Препарати за съдомиялна - 6

• 97 898
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Това кръглото с цифрите е за гланца, а цифрите показват степента на гланца. Моят е настроен на 1, аз съм с малка миялна (6 компл) и прави много пяна на повече.
Правоъгълното, както писа марина03 е за прах/гел/таблетка, а мъничкото улейче до него, което е с решетъчно капаче - там се слага прах или гел, когато миеш много силно замърсе/мазни/загорели и на интензивната (70С) програма. Нещо като предмиене.

А солта се слага някъде на дъното на машината. Трябва да имаш една капачка, която развърташ. Наливаш 1 л. вода. Сипваш сол. После правиш настройката - може да се настройва от комбинация от бутони, а може и от самата капачка. Слагаш на максимална степен. Най-добре ако имаш книжка, да прочетеш как се прави.

Накрая, без да слагаш никакви съдове вътре, с прах или таблетка (въпреки че е най-добре да се прави с препарат за миене на съдомиялна) пускаш на интензивната програма.

И вече е готова да я зареждаш, а ти да си почиваш Hug

# 346
Оле момичета да сте много здрави Hug
Току-що я пуснах, за съжаление както Ви споменах се преместих от Бургас в Ямбол и някъде покрай местенето съм загубила книжката с упътването. На мен най-кратката ми програма е 3 часа. Сега я пуснах празна на 3 часа. Дано да не наводня апартамента  Joy нямам търпение да видя как мие чиниите.
Имам една стара тава (но много удобна) силно засечена, дали ще се измие.  newsm78
Нямам градуси за настройване ..
Ох стига вече съм спамила, хиляди благодарности Hug

# 347
Ще ти измие тавата, но може да не е идеална от първото миене.

Не може кратката ти програма да е 3 часа. Обиновено около 3 часа е Eco програмата, която мие на около 50 С. Моята интензивна е 2 часа и малко и на 70 градуса. Кратката ми е 36 мин. на 45 С, а програмата за фино стъкло е 30 мин на 40 С.
Под фино стъкло имам предвид много тъкно и кристал.
Ежедневните чаши и стъклени купички може да миеш и на най-високите гр.

Аа, и много важно предупрежденние Mr. Green - пластмасовите купи може да ти се обръщат Crazy . Доста зор видях, докато се науча да ги слагам така, че да си ги намирам както съм ги сложила, а не пълни с вода Whistling Laughing .

Но ще се научиш бързо. Само страха е голям Peace .

Може ли да те помоля за една по-хубава снимка, като третата, която си пуснала. Малко са размазани програмите. Иначе, щях още сега да ти напиша коя коя е.

# 348
Да, разбирам, че не може да е най-кратката 30 мин. ЗНам, че трябва да имам и много п-кратка, ама а де... като не знам как да я открия Grinning Имам програмите само които съм снимала, не знам как да се опитам да настроя... абе чудо ще е то тя тази моя работа.
Дано да не ми се смеете много hahaha ама страха си е наистина голям Grinning
Купих прах и сол на кауфланд, но гланц нямаше в момента и взех на медикс, дано да става, ако не - като получат ще си закупя.

# 349
  • Sofia
Преди близо година купихме малка Електролукс, сложихме я в шкафа под мивката.
Направо се родихме, веднъж сложих сол и после забравих за това / в София съм/, не слагам гланц или каквото и да е, купувам таблетки ГГ -5 в 1 /каквото и да значи това/, откакто сме я купили, харчим едва ТРЕТА кутия. Страшно икономично! Разделям таблетката на две, измива перфектно!
ВСЯКА вечер я пускам, събота и неделя поне по два пъти. Съдовете ги вадя сутрин перфектно измити, лъскави и изсушени.
Изобщо не я мисля, два пъти за една година слагах препарат за почистване на миялна - на Сомат /около 6 лв./ и един от Кауфланд за смешна цена около 2 лв.
Сега свършват таблетките и се чудя откъде да си купя пак такива - ГГ. Купувала съм две кутии миналата година около Великден от Карфур, а всеки ден я ползвам!
Ако някой знае къде има ГГ в момента, веднага ще си купя!

# 350
  • София
Вчера видях таблетки ГГ в Карфур на Илиенци.

# 351
Толкова съм развълнувана от миялната, че днес ходих да си търся кутии за праха за миене и за солите. Купих си и за двете, че и една голяма за праха за пране - мноооого съм доволна, но трябва да взема още една кутия сол

# 352
В ДМ до 5 февруари има 2 бр. Сомат мулти пърфект гел за 15 лв.

# 353

Цената е чудна. А само за Мулти пърфект ли е валидна, не за обикновения гел Сомат от 1 литър?

# 354

Цената е чудна. А само за Мулти пърфект ли е валидна, не за обикновения гел Сомат от 1 литър?

Само Мултито. Те са в една опаковка двете.

# 355
Мерси, може и да взема, макар че не съм суперочарована, но цената е повече от добра.

# 356
Аз от както мия с КК прах, не се замислям за друг препарат.
И сега от промоцията на КК продукти за миялна се заредих с още един пакет Heart Eyes .

Иначе, и аз за момент се замислих дали да не си взема, предвид цената, но се вразумих навреме Laughing

# 357
Аз държа да имам гел, защото често се налага да мия разни съдове от прозрачна пластмаса - шейкър, каната на цитрус пресата и пр., а от таблети те се дерат, а гела щади.

# 358
Аз държа да имам гел, защото често се налага да мия разни съдове от прозрачна пластмаса - шейкър, каната на цитрус пресата и пр., а от таблети те се дерат, а гела щади.

И аз ползвам гелът на финиш поради същата причина. От началото на Декември имам миялна и направо се родих. Особено досадно ми е миенето на сокоизстисквачката и не я ползвах поради тази причина.
Утре ще пробвам да сваля горната кошница и да измия рафтовете и кошницата на хладилника. Изчетох темите но за подобна дейност не прочетох да се споменава Simple Smile

# 359

Утре ще пробвам да сваля горната кошница и да измия рафтовете и кошницата на хладилника. Изчетох темите но за подобна дейност не прочетох да се споменава Simple Smile
Аз моите ги измих край нова година, когато чистих хладилника. Simple Smile
Утре ще погна мъж ми да разглоби аспиратора, да измием филтрите му, че станаха почти три месеца, откакто го ползваме.

Общи условия

Активация на акаунт