Всякакви въпроси относно съдомиялните - 12

• 56 377
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
То и аз ползвам гугъл , но като се разболея по-сериозно не се лекувам по гугъл и не обменям мисли с приятелки, а търся лекар и то добър.
А за инженерното образование-и аз съм инженер. Интересно ми е,защо някои се дразнят от хора със знание ,по-голямо от тяхното.Това за Дедо,не за мен Peace

# 661
А къде е Дедо в крайна сметка? Някой знае ли нещо?

# 662
  • Пловдив
Не се дразня от това, че някой знае повече. В случая смятам, че Дедо не знае повече, а налага мнениеята си като абсолютни.

# 663
Дедо си беше и е пълен и абсолютен капацитет за съдомиялните.
Както Шани за бялата техника.
Както Гес в перилните препарати.

# 664
  • Пловдив
А да се сещаш, че Шани не беше съгласна с Дедо за доста неща? И че намали писането в темата за съдомиялните, според мен, заради Дедо?

# 665
Не обръщам внимание на подобни неща, честно.
Просто Дедо ми липсва.

# 666
  • Пловдив
Това е твое усещане, вярвам ти, че е така Simple Smile

# 667
Не обръщам внимание на подобни неща, честно.
Просто Дедо ми липсва.

И на мен,Чери.

Не се дразня от това, че някой знае повече. В случая смятам, че Дедо не знае повече, а налага мнениеята си като абсолютни.

Как? Нима привърженичките на миена без слагане на сол могат да ми наложат мнението си?

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 17:03 от W

# 668
galina_deleva, точно това е съдомиялната. Разбрах от къде се регулира гланца, но копче за солта аз не намирам. Rolling Eyes В магазина ми казаха, че солта не се регулира.
Благодаря ти за разяснението за поставянето на препарата, но кое е отделението за предварителното миене? Явно ще трябва да я снимам от вътре. Имам си лъжичка /20гр./ и мерителна чашка. Инструкции на български обаче нямам. Чета от руски и английски, та разбрала-недоразбрала. Embarassed

# 669
А във вашите съдомиялни чува ли се тракане на стъкларии или аз не съм ги наредила добре?

# 670
  • Sofia
не са подредени правилно

# 671
Чесно, хич не ми е ясно как се нареждат правилно. И без това тези кошници ми се виждат много рехави.

# 672
  • Sofia
в книжката нямаш ли упътване и картинки за подреждането на съдовете

# 673
Чесно, хич не ми е ясно как се нареждат правилно. И без това тези кошници ми се виждат много рехави.
В моята книжка към машината имаше 2-3 варианта на правилно подреждане, предполагам трябва да имаш и ти. Така че си направи справка с книжката. А може и в гугъл да си потърсиш снимки за правилно подреждане.
Доли ме е изпреварила Simple Smile

# 674
  • До хладилника, който обичам
А къде е Дедо в крайна сметка? Някой знае ли нещо?
Дедо е жив и здрав Simple Smile реши да развива повече офлайн живот. Не го мислете, наред си е.

Общи условия

Активация на акаунт