Отговори
# 450
  • Ямбол
Незнам дали въпроса ми е за тук.За какъв срок важат документите за детски,всмисъл почнахме да взимаме детски от 7м.възраст,сега е е на 1г.и 1м.трябва ли да подавам молба наново?  bouquet
Помощите за деца се отпускат за срок от една година, за което има решение, което би трябвало да си взела и в което пише докога ще получаваш. За следващ период, ако искаш, ще трябва отново да подадеш декларация.

# 451
Благодаря за бързия отговор  bouquet
Лиляна,такова решение не съм взимала.Дори по неизвестна причина ми ги изплащат в пощата.Дори и взех за два месеца накуп в началото,обадиха ми се от пощата,иначе нямаше и да знам,мислех че по някаква причина не съм одобрена.

# 452
има ли информация за Пловдив дали ще има днес детски?

# 453
има ли информация за Пловдив дали ще има днес детски?

Към 9.30 още нямаше.

# 454
И към 11ч. нямаше Rolling Eyes

# 455
София Възраждане , някаква вест ?  newsm78

Искам да попитам така също , трябва ли да нося бележса ,че детето е записано в предучилищна група в ДГ , при положение , че е с ТЕЛК и взема чл.8  ?

# 456
София Възраждане , някаква вест ?  newsm78

Искам да попитам така също , трябва ли да нося бележса ,че детето е записано в предучилищна група в ДГ , при положение , че е с ТЕЛК и взема чл.8  ?
Мисля,че не е необходимо,тъй като моята дъщеря е пети клас и от малка е с ТЕЛК и не са ми искали нито в градината ,нито от училище.

# 457

Ние също сме с ТЕЛК и винаги съм носила бележка и никога не са ми казвали че за тези деца не трябва да носим.

# 458

Ние също сме с ТЕЛК и винаги съм носила бележка и никога не са ми казвали че за тези деца не трябва да носим.
аз пък никога не съм носила,в първи клас взех,тъй като не знаех,но после като я занесох казаха ,че не е необходимо.

# 459
На мен вчера ми се обадиха от Социалните,че трябва да занеса за предучилищна нищо,че сме с ТЕЛК  Thinking

# 460
аз пък никога не съм носила,в първи клас взех,тъй като не знаех,но после като я занесох казаха ,че не е необходимо.
elza1979, и аз не знаех и им я подадох, но и на мен ми я върнаха. Peace

# 461
Явно на едни места искат на други не.Както и с документите за ваксините, на мен винаги са ми искали а на други никога.

# 462
Пак да питам - Пловдив, детски дали преведоха?

# 463
  • Пловдив
Dano v Plovdiv da ne ni propusnat dnes.Az pone niamam prevod na deckite.Imam da vzimam za dva meseca i dano da gi polu4a 4e mi pisna da se razpraviam.

# 464
В Пловдив явно е вече, че остава превода за другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт