Всякакви въпроси относно съдомиялните - 12

• 56 371
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Бобулинана,   indesit 661 eu, за 6 комплекта е.

Ето тук намерих инструкция за ползване на твоята съдомиялна, но не виждам да има възможност за регулация.  Ако греша някой да ме поправи, защото не съм на 100% сигурна. Зачудух се да не би да се регулира както е показано за регулация на гланц-а, но пък го няма описано. Как ти изглежда капачката за контейнера на сол?
 Чудя се защо пише да се постави около 1кг. сол  Rolling Eyes

# 676
 Afrodita, благодаря ти. Имам книжки с инстрекции на всякакви езици само не и на български.

# 677
Нямам книжка бе хора. Кофти работа. И в интернет не съм намерила още, щото нямам време по цял ден да цъкам.

# 678
  • София
gretacvetina   И аз не намерих на български. Когато изписах модел-а ТУК ми изписа "Въведете валидно търговско наименование на продукта", нямам идея защо. Rolling Eyes

Нямам книжка бе хора. Кофти работа. И в интернет не съм намерила още, щото нямам време по цял ден да цъкам.

какъв ти е модела?

# 679
Заповядай Simple Smile

# 680
BEKO DIS 1501

# 681
Ето за Беко

# 682
  • Пловдив
Не само в гугъл, и тук сме показвали как си подреждаме миялните. Снимки. Принципът е един и същ.

# 683
Само горе в дясно става за високи чаши, но аз и чинии слагам там, щото отдолу слагам тенджери и купи. Явно трябва да слагам чиниите отдолу, а горе само чаши.

А може ли да се спре и да се отвори по време на работа?

# 684
И да, но аз например мия и доспа по-големи тенджери и купи. Имам чувството, че аз това количество съдове, като в горната Беко ще ги измия доста по-икономично на ръка.
Значи май трябва само отдолу да слагам чинии. А четох, че пластмасови купи се слагат само горе.

# 685
Случвало ми се е да отварям, за да сложа нож или някакъв забравен прибор. След затварянето машинката си продължава от там, до където е стигнала.
Иначе и аз си я донатъпквам хубавичко, много повече от показаното в картинката. Гледам водата да облива навсякъде и досега съм нямала проблем с качеството на измиване.

# 686
# 687
Показаната картинка от мама Тин -със златните чинии- е чудесна,но така мога да си я наредя само ако съм трупала чинии в мивката и после съм тръгнала да прибирам. Инак слагам което и използвано, като все пак си имам система кое къде,но в никакъв случай не мога да получа такива стройни редици. Laughing

# 688
Янтра, дъщеря ми ме пита за съвет, защото ще купува съдомиялна,а след това и препарати. Аз дуралексови съдове нямам. Но имам спомен,че някъде назад се коментираха неудачи в измиването на дуралекса. Подскажи ми къде да търся и дали не беше и ти участник в дискусията.

# 689
Янтра, в моята не могат така да се подредят толкова чинии.
Има я в каталога на Беко, обаче нищо повече.
Тази май е доста подобна http://www.beko-bg.com/public/files/products/100/manual.pdf

Общи условия

Активация на акаунт