Всякакви въпроси относно съдомиялните - 12

• 56 767
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
А в хипермаркетите продават ли се ароматизатори за съдомиялна?
Naughty Naughty, не, само в аптеките Hug

# 706

Пробвала бях собствената марка на Карфур - хубав и много траен беше.

# 707
А миризмата на чашите май е от шкафа, а не от съдомиялната.

# 708

http://bosch.expo2000.bg/index.php?route=product/product&pat … mp;product_id=248

Ето тази красавица е вече у нас, а аз съм на работа. Нямам търпение да я видя и как ще се разберем незная. Очаквайте скоро моите въпроси , първа ми е и само съм чела за този вид уреди. Дано се харесаме.

Вчера си купих таблетки Финиш, 36 бр. за 9,80 . Не зная скъпо ли е или не, ще търся някавка сол и гланц,но какви ще намеря незная.
Мисля да я пробвам приди да е вградена , майстора едва ли ще дойде още довечера.
Какво ще кажете.

# 709
  • Пловдив
Честито, със здраве да я ползваш и много, много да се разбирате. Ще чакаме отзиви за нея.  Grinning

# 710
  • Враца
Привет,
моята вярна съдомиялна вчера за съжаление съвсем отказа. На 7 години е и тази година първо и падна горната перка, след това протече. Когато я пуснах стигна до някъде, след това започна само да изпомпва. Спрях я, вътре нямаше вече вода. Пуснах я след няколко часа отново, но дори и да избера различна програма, тя не показва, че програмата ще започне от начало. Още се чудя дали да повикам майстор да я ремонтира, когато и се беше развалило едното копче - поправката ми струваше само 30 лв, та представям си за това колко ще.

Поразгледах из магазините и в техномаркет има една GORENJE, която в момента е на промоция и се чудя. Пералнята ми е същата марка и съм доволна.

Или с две думи търся отзиви за този модел.

Благодаря   bouquet

# 711
Аз до сега само от хипермаркети съм ги купувала!

И да се оплача, че едно годишната ми Беко нещо не мие както трябва напоследък! Всичко съм почистила- филтри, перки, цедката на маркуча, ама....не е като преди всичко лъскаво! Освен това забелязвам, че веднага след миене като отворя има пяна по дъното, това нормално ли е!? И като отворя филтъра на дъното му винаги има вода, и това нормално ли е!? Сервизната книжка не ми е от помощ.

# 712
  • Sunshine state
Аз като отворя филтъра да го чистя,отдолу има винаги събрана вода.Смятам,че е нормално,защото това е така от самото начало. За пяната-пробвай с по-малко препарат. Да не си сменяла таблетките,праха или гела? Ако иска мъжът ти да види задния филтър дали няма нещо в него.  Peace

# 713
  • София
И моята вярна помощница отива в заслужена пенсия. Все пак ми служи вярно 9 години, а я взех втора употреба. Търся си нова, 45 см. и бих взела пак Аристон.
http://technomarket.bg/products/09070433/ariston-lsf-835/
Някой да даде отзиви за този модел?

# 714
Аз като отворя филтъра да го чистя,отдолу има винаги събрана вода.Смятам,че е нормално,защото това е така от самото начало. За пяната-пробвай с по-малко препарат. Да не си сменяла таблетките,праха или гела? Ако иска мъжът ти да види задния филтър дали няма нещо в него.  Peace

и в моя филтър си има винаги вода, нормално е. Но пяна не трябва да остава. Ако се намали препарата, може и да не измие по-замърсените тави например. Може би е от препарата, от налягането при изплакването или изпомването. Според мен е опасно щом остава пяна.

# 715
  • На брега на реката
И да се оплача, че едно годишната ми Беко нещо не мие както трябва напоследък! Всичко съм почистила- филтри, перки, цедката на маркуча, ама....не е като преди всичко лъскаво! Освен това забелязвам, че веднага след миене като отворя има пяна по дъното, това нормално ли е!? И като отворя филтъра на дъното му винаги има вода, и това нормално ли е!? Сервизната книжка не ми е от помощ.
Във филтъра е нормално да има вода. Виждала съм малко пяна, когато отворя вратата веднага след миене, но имайки в предвид, че гланца доста се пени, а той е на последно плакнене - не съм притеснена, все пак е имало най-малко 2 плакненета след миещия препарат. Може и при теб да е от гланца newsm78, пробвай да го намалиш докрай или пробвай с комби-таблетка, включи функцията за таблетка /тя би трябвало да изключи солта и гланца/ и ако пак имаш пяна на края - тогава потърси сервиз.

# 716
Здравейте момичета,предстой ми закупуване на съдомиялна. Колебая се между този http://www.tehnomix.bg/ariston-lsf-835-x и ето този модел http://www.tehnomix.bg/bosch-sps-40-e-28-eu , Аристон-а много ми допада и като че ли е с повече функции,но липсва опцията за заключване на бутоните тъй като детето пипа навсякъде,от друга страна Бош е по шумна.... а в крайна сметка не знам на какво трябва да обърна внимание и кое е най-важно за една съдомиялна,ето защо ще се радвам на Вашите коментари,които биха ми помогнали да направя най-добрия избор. Благодаря за съветите и поздрави Simple Smile

# 717
Аз доколкото виждам, разликата в шума е 1 децибел. Това изобщо не се усеща, т.е. са си еднакво (без)шумни.

# 718
Наши приятели имат точно този Bosh - еми ужасно по-шумен е от нашата Аристонка.

# 719
  • Sunshine state
И да пипа навсякъде,детето ще порасне. Аз не бих се водила от тази функция при избора си.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт