Всякакви въпроси относно съдомиялните - 12

• 57 093
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Първо видях последствията от ползване на прах върху стъклени чаши-станали матирани.Вярно,че е до марка,но все пак...Ако питаш каква марка-не зная.Бях на гости,там беше инцидента- още преди да имам миялна и да имам познания върху препаратите.
Второ-препаратите са опасни-да не попаднат в очите,да не погълнеш и т.н. Не ме блазни мисълта да бъркам, сипвам с лъжица и разсипя някъде например.
Всичко това може да се обори и на някой да му се види смешно, но просто не ми иде отвътре.

# 541
Аз пък както предпочитам праха за пералнята, така бих предпочела праха и за съдомиялната. За щастие нямам ценни чаши.

# 542
  • Sofia
най-доволна засега съм от прахта от ДМ

# 543
Аз пък както предпочитам праха за пералнята, така бих предпочела праха и за съдомиялната...

И аз така. С гел имам чувството, че само се лигавят, въобще не може да се сравнява с прах.
Надраскани имам само едни много, много стари 100 годишни чаши (даже са на повече), но тогава стъклото е правено по друг начин и просто не предвидих.

# 544
Нямам повреди на чашите изобщо, а масово са по-евтини, че и кристални мия тук там - все с прах  Peace Надраскаха се леко, когато ползвах таблетки, а вече не забелязвам да има нови драскотини, кристално ясни са, изобщо не са матирани...

# 545
Аз пък както предпочитам праха за пералнята, така бих предпочела праха и за съдомиялната. За щастие нямам ценни чаши.

Естествено,че всеки си има предпочитания. Не бих се обяснявала,ако Pupitka не ме беше попитала.
Но не е коректно да се сравнява прах за съдомиялна и прах за пране.И аз за пране предпочитам прах.

# 546
най-доволна засега съм от прахта от ДМ

Имаш ли сравнение с този на КК? Защото ако си по-доволна от на ДМ в сравнение с КК , ще минавам на ДМ. Но от праха на КК нямам никакви оплаквания.

# 547
Но не е коректно да се сравнява прах за съдомиялна и прах за пране.И аз за пране предпочитам прах.

Ами, не знам. На мен ми се струва аналогично.

# 548
Имаш ли сравнение с този на КК? Защото ако си по-доволна от на ДМ в сравнение с КК , ще минавам на ДМ. Но от праха на КК нямам никакви оплаквания.

Аз съм ги ползвала и двата. Не намирам разлика. Освен цената. Този на ДМ е доста по-скъп.

# 549

Аз съм ги ползвала и двата. Не намирам разлика. Освен цената. Този на ДМ е доста по-скъп.

Благодаря ти, Човече  bouquet .

# 550
  • Sofia
какво е КК  Embarassed

# 551

К Класик - марката на Кауфланд.

# 552
  • Sofia
не съм го ползвала...

преди прахта от ДМ ползвах друг/в червена опаковка,не си спомням името/,който ми надраска и изтри шарките от много чаши и чинии

# 553
  • Sunshine state
От праха на КК и аз съм най-доволна.Преди ползвах на Клийн Максимо,но последния път не останах доволна и взех на КК и останах повече от очарована. Peace

# 554
  • Пловдив
Извинете за тъпия въпрос.  Embarassed Пупитка, КК Кауфланд Класик ли значи?

Общи условия

Активация на акаунт