Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 220

• 62 060
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
И аз мисля,че прическата могат да я сменят!Не се знае дали това ще е визията-нали снимките почват чак след няколко дни?

# 676

Да си го припомним от близкото минало...

# 677
Цитат
Да сравним визии - влязъл е в роля. Само Енгин го може това.

Mного е забавно, от радост по новите снимки май не се усещате какво пишете.  Laughing Laughing Laughing

Всеки актьор влиза в роля, Марияна, и не само Енгин го може! Със сигурност!  newsm10

Велияна, прическата вероятно ще остане, а в тези няколко дни до снимките Енгин влиза в роля, усеща се в кожата на новия образ - Текин. Художник обикновено значи небрежно артистичен, рошав, брадясал... newsm78

# 678

Момичета, newsm68 в този час мисля че вече мога да се подготвя за дискотека.

Валя,

Скрит текст:
Между безкрайните теми на форума все някъде ще намериш и кръжока по правопис. Тук темата ни е друга. Не за друго, ама ако ти се занимава с граматика, аз мога да се поровя и да ти постна линк.

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 20:05 от fantasya

# 679

Фантазия newsm51
Специално за теб едно ново клипче на Елиза...

# 680
  • Пловдив

Това е темата на Енгин - човека и актьора. Тук ни вълнува как той влиза в роля. Другите актьори си имат теми в които да им се радват. Позволявам си някои новини, касаещи стари и нови проекти свързани с колеги познати ни от сериалите с участието на Енгин, да слагам в спойлер.

# 681

Хубавото ни момче...  Heart Eyes

# 682
 waveyЗдравейте
Многооо нови снимки newsm68
Благодаря . Много е хубав, но изглежда позаслабнал  newsm78

# 683
waveyЗдравейте
Многооо нови снимки newsm68
Благодаря . Много е хубав, но изглежда позаслабнал  newsm78

Здравей! newsm51
Какъв ден, nice, a?
Енгин е позаслабнал, защото цяло лято беше по яхти и острови, знаеш, че морето изпива...
Сега като гледам добре си хапва момчето...

# 684
......
Това е темата на Енгин - човека и актьора. Тук ни вълнува как той влиза в роля. Другите актьори си имат теми в които да им се радват. Позволявам си някои новини, касаещи стари и нови проекти свързани с колеги познати ни от сериалите с участието на Енгин, да слагам в спойлер.

Дали наистина ще видим как "оживяват" рисунките на Текин -

ето превъплъщението на един платноход.

Но си мисля и нещо друго - какви бяха тези "кулинарни" уроци ?

Дали Текин освен аниматор, няма да работи "официално" в този  ресторант Cabali Meyhane, защото мъжът / с опашката / който е на снимките е май собственикът.

Или ще снимат там, или чисто и просто са отишли да обядват и на почетният гост е оказана честта да се прояви като готвач - много въпроси, много ...

Ама нека да има / въпроси / за да е интересно, пък и по-бързо ще се изниже месеца.

# 685
Аз пак да си кажа колко се радвам,че и Сумру ще участва-хубав тандем са с Енгин-дано само утре не довтаса и Мукадесита за колорит във филма,че тогава ще я втасаме. Joy Joy

# 686
Аз пак да си кажа колко се радвам,че и Сумру ще участва-хубав тандем са с Енгин-дано само утре не довтаса и Мукадесита за колорит във филма,че тогава ще я втасаме. Joy Joy

Предложението ти е доста оригинално ... ама олмаз !  Тя си участва в друг проект - нали помниш умопомрачителната и визия / скоро имаше нейна снимка /. Направо да я гълташ за страх.

# 687

Фантазия newsm51
Специално за теб едно ново клипче на Елиза...

О, Любов,  благодаря. Страхотно е. И понеже мисля, че ще ми е скучно сама на дискотека, смятам да те взема с мене.

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 20:42 от fantasya

# 688
  • Пловдив

Eнгин ви кани на вечеря.

# 689
Фантазия,сега това ли е най-новата S класа? Joy

Общи условия

Активация на акаунт