Смешки от форума - 11

• 85 403
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Има, но не с електронен кантар.  Wink
smile3521
И аз съм си мерила моЙте на кухненско кантарче - всяка по 2 кила. Crazy Joy
Аз пък смятам, че няма как да се измерят правилно!  Grinning
Стига, бе, и тука ли! Аз оттатък за същото се боря, няма как да се измерят. Crossing Arms
ъ?

# 16
  • В Космоса

А с к'ъв и колко е отклонението, експертки такива? Laughing Поне 3 пъти съм ги пльоскала на електронка и все едни и същи приблизителни резултати ми дава. Гледам да съм е еднаква позиция за двете тегления, без да мърдам, без да се надвесвам или отдръпвам. Joy

# 17
  • Варна
Абе те циците е по-ванжо да се мерят в кубици (куб. см) отколкото в кила... интересно ми е кога ли мъжете ще почнат да си теглят техните чаркове. Laughing

# 18
Тази тема започва повече от обещаващо  Joy

# 19
  • Ямбол
интересно ми е кога ли мъжете ще почнат да си теглят техните чаркове. Laughing

И при техните чаркове са важни-см3 Mr. Green

# 20
Цитат
"...като видя някой с епилирани крайници, с тънки веждички и розова тениска и все ми се иска да го питам, дали му е редовен цикълът..."

hahaha

# 21
bobidjoj,
 newsm10
И съм напълно съгласна, че Бойчо Огнянов е мъж, та дрънка, Дарси не може на малкия му пръст да стъпи Simple Smile

# 22
Цитат
ако иска да купи нещо започва пред продавачката с това-"Една моя колежка,защото аз работя едисикъде,дъщеря и се ожени,то внучето от сина ходи на градина ей там.........И след половин часово приказване стига до"та тя има ей такива гащи,има ли три пъти хикс ел?"

# 23
  • Варна
bobidjoj,
 newsm10
И съм напълно съгласна, че Бойчо Огнянов е мъж, та дрънка, Дарси не може на малкия му пръст да стъпи Simple Smile

Старият- нов секссимвол!  Joy

# 24
  • София
На мен ми стана интересно как така си мятате циците като пържоли върху кантарчето. Явно бая материал имате.  Crazy

# 25
Моля ви дискусията относно начините за теглене на цици да се премести в темата за циците.  Wink

# 26
 hahaha hahaha И аз се засилих от темата с циците насам  Wink

Цитат
Други работи ви пречат...

Ако е тема за мерене или някоя се чувства недооценена и недохвалена, давайте снимков материал.
Даже може да ви изпиша и правилните модели сутиени със зелена рецепта.

От цялата дискусия на това се залях от смях. Мацката супер си ги е наредила  Peace

# 27
Цитат
Всяка булка е красива и няма по-забележителна жена от нея на нейната сватба, ако ще да е облечена в костюм на батман.
hahaha hahaha hahahaе това само като си го представих... Joy Joy Joy

# 28
# 29
Боже Господи,коя би облякла това???

Общи условия

Активация на акаунт