ЯНУАРСКОТО бебче лекичко рита в коремчето вече-тема 7

• 23 967
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, моето кътче- спокойно и много любвеобвилно стана словесен ринг  #Cussing out

СПРЕТЕ СЕ!!! Искам си го обратно пъъъъъъък , ще ви шамаря ейййй  Mr. Green ... моля , моля , моляяяяяяяя ....

А за хапването и аз търкам като ненормална всичко до разпад, дори и с веро, не ям луканки, сурово-пушени неща, и все се чудя е гат* ма** ** ***** тези наши сестри ромки как оцеляват? И те сигурно бясно си търкат ябълките  hahaha Joy

# 391
Те защото нищо не търкат, затова за толкова здрави.  Mr. Green

# 392
Ян ди, много полезна статийка, защото е разграфена по месеците - само дано да се сещам да я отварям навреме  Joy Принципно и аз си ям каквото ми е кеф, но все пак си има и неща, които не ни представляват чак такъв проблем да ги внимаваме.

Коконче, признавам, че темата за храните я започнах аз, но си мислех, че за това са форумите - да си се питаме за нещата, които ни тревожат. Котката заради мен задълба така в темата. На мен като не ми харесва едно или друго нещо от засегнатите теми, просто подминавам или пък си пиша мои си неща, които ме интересуват и игнорирам останалите. Тук сме толкова много и различни хора, които може в живота дори да не се харесат, камо ли да си споделят лични неща. И така... Аз поне така третирам този форум - като място за взаимопомощ и споделяне.

И пак, както писах и преди, една шега, понякога може да бъде третирана като сопване, когато е в писмен вид. За мен репликата ти за пазарите във Варна беше шега, но другата мама /забравих кой беше/ я прочете като сопване. Нормално е тук да се получават такива неща! А и тия хормонииии!

Така че - Друзья, давайте жить дружно!!!  Party  Party  Party

# 393
А за хапването и аз търкам като ненормална всичко до разпад, дори и с веро, не ям луканки, сурово-пушени неща, и все се чудя е гат* ма** ** ***** тези наши сестри ромки как оцеляват? И те сигурно бясно си търкат ябълките  hahaha Joy

Без грам расизъм ще кажа, че те генетично са много по-устойчиви...  (Повтарям, не съм расист, половината от пациентите ми са ромчета, лекувам ги като всички деца.)

# 394
Ян ди, много полезна статийка, защото е разграфена по месеците - само дано да се сещам да я отварям навреме  Joy Принципно и аз си ям каквото ми е кеф, но все пак си има и неща, които не ни представляват чак такъв проблем да ги внимаваме.

Коконче, признавам, че темата за храните я започнах аз, но си мислех, че за това са форумите - да си се питаме за нещата, които ни тревожат. Котката заради мен задълба така в темата. На мен като не ми харесва едно или друго нещо от засегнатите теми, просто подминавам или пък си пиша мои си неща, които ме интересуват и игнорирам останалите. Тук сме толкова много и различни хора, които може в живота дори да не се харесат, камо ли да си споделят лични неща. И така... Аз поне така третирам този форум - като място за взаимопомощ и споделяне.

Хубавото е според мен да гледаме на какво да наблягаме и да го ядем поне 3 пъти седмично.  Simple Smile

А за другото и аз правя така. Нещо, което не ми е интересно, защото вече веднъж съм минала по този път, го подминавам и не чета. В крайна сметка всеки има въпроси и търси тук някакви отговори и полезна информация. Различни хора сме, с различни виждания и различни терзания.

# 395
А за хапването и аз търкам като ненормална всичко до разпад, дори и с веро, не ям луканки, сурово-пушени неща, и все се чудя е гат* ма** ** ***** тези наши сестри ромки как оцеляват? И те сигурно бясно си търкат ябълките  hahaha Joy

Без грам расизъм ще кажа, че те генетично са много по-устойчиви...  (Повтарям, не съм расист, половината от пациентите ми са ромчета, лекувам ги като всички деца.)

И аз съм го чувала това. Също и , че животът им е по-кратък (средностатистически) ...

# 396
  • София
Има определена група от хора в тази тема, които сякаш си умират да пишат със заядлив тон. Не знам защо го правят. ignore2

Еееее айде сега Crazy
Доставя ни кеффффффф Joy
На мен пък ми писна да ме ограмотяват на тема "болести" и непрекъснато да ми се всява страх, едва ли не от това, че което ям е отровно!
Хайде и вие да се спрете, а?!
Който иска да чете подобо инфо, хайде на ЛС си го разменяйте
Naughty
[/quote]
А дали подхожда на 39-годишна жена да се държи като хлапачка? Ако нещо не ти изнася, не чети и не пиши. Май хормоните ти яко бошуват и чакаш някой да каже А, че да скочиш веднага и да кажеш Б. И не се занимавай, ако обичаш, повече с мен, не ме изнтересуваш. С подобен тип хора не общувам.
Яни, мерси за статията, но винавай, че и твоята е без автор  Wink

# 397

Joy Е поне пише кой я е превел.  Joy

# 398
  • София

Joy Е поне пише кой я е превел.  Joy
newsm10
Важното е, че си с хубава фигура Simple Smile

# 399
Момичета, моето кътче- спокойно и много любвеобвилно стана словесен ринг  #Cussing out

СПРЕТЕ СЕ!!! Искам си го обратно пъъъъъъък , ще ви шамаря ейййй  Mr. Green ... моля , моля , моляяяяяяяя ....

А за хапването и аз търкам като ненормална всичко до разпад, дори и с веро, не ям луканки, сурово-пушени неща, и все се чудя е гат* ма** ** ***** тези наши сестри ромки как оцеляват? И те сигурно бясно си търкат ябълките  hahaha Joy

# 400
toridim, всеки път ми идва да ти напиша, че това куче с тези уши мнооооооооого ме кефи !!! Само в ушите му гледам!  Heart Eyes

# 401
toridim, всеки път ми идва да ти напиша, че това куче с тези уши мнооооооооого ме кефи !!! Само в ушите му гледам!  Heart Eyes

newsm62

Като ги размятам ще ви "омятам" всичките спорещи мацки  Mr. Green

# 402
Абе може ли да е такъв пек навънка! ooooh!
Черпя ви по един сладолед, та да охладим страстите!  Whistling

За храната, амиии ям си почти всичко, умирам за малко пушена сьомга и прошуто с пъпеш, ама не припарвам до тях, че ме е шубе. Иначе и аз съм месоядна, хапвам си месце и то доста предимно пилешко и телешко, ама и свинското не подминавам.

# 403
  • София
Абе може ли да е такъв пек навънка! ooooh!
Черпя ви по един сладолед, та да охладим страстите!  Whistling

За храната, амиии ям си почти всичко, умирам за малко пушена сьомга и прошуто с пъпеш, ама не припарвам до тях, че ме е шубе. Иначе и аз съм месоядна, хапвам си месце и то доста предимно пилешко и телешко, ама и свинското не подминавам.
Мерси, Деска, за сладоледа. Точно ми се ядеше.   bouquet

# 404
Здравейте момичета,
що се разправяте за глупости, не ми е ясно. Еми пише се подробно по въпроси, които щом се обсъждат, явно все някой го интересуват. Аз ако не ме вълнува, минавам по диагонала.
Тая мацка от чиполино, май си направи антиреклама, ама нейсе. Много агресивен тоя народ, бе ужас.
За яденето, и аз имам прегрешения-например пушена сьомга и колбаси сушени...но се мъча да не ям, а даже и листериоза пак си пусках, за всеки случай. Луда съм. Чудя се и токсоплазмоза дали да не пусна, че все се намира някоя котка около мен, че се изкушавам и да ги погаля. Ще взема да обсъдя въпроса с тоското с оня простак по зк, той мб не ще да ми пусне, ама пък ще е еяко да му видя изтрещялата физиономия.  Mr. Green
Отделно на мен ми е зор, че не трябва да ям едно кило неща, а ми се хапват-сирена, кашкавали, колбаси, сметани, мед, сушени плодове, нищо сладко...заради захарта.
Утре ще пускам кръвни и урина, но не знам какво точно (с направления). Ще правя и профил за глюкозата.
хм, сетих се да ви кажа, че възглавниците са от четвъртък, че аз днес се опитах да си купя, ама ги няма още.
лека! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт