Отговори
# 300
Интеграционни и пътни има ли на дск Simple Smile

Май никъде няма да има и днес.

# 301
Здравейте,знае ли някой защо не са увеличени парите за деца с увреждания и откога ще се изплаща увеличението ако има такова?Благодаря предварително!

# 302
  • pomorie
И лични карти за справка.
Като до края на месеца трябва да представите и още една бележка, че детето вече посещава училище иначе ще връщате парите.
ужас,при нас служителката в училище,която издава бележките вече трети ден не я откривам-била имала проблеми жената,ми хубаво ама аз ще изпусна срока,какво става ако закъснея
представих бележка ,че е записан на училище,сега до колкото разбрах ми трябва,че ходи на училище и за детските и за еднократната помощ,освен да си я напечатам вкъщи  Crazy Partyхихи

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 17:18 от la_chiquita_linda

# 303
Здравейте,знае ли някой защо не са увеличени парите за деца с увреждания и откога ще се изплаща увеличението ако има такова?Благодаря предварително!

Аз ходих в социалните и ми казаха че е дошло писмо за промяната и към края на месеца да мина за да си подпиша новата заповед  от другия месец ще бъдат 217лв  Simple Smile

# 304

Аз ходих в социалните и ми казаха че е дошло писмо за промяната и към края на месеца да мина за да си подпиша новата заповед  от другия месец ще бъдат 217лв  Simple Smile
Благодаря Ви много за отговора!

# 305
  • Варна
Здравейте! Декларацията от банката за банкова сметката еднократно ли се подава при отсъствие на промяна в банковата сметка през годината? Благодаря!   bouquet

# 306
Здравейте.Не ви ли омръзна едни и същи въпроси да задавате.пишем за детски.ако четете по напред отговорите ще разберете че ги има писани тези теми.Ще помоля администратора да вземе някакви мерки.

# 307
  • Ямбол
Здравейте! Декларацията от банката за банкова сметката еднократно ли се подава при отсъствие на промяна в банковата сметка през годината? Благодаря!   bouquet
Малко е излишен наистина този въпрос, но - да, само веднъж в годината. А и после пак не се подава, ако няма промяна.

Но аз предпочитам да отварям темата заради такива въпроси, отколкото онези противните - има, няма, ама защо няма, днес има ли, как може да няма, не ги е срам, ....

# 308
  • Варна
viki77 , четох първа страница няколко пъти и въобще не е спомената въпросната бележка! Така, че моля без забележки! Пък и на мен ми предстои подаване на документи и ми беше полезно да разбера, че няма да се разхождам отново до банката. Доста страници са натрупани с "има", "няма"  детски и нямах възможност да изчета всичко. Съжалявам, че въобще попитах!

Моля, въпроса с банковата сметка да се сложи на първа страница! Мама Цоцоланка, благодаря!   bouquet

# 309
  • Бургас
Има нови бланки за бележките от училище,социалните ме върнаха,защото  бележките ми  не бяха по новия образец. Rolling Eyes

# 310
  • TX
би ли споделила образеца тук или се вземат от социалните
Има нови бланки за бележките от училище,социалните ме върнаха,защото  бележките ми  не бяха по новия образец. Rolling Eyes

# 311
  • Ямбол
Образците за бележки за учениците са дадени на училищата. И ако някое не издава точно бланка по образец, значи ръководството му е блейка.

# 312
Ако някой го интересува има интеграционни в Русе.

# 313
И в Плевен са преведени интеграционните

# 314
  • Sliven, Bulgaria
И в Плевен са преведени интеграционните

Във Варна също има интеграционни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт