Да преправим старите мебели с любов - тема 23

• 96 116
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
Мелани - в Домко има такива също  Peace

# 46
Ох, ами аз не съм в България. а при мен има но са много по-скъпи.

# 47
Ох, ами аз не съм в България. а при мен има но са много по-скъпи.

Ааааа, ееееее, ми  Laughing
Аз имам такъв миещ се тапет точно за мокри помещения, гумиран - но ми е кат опано - защото е цял мотив и то на стълбищата

# 48
  • Варна
pokita Не казвам, че е лош вариант епоксидната смола, просто разбирам нещо друго под естетика и със сигурност не свързвам същността на материала с това понятие. Естетиката мисля е разбиране за красивото, и каква е връзката, че е фенол незнам какво за епоксидната смола или винил там някакъв за пвц настилките и двете са синтетични?

От всеки материал може да се направи нещо чудесно, дори от старите мебели, важно е с любов  Hug

# 49
  • Варна
tiya_4верно за хартията не се сетих, а го обсъждахме  newsm10

# 50
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.415386748580530&type=1  
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.415141548605050&type=1
 Heart Eyes за да не ви губя

В дъното на тази снимка  https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/526354_26 … _1267147038_n.jpg  - се вижда ламперия, намазана 1 ръка с масло. Не знам кой питаше дали е възможно и как ще изглежда? Е, те така изглежда Peace

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 17:52 от СедеФка

# 51
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
да не ви изпусна

# 52
Здравейте,
От скоро ви чета и сте ми много полезни. Знам че въпроса ми не е съвсем за тук, но ако може да ми помогнете. Нанасям се в апартамента на баба и дядо в който не се живее повече от 20 год. правя в момента ремонт и имам нужда от съвет. Всички стаи са с естествен паркет, но коридорите са с мозайка. Моля ви дайте ми идея какво да направя с коридорите. Притеснявам се че ако сложа плочки ще вдигна много нивото и стаите ще останат по-ниски, което ще е доста неудобно. От друга страна не ми се иска да остане мозайка хич не ми харесва  Cry

И при нас беше така, изчетох, разгледах, ходих, мерих, ширих  Embarassed и срещу 50лв се разделихме  с мозайката и си наредихме и в коридора естествен паркет- стана супер, че и нивата си оправихме така. Сега си ходим боси навсякъде Crazy

# 53
Струва ми се много сложно да се махне мозайката иначе най -добре ще е паркет навсякъде.

# 54
А такива плочи само в дървесна шарка ли има? Аз търся в бяло и черно или в бяло и сиво примерно?

# 55
  • София
Ако се направят така, римските щори ще могат да се перат.

# 56
  • Варна
Здравейте,
От скоро ви чета и сте ми много полезни. ...
И при нас беше така, изчетох, разгледах, ходих, мерих, ширих  Embarassed и срещу 50лв се разделихме  с мозайката и си наредихме и в коридора естествен паркет- стана супер, че и нивата си оправихме така. Сега си ходим боси навсякъде Crazy
Може да запиташ наистина за колко ще ти махнат мозайката 3-6лв на кв.м. май, ако не се справите сами - има такива фирми дето само къртят - кърти.bg Simple Smile По принцип ние махнахме от стълбите мозайка, но тя си беше тръгнала малко наряза с флекса и после с каквото падне кирки, чук, къртач под наем...

# 57
  • Варна
А такива плочи само в дървесна шарка ли има? Аз търся в бяло и черно или в бяло и сиво примерно?
Не съм сигурна дали имат, това една брошура на Таркет, във Варна зная кой ги предлага, но не съм сигурна дали имат всичко в наличност, като вид са ок, в Домко са самозалепващи и са само дървесни декори, но пък са два пъти по-евтини...

# 58
Ей така си го представям аз

Накрая ще си внеса от Англия един квадрат  Joy

# 59
  • В градината...
Ако се направят така, римските щори ще могат да се перат.
Аз точно това имах предвид. Само че вместо летвички, ще използвам поцинкована тел, 4 мм, на Жити-Русе. Вадят се и щората се пере.

Общи условия

Активация на акаунт