Всякакви въпроси относно съдомиялните - 12

• 57 105
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
  • Sunshine state

К Класик - марката на Кауфланд.
Peace

# 556
А защо чашите миришат на прашно?         

# 557
  • Пловдив
 Shocked #Crazy newsm78 ooooh!
А защо чашите миришат на прашно?         

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И как точно се предполага да отговорим? С каква машина си, какъв препарат ползваш?

# 558
  • Sunshine state
Моите не миришат на абсолютно нищо. Нямам проблем и с разтварянето на праха.

# 559
Беко, ползвам таблетки Сомат ол ин уан. Това с миришенето на чашите ми е правило много впечатление в някои кафета преди, затов предпочитам сока от шише да го пия със сламка, примерно.

# 560
  • Пловдив
Тоест теорията е, че миришат много чаши от различни машини с различни препарати?

Накарахте ме да ходя да душа из чашите, не усетих да мирише на прашно.

# 561
Тоест теорията е, че миришат много чаши от различни машини с различни препарати?

Да, така излиза.
А сега ново - Снощи пунасх за пръв път на 70 градуса и сега като отворих съдомиялната, съдовете си бяха лигави. Явно препарата не се е изплакнал. А на другите програми не съм забелязала подобно нещо.

# 562
И моите никога не са мирисали така, но знам за какво говори - усещала съм го именно по заведения. Но не знам на какво се дължи, аз нямам проблем.

# 563
  • Пловдив
За заведения е друго, понякога чашите им си седят доста време или пък ги мият съвсем небрежно.

# 564
За заведения е друго, понякога чашите им си седят доста време или пък ги мият съвсем небрежно.

Не мисля, че и двете неща имат нещо общо с тази миризма.

# 565
  • София
Да ви попитам нещо - ако съдомиялната се качи върху друг уред /с плот и всичко/ дали пък няма да се получи денивелация и да има проблеми с водата?
Кранчето за вода е на височина 60 см.

# 566
  • Варна
Откакто нямам сол в машината не мога да се нарадвам на чашите и стъклариите си
нищо на нищо не мирише
celika- сложи си ароматизатор в машината и ще ти мирише на лимон или ягода или каквото там си избереш !
Та за солта , много ми е хубаво всичко но нещо ми се е свила душата че по този начин вредя на машинката си , след малко излизам , решила съм да пробвам с Кларо да видим какво ще стане !
но от снощи се ровя и чета по форумите , отваря ли се вратата веднага след приключване на програмата
или не ? дори четох че ако стояла вратичката отворена жилото се разтегляло ,незнам какво си......
има такива от вас които имат машини от години , вярно ли е това ?
оставя ли я затворена след миене при мен остава влага вътре , ако пък я отворя те исъхват но като на сушилник !

# 567
Момичета, има ли някоя от вас с машина за 6  комплекта? Много искам да си купя, но мястото ми е ограничено, т.е. нямам друго място освен  под мивката, която е монтирана на плот. Какво трябва да гледам, когато отида в магазина? Моля и за конкретни препоръки на марки и модели.
И за тези, които ще ме съветват да си купя по-голяма да кажа, че знам че е по-добре и цената е почти същата, но нямам място. Tired А така ми се иска да се сдобия с това улеснение...

# 568
  • Пловдив
Откакто нямам сол в машината не мога да се нарадвам на чашите и стъклариите си
нищо на нищо не мирише
celika- сложи си ароматизатор в машината и ще ти мирише на лимон или ягода или каквото там си избереш !
Та за солта , много ми е хубаво всичко но нещо ми се е свила душата че по този начин вредя на машинката си , след малко излизам , решила съм да пробвам с Кларо да видим какво ще стане !
но от снощи се ровя и чета по форумите , отваря ли се вратата веднага след приключване на програмата
или не ? дори четох че ако стояла вратичката отворена жилото се разтегляло ,незнам какво си......
има такива от вас които имат машини от години , вярно ли е това ?
оставя ли я затворена след миене при мен остава влага вътре , ако пък я отворя те исъхват но като на сушилник !

Късата програма на моята няма сушене и да, оставям отворена вратата и си съхне като на сушилня. За 4-5години нищо и няма.

# 569
При моята на всички програми има неизсушени съдове. Например пластмасови кутии.

Общи условия

Активация на акаунт