Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIX

• 61 506
  • 717
  •   1
Отговори
# 450
Disconnect - филмът е точно това, което очаквах. Социални мрежи, чат с непознати и последствията.
На мен ми хареса. Обичам човешки истории. Карат ме да се замисля и ме докосват повече от разните му там неслучващи се чудеса с Бен Афлек  Mr. Green

# 451
Снощи гледах "Гравитация", че даже и на 4D, което спокойно може да си спестите. 3D обаче е задължително за този филм, ефектите са страхотни. Явно и аз като Скротума обичам истории с космонавти, защото не мен ми хареса.  Laughing

# 452
Аз го гледах в IMAX и единственото, което мога да кажа е вълшебен, размазах се от кеф, а също  за първи път се подписвам под всяка дума на Скроти  Peace

# 453
  • срещу двата комина :)))
Аз го гледах в IMAX и единственото, което мога да кажа е вълшебен, размазах се от кеф, а също  за първи път се подписвам под всяка дума на Скроти  Peace

ахахахха, и аз съм така  Joy Невероятно удоволствие беше, държа ме в напрежение през цялото, а технически беше просто брилянтен  Peace

# 454
Разбрахме, че има ненормални ефекти, кажете има ли история неква?

# 455
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Има. Някаква.

# 456
А какво им е ненормалното и невижданото на ефектите?

# 457
  • срещу двата комина :)))
ами много ми е трудно да го обясня  Laughing иначе история си имаше , и за мен, много напрегната и добра  Peace

# 458
Gravity - има си история, драма, вълнения, напрежение. Отдавна не ми се е слувало да не си гледам часовника в киносалона. Grinning Дори си поплаках на някои сцени. Актьорите си бяха на мястото и дори Клуни, когото мразя, не ме издразни. Не знам какво ѝ намирате на историята, ясна и точна е.

Prisoners - вчера бях на кино, филмът е прекрасен, реалистичен. Предполагам, че ще обере Oскарите за актьорски изпълнения. Всички бяха на ниво, а Хю Джакмън е велик. Криминална драма с много морални подтонове.

# 459
Е, какво да те издразни Клуни, като имаше точно 20 мин време на екран Laughing?

Много ми се гледат "Затворници", много. Това е един от филмите, които чакам цяла година.

# 460
  • Belgium
Аз само да вмъкна да не се излъжете да гледате Passion (http://www.imdb.com/title/tt1829012/?ref_=fn_al_tt_4) - дори любимата ми Рейчъл Макадамс не спаси положението.

Гравитация не ме вдъхновява, директно го пропускам.

Моля ако някой види нейде из тракерите Mademoiselle C (http://www.imdb.com/title/tt2506388/?ref_=fn_al_tt_1), да свирка  Praynig Аз не го откривам дори при Пиратите.

# 461
Е, какво да те издразни Клуни, като имаше точно 20 мин време на екран Laughing?

Много ми се гледат "Затворници", много. Това е един от филмите, които чакам цяла година.

А, понякога стигат - с двете му физиономии 1. "момчешкият чар" и 2. "наританият лабрадор" Twisted Evil . Мисля, че скафандъра помогна.

Дано скоро ти се отвори възможност за "Затворниците". Hug

# 462
двете му физиономии 1. "момчешкият чар" и 2. "наританият лабрадор"
Joy
Има нещо вярно Wink.

Gone Baby Gone е прекрасен! Класически прекрасен- без ефекти, без трикчета на син екран, без технически чудеса за гарнитура на колата и пуканките. Смятам, че заслужава внимание, дори и само поради простичкия факт, че вече твърде рядко се правят филми, разчитащи на история, пълнокръвни персонажи и великолепни актьорски изпълнения повече, отколкото на огромен екип аниматори, гримьори и каскадьори. А историята е наистина стискаща за гърлото и вади наяве точно най-смразяващите ни страхове- тези, които ни съпътстват всеки ден.
Бен Афлек може да е събрал много насмешки в актьорската си кариера, но убедено мога да твърдя, че в момента е най-интересният американски режисьор. За мен поне.

# 463
  • Бургас / София
Аз вчера гледах Арго с много голямо закъснение, имам натрупани няколко филми които трябва да гледам, а поради липса на време не съм . Останах много приятно изненадана Бен Афлек ми харесва и като  актьор и  режисьор . Самият филм е по действителен случай, доста добра идея да се наблегни на този момент в историята на взаимоотношения между Сащ и Иран. Въобще нямаше доминация над Американското отношение и показност, че единият народ е по крив от другият, това ми хареса. В началото почнаха с петрола и една идея, че Американците затова се мешат там . Определено си заслужи оскарите, но като Батман няма да мога да го възприема. За мен Батманите са двама  Майкъл Кийтън и Крисчън Бейл, особено вторият си ми е слабост като актьор  Heart Eyes .

Edit: Gone Baby Gone също много добър филм на Афлек, а и играта на Морган Фрийман и Кейси Афлек също е много добра.

# 464
  • Там, където ме обичат
Кой е този филм Затворниците?

Общи условия

Активация на акаунт