Всякакви въпроси относно съдомиялните - 12

• 56 374
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
На мен ми се получават естествено редиците, имам само тези чинии. Дълбоките, уж супени винаги са в дясно - гребена е с по-широко разстояние между зъбците. Малките чинии са отпред  в ляво, пред вратичката за препарат. В ляво в дъното винаги започвам с големи чинии и дозапълвам с малки.

А за дуралекса ... може и да съм била участник, аз съм заплес и не помня. Grinning По принцип нямам проблеми. Моят е от най-най-най-евтиния.

Не могат, естествено, моята е 60см Simple Smile Принципно показвам как може да се подреждат, купичките не се слагат легнали, а подпрени.

# 691
Вярно е, че имам съдомиялна от 24часа, но съдовете ми за ежедневно ползване  са като на Янтра. Вече три пъти съм ги мила и се изминат чудесно, нямам и никакви повреди. Peace

# 692
  • Пловдив
Сега се сетих - аз оскубах почти всички допълнителни пластмасови приставки и подпорки в кошниците. Махнала съм и разделителя на приборите от кошницата - едно като капак с дупки. Изобщо си я модифицирах по свой вкус. И отворих доста пространство. Реално - кога използвам приставката за бокали, та да я търпя в горната кошница!?

# 693
  • София

С помощта на чичо Гугъл намерх това и това и това, тук пробвай да си въведеш продуктовият код, защото като въвеждам модел не ми излиза нищо, и на английски. За съжаление не мога да намеря на български Sad
........................................

аааа коригирам се последният линк е бил на чешки, само в сайта е писано на английски.

# 694
Афродита, много ти благодаря за труда, който си си направила...
Това дето е уж на англйски е на чешки, но като за начало е супер.

# 695
Янтра, дъщеря ми ме пита за съвет, защото ще купува съдомиялна,а след това и препарати. Аз дуралексови съдове нямам. Но имам спомен,че някъде назад се коментираха неудачи в измиването на дуралекса. Подскажи ми къде да търся и дали не беше и ти участник в дискусията.
Нашите чинии са от същия дуралекс като на Янтра Simple Smile
Мият се чудесно Simple Smile)
Ползвам по 1/2 таблетка за 45 см миялна. Пускам я на 2-3 дни - по-бързо не мога да я пълня Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 07:48 от duhi_puhi

# 696
  • До хладилника, който обичам
Аз също редя чиниите на принципа големите (супени, за основно) от едната страна, малките (за салата) - от другата, където ми се пада кошницата за прибори. По тоя начин няма нужда да се събират в мивката, че да се наредят по еднакъв начин всеки път, достатъчно е човек да реши занапред кое къде ще слага и толкова.

# 697
То така,ама не съвсем. Wink
Ползвам дълбоки,плитки,малки и едни елипсовидни.И понеже зависи кога какво ядем някои преобладават и се налага да се сложат в друга "редица".

# 698
Аз редя чинии почти само в горната кошница.Изтръгнах една изтегляща се плитка кошничка и така мога да слагам дори и големи чинии горе без да опират никъде.На едрите гребени са по-дълбоките,на тесните-плитките.Зная всяка чиния къде стои общо взето и си я слагам на мястото.Не е необходимо да ги събирам първо в мивката и тогава да ги разпределям.

В долната кошница са ми приборите,тенджерите и тигани.И някакви приходящо капаци или плата.Почти никога не слагам чинии там,освен ако не са страшно много и не се събират горе.

# 699
Аз пък ползвам много купички и бурканчета заради дребната  Crazy - горния ми ред е зает само с тях и евентуално някоя чаша Simple Smile
Долу половината ми е за чинии, половината съм бутнала зъбчетата и става идеално равно за тенджери, тигани и подобни Simple Smile
На кошничката за прибори съм махнала капака от 1вото ползване - супер безсмислен е.

# 700
  • Пловдив
Моите гребени лягат с едно движение. Когато ми трябват са изправени за чинии, когато не - легнали за тенджери. Затова не съм ги разглобила. НО ние сме 5 човека и имам по две миялни на ден, съответно много чинии. За когато имам гости имам стара кошница за прибори, от уреди втора употреба купих една за 10лв, та понякога мия с две кошници.

# 701
  • София
Афродита, много ти благодаря за труда, който си си направила...
Това дето е уж на англйски е на чешки, но като за начало е супер.

мда това го видях, ама малко след като изпратих поста, поже реших че е на англ. и всичко е ок  Embarassed

днес пак търсих, но не откривам никъде нито на английски, нито на бг. Sad все са на руски или чешки.

# 702
Абе руски става горе долу, ама това на Чешки дето е е почти нищо, а и не е за моята миялна. Поне контролното табло не е същото. Но предполагам, че програмите са същите. Стана ми странно, че Еко програмата е толкова дълга. Но Екото е всъщност може би по-ниската температура за сметка на продължителността.

# 703
А къде е Дедо в крайна сметка? Някой знае ли нещо?
Дедо е жив и здрав Simple Smile реши да развива повече офлайн живот. Не го мислете, наред си е.

Много здраве от Череш да му пратиш. Той си знае коя съм.

# 704
А в хипермаркетите продават ли се ароматизатори за съдомиялна?

Общи условия

Активация на акаунт