • В светлината на слънцето
И аз гласоподадох. Grinning

# 576
  • София
Капитан Филипс http://www.imdb.com/title/tt1535109/?ref_=nv_sr_2

Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя...че отново Том Ханкс ми показа, защо ми е толкова любим! Филмът е различен, интересен, вълнуващ  Grinning

# 577
  • в сърцето на един мъж...
Флип, а от къде го намери? Щом не е на кино, може ли да споделиш линкче Praynig

# 578
  • срещу двата комина :)))
Great Expectations - Хареса ми много тази екранизация. Съвсем скоро четох книгата и въпреки че впечатленията ми са все още пресни нищо не ме ядоса във филма  Laughing Актьорите бяха прекрасно подбрани, атмосферата също беше идеално уцелена  Peace

# 579
Geia, заповядай, всички линкчета от там копая.

http://torrentz.eu/search?f=adore

# 580
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря ти Hug

# 581
Снощи се насладих на невероятна комедия и я препоръчвам горещо- Let My People Go!. Изключително и грабващо забавна, абсолютна наслада Party.

# 582
Great Expectations - Хареса ми много тази екранизация. Съвсем скоро четох книгата и въпреки че впечатленията ми са все още пресни нищо не ме ядоса във филма  Laughing Актьорите бяха прекрасно подбрани, атмосферата също беше идеално уцелена  Peace

Свалила съм филма сигурно преди 2 години и все се каня да го гледам, но просто не намирах достатъчно мотивация, понеже резюмето не ме грабва особено. Но след тези ласкави думи, определено ще го изгледам в скоро време.

# 583
  • срещу двата комина :)))
Духless - направо не мога да повярвам колко много ми хареса  Laughing Интересен, забавен, циничен и много истински. Историята е по книга със същото заглавие, като става въпрос за млад мениджър в международна банка. Препоръчвам го на всички, особено за да се запознаете с Данила Козловски  Peace
Creation - коренно различен филм, който също ми хареса много. Разказва историята на Чарлс Дарвин по времето когато написва прословутия си труд, но от много лична и тъжна страна. Голям плюс са и Пол Бетъни и Дженифър Конъли

# 584
Много ме впечатли Thank you for smoking.

Общи условия

Активация на акаунт