Отговори
# 285
  • Пловдив
В Пловдив няма превод  #2gunfire

# 286
  • Пловдив

Аз още миналата седмица имах превод - банка ДСК.

# 287

Аз още миналата седмица имах превод - банка ДСК.

Аз също в ЦКБ
pura_vida да не би при теб да има някакъв проблем?

# 288
  • Бургас
Не съм чела цялата тема , та затова извинете ако  се повтарям Embarassed, но.. От детската градина трябва ли ми бележка или само от училище е необходимо?

# 289
  • Ямбол
Не съм чела цялата тема , та затова извинете ако  се повтарям Embarassed, но.. От детската градина трябва ли ми бележка или само от училище е необходимо?
Ние не сме врачки дали детето ти ходи на училище или на детска градина. Но където и да ходи за голямото ти трябва бележка.

# 290
  • Бургас
Малко грубо Rolling Eyes. Но все пак благодаря. Явно не съм задала въпроса правилно. Четейки първа страница видях необходимите документи. Там беше упоменато у-ще и се зачудих. Дъщеря ми посещава детска градина, предучилищна група.

# 291
Малко грубо Rolling Eyes. Но все пак благодаря. Явно не съм задала въпроса правилно. Четейки първа страница видях необходимите документи. Там беше упоменато у-ще и се зачудих. Дъщеря ми посещава детска градина, предучилищна група.

На първа страница най-горе, с големи червени букви пише-и предучилищна група.

# 292
  • Бургас
miracle_today,благодаря!

# 293
Здравейте и успешна седмица на всички   bouquet

Понеже за първи път ми се случва - искам да подам за 250 лв еднократна помощ за първокласник. Нямам възможност да отида до СГ и съм подготвила следните документи:
1. Молба декларация 7
2. Служебна бележка за доходите
3. Удостоверение от училището, че детето е записано за първи път в първи клас
4. Служебна бележка от ЛЛ, че са извършени всички имунизации
5. Акт за раждане на детето.

Тъй като не мога да се свържа с тях по телефона, моля, ако някой е наясно, да ми каже дали има още нещо или това е достатъчно.

Благодаря предварително и хубав ден на всички!

# 294
И лични карти за справка.
Като до края на месеца трябва да представите и още една бележка, че детето вече посещава училище иначе ще връщате парите.

# 295
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте и успешна седмица на всички   bouquet

Понеже за първи път ми се случва - искам да подам за 250 лв еднократна помощ за първокласник. Нямам възможност да отида до СГ и съм подготвила следните документи:
1. Молба декларация 7
2. Служебна бележка за доходите
3. Удостоверение от училището, че детето е записано за първи път в първи клас
4. Служебна бележка от ЛЛ, че са извършени всички имунизации
5. Акт за раждане на детето.

Тъй като не мога да се свържа с тях по телефона, моля, ако някой е наясно, да ми каже дали има още нещо или това е достатъчно.

Благодаря предварително и хубав ден на всички!

Бележка от банката за банковата сметка. Ако удостоверението от училище е взето след 16 септември-няма проблем че пише само че е записано в първи клас. Социалните работници проверяват в едномесечен срок дали детото редовно посещава учебните занятия. Бележка от личен лекар не е необходима при подаване на молба за първи клас

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 19:18 от svetlanav

# 296
нещо за интеграция не се ли чува.

# 297
Здравейте,

Благодаря за отговорите, на 16.09.13 съм взела удостоверението от училището. Аз не искам по банков път, въпреки че имам документ от банката за сметката, а по друг начин, ако е възможно.

# 298
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте,

Благодаря за отговорите, на 16.09.13 съм взела удостоверението от училището. Аз не искам по банков път, въпреки че имам документ от банката за сметката, а по друг начин, ако е възможно.

За големите градове помощите се привеждат по банков път- за малките населени места и по пощата.

# 299
Интеграционни и пътни има ли на дск Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт